λογικό είναι φυσικά να συγκρίνουμε αντίστοιχης χρονολογίας οχήματα..το 46ρι ουσιαστικά είναι μοντέλο 1999...![]()
λογικό είναι φυσικά να συγκρίνουμε αντίστοιχης χρονολογίας οχήματα..το 46ρι ουσιαστικά είναι μοντέλο 1999...![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Leonidas_E39 (31-03-14)
Η συζήτηση πριν ήταν για βουνό και ορεινές διαδρομές όμως. Όχι για Αττική οδό, Ring, πίστα κτλπ.
Στο βουνό το evo είναι μπροστά...
Προφανώς η Μ3 είναι ανώτερο αυτοκίνητο και το περιβάλλον της δεν είναι το βουνό.
Παιδια τα ειπαμε πιο πανω,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ιπποδυναμης EVO ειναι πιο γρηγορο σε στροφοδιαδρομη.Νορμαλ το EVO δεν εχει την ιπποδυναμη της Μ3 Ε46.
insane in the ///Midbrain
chief (29-03-14)
Ειχα ενα παλιό περιοδικό evo , που ειχε σύγκριση σε διαδρομη το mitsubishi evo εκείνης της εποχής , με m3 e46 . Ειχε και αλλες διαδρομές με συγκριτικό το ιδιο evo και ενα Audi και σε μια άλλη διαδρομη με μια Alfa 156 gta. Αν το εχει κάποιος ας το ποσταρει.
Βέβαια δεν εχει να κάνει με το θέμα, αλλα επειδη αναφέρθηκε.
Προσωπικά πιστεύω οτι σε ελληνικούς δρόμους ειναι πιο εύκολο να πας γρήγορα με το evo παρά με το m3 e46 , τουλάχιστο με τα δικα μου χέρια.
Τωρα όσον αφορά την ευστάθεια .... Δεν μπορω να πω οτι εχω παρατηρήσει κατι, αλλα δεν το στρίβω και με τελικές.
Ολα ομως τα πλαίσια και όλες οι αναρτήσεις έχουν καποια όρια και καποια διαδρομη , όπου απο εκει και μετα αντιδρούν διαφορετικά. Οι συνθήκες στους δρόμους μας ειναι τόσο διαφορετικές , οι καμπές επίσης, αλλα και τα χιλιόμετρα καθε φορά που δεν βγαίνει εύκολα συμπέρασμα.
Leonidas_E39 (31-03-14), pilot (29-03-14)
τελικα αυτο το μιτρια το εψιλο-σαρανταεξη δε λεει μια, ε?
εκτος απο αργο (πιο αργο απο Εβο 9 σε στριφτερη αναβαση), ειναι ασταθες στις καμπες στα 240, ζηταει συνεχεια λεφτα (σινεμπλοκ! που ξανακουστηκε?!)....
στα σοβαρα τωρα,
εγω το μονο παραλογο/παραξενο/δυσκολο στη συμβιωση με ενα Μ3 που βλεπω ειναι η φορολογηση του στην Ελλαδα.
κατα τα άλλα, υπαρχουνε εκατονταδες τεραμπαητ γραμμενα/ποσταρισμενα στο ιντερνετ για αυτο,
και εκατονταδες (που λεει ο λογος) λυσεις για καθε "προβλημα" του.
θυμιζω το ερωτημα του Νικου ητανε
και να προσθεσω μια ερωτηση εγω ο ασχετος.η συμπεριφορα του αγαπημενου μας αυτοκινητου (m3 e46) στα πολλα χιλιομετρα παντα με "μαμα" set up αναρτησης και παντα καλα λαστιχα..
παρατηρω οτι το αμαξι οταν προσπαθεις να το στριψεις στην εθνικη με ταχυτητες κοντα στην εργοστασιακη τελικη (250) το αμαξι πραγματικα ειναι ασταθες και σε πολλα σημεια επικυνδινο..... δηλαδη μια ανασφαλεια στα πολλα-του κωλου..που δεν τον νιωθεις ποτε βιδωμενο κατω οπως πχ...στο m3 e92!!!!!
καποιος μπορει να πει οτι δυιλιζουμε τον κωνωπα τωρα αλλα το προβλημα ειναι υπαρκτο και δεν ειναι μονο η αισθηση...οπως αποδειχτηκε απο το συμβαν παραπανω!αναρωτιεμαι εχει κανει τοσο μεγαλο λαθος η bmw????
και το ερωτημα λοιπον ειναι προς τους εταιρους κατοχους m3 e46...το φαινομενο αυτο το εχετε παρατηρησει???εχετε αυτην την αισθηση??σας ικανοποιει το αμαξι σε αυτες τις συνθηκες?γιατι προσωπικα για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ...
θυμαται/εχει εμπειρια καποιος σε ιδιες συνθηκες με καινουριο Μ3 που να μην εχει "κουραστει" με την παροδο του χρονου?
δηλαδη υπαρχει κατι περα απο σινεμπλοκ, αμορτισερ/ελατηρια και θεμα στο πατωμα,
που να μπορει να εχει υποστει κοπωση με τα χρονια στο δρομο, και να φταιει για αυτο το φαινομενο??
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Eαν παρει ο κολλητος μου το ΕVO 9 που ειδαμε χθες (βελτιωμενο με διαφορα σταδια πιεσης),στα 350 ps σεταρισμενο μπορουμε να κανουμε μια συγκριση σε πιστα ή κλειστη διαδρομη για να λυθουνε οι αμφιβολιες, ειχα 4,5 χρονια Μ3 Ε46 και αναμεσα στα 2 παλι Μ3 Ε46 θα επαιρνα με κλειστα τα ματια αλλα ΑΛΛΟ το ενα και αλλο αυτο που λεμε για εξισου ιδιας ιπποδυναμης αμαξια σε κλειστη στριφτερη διαδρομη.
insane in the ///Midbrain
nikos1400 (31-03-14)
Aναβαση Ομαλου -κλειστη γλιστερη διαδρομη- ετρωγα ξυλο απο το πιο αργο evo
Αναβαση Δερβενοχωριων -μεσο-ανοιχτη διαδρομη με σουπερ ταπητα- εριχνα ξυλο εγω ,και πολυ μαλιστα (εξαιρεση ο Πατσου με τα 500+ αλογα)
Το ιδιο θα ίσχυε για πολιτικα αυτοκινητα
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Bitz (31-03-14), Harisp (31-03-14), nik200 (31-03-14), nikos1400 (31-03-14), pilot (31-03-14), steliosm46 (31-03-14), Thomelef (31-03-14), Vasilis M3 (31-03-14)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
εγω βλεπω οτι συμφωνα με δηλωσεις απο 2 ανθρωπους που τα εχουν στριψει...σε πιστα οι αποψεις διιστανται...
τοσο κοντα ειναι τα αμαξια...