ειχαμε μια κουβεντα με ενα φιλο και γνωστη αυτοκινητων τις προηγουμενες ημερες γενικα και το θεμα που τεθηκε επι ταπητος ηταν η συμπεριφορα του αγαπημενου μας αυτοκινητου (m3 e46) στα πολλα χιλιομετρα παντα με "μαμα" set up αναρτησης και παντα καλα λαστιχα..
αυτο που υποστηριξα εγω ειναι οτι μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με το αμαξι παρατηρω οτι το αμαξι οταν προσπαθεις να το στριψεις στην εθνικη με ταχυτητες κοντα στην εργοστασιακη τελικη (250) το αμαξι πραγματικα ειναι ασταθες και σε πολλα σημεια επικυνδινο..πραγμα που μου εκανε τρομερα κακη εντυπωση οταν το πρωτο αγορασα...δεν σας κρυβω οτι το αμαξι πριν κανα 2 χρονο στην εγνατια μου "ψιλο"γυρισε με 230km/h!!!!!ναι μεν επανηλθε μονο του...αλλα ειναι τρομακτικο και ευχομαι σε κανεναν να μην τυχει...και χωρις να κανω καποιο ιδιαιτερο λαθος (εκτος ροπης, τσαρουχωμα φρενα) με καλα λαστιχα και χωρις ιχνος υγρασιας στο δρομο (καλοκαιρι!)....
η πλακα ειναι οτι και ο φιλος υποστηριξε ακριβως τα ιδια πραγματα... δηλαδη μια ανασφαλεια στα πολλα-του κωλου..που δεν τον νιωθεις ποτε βιδωμενο κατω οπως πχ...στο m3 e92!!!!!
καποιος μπορει να πει οτι δυιλιζουμε τον κωνωπα τωρα αλλα το προβλημα ειναι υπαρκτο και δεν ειναι μονο η αισθηση...οπως αποδειχτηκε απο το συμβαν παραπανω!αναρωτιεμαι εχει κανει τοσο μεγαλο λαθος η bmw????
και το ερωτημα λοιπον ειναι προς τους εταιρους κατοχους m3 e46...το φαινομενο αυτο το εχετε παρατηρησει???εχετε αυτην την αισθηση??σας ικανοποιει το αμαξι σε αυτες τις συνθηκες?γιατι προσωπικα για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ...
υγ..με τα χρονια αυτο το χουι το εμαθα και το συνηθισα αλλα γιατι να υπαρχει at first place?????????
υγ2..το πατωμα μου δεν εχει κανενα θεμα και η αναρτηση μου σε καλη κατασταση..για να προλαβω καποιους!