Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζα πως εχω ξεκαθαρισει οτι το συγκεκριμενο ποστ δεν εχει ειρωνια. Χιουμορ εχει.

Εξηγηθηκα που και πως μα και για ποιο λογο υπηρξα ειρωνικος. Συμβουλες για το αν και με τι κινδυνευω δεχομαι μονο απο τον πατερα μου.

Δε ειρωνευτηκα ουτε μια στιγμη για να τσεκαρω που ειναι τα ορια του μπαναρισματος.

Ξεκαθαρισα οτι σας απαντω σε ΠΜ, οχι γιατι φοβαμαι να πω ανοιχτα αυτα που θελω, αλλα επειδη σεβομαι και εσας προσωπικα και καποια αλλα πραγματα και θεωρω αστεια μια ανοιχτη αντιπαραθεση για ενα τσουρμο πρεσαρισμενες λαμαρινες.

Οσο για τα περι καμπινε... Ειναι η αποψη μου σερβιρισμενη με σαλτσα ρε παιδια. Στα αληθεια δεν εχω αισθητικες ανησυχιες. Προσπαθησα να δωσω εμφαση.

Το αν μου λειπει η οχι σοβαροτητα ειστε σε θεση να το κρινετε. Και εσεις μα και οποιοσδηποτε αλλος. Προσβολες, αλλα και συμβουλες με προσβλητικο τροπο δεν δεχομαι. Το με τι θα σκοτωθω πχ, μπορω να το δω μονος μου.

Σεβομαι το οτι μου σκατε σχεδον μια εικοσαρα χρονια, μα προτου με στησετε στο εκτελεστικο αποσπασμα για την ελλειψη σοβαροτητας που με διακρινει, προσπαθησετε να δειξετε συμπερηφορα αντιστοιχη της ηλικιας σας.

Το θυμιζω, εγω ειμαι ο πιτσιρικας!

24 για να μην υπαρχουν αποριες. Και τυχαινει να οδηγω BMW. To υπενθυμισε και ο Μαριος απ οτι παρατηρησα. Το Α4 ανηκει στον αδερφο μου.

Μαριε σε ευχαριστω για την υποστηριξη και τις διευκρινησεις και σε παρακαλω την επομενη φορά που θα χρειαστει κάτι μην βγάλεις στη φόρα τη φορολογικη μου δήλωση.

Χιουμορ αυτο... Το λεω γιατι πολλα πραγματα παρεξηγουνται εδω μεσα.

Υ.Γ. Ζητω συγνωμη αν ριχνω λαδι στη φωτια, αλλα νιωθω οτι σα να παραλεγονται πολλα καμια φορα.

Απο τη μερια μου για να ληξει ενα ζητημα χρειαζεται ταυτοχρονη ανακωχη σποντών και προσβολών αγαπητε NickE60.
    Τονιζω οτι καθε φορα στη συνομιλια μας προσπαθησα να εξαντλησω τα περιθωρια ευγενειας που διαθετω σεβομενος κυριως την ωριμοτητα σας.
    Μπορεις να μου μιλας στον ενικό...δεν έχω τέτοιου είδους κόμπλεξ.. στο εξήγησα και στην απάντησή μου, την οποία μπορεις να παρουσιάσεις αν θες, δεν έχω κάτι να κρύψω, ούτε φοβάμαι κάτι.

Ίσως στην ουσία της υπόθεσης, να είμαι εγώ πιο κοντά στην ηλικία σου παρά εσύ..

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αντιλαμβάνομαι πως έχεις δυσκολία στην επικοινωνία, τουλάχιστον στην ηλεκτρονική!

Συμβουλές με προκλητικό τρόπο?
    Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις εσύ. Μιλάω γενικώς. Το "θα κινδυνέψει" το είπα γενικότερα για όποιον πιτσιρικά πάει από τα 200 άλογα στα 650+ ενός θηρίου σαν αυτό στην αγγελία...

Το χιούμορ του τύπου αυτού το κατέχω.

Θα το τραβήξεις κι άλλο? Τι προσπαθείς να αποδείξεις?

Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεις να μου μιλας στον ενικό...δεν έχω τέτοιου είδους κόμπλεξ.. στο εξήγησα και στην απάντησή μου, την οποία μπορεις να παρουσιάσεις αν θες, δεν έχω κάτι να κρύψω, ούτε φοβάμαι κάτι.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αντιλαμβάνομαι πως έχεις δυσκολία στην επικοινωνία, τουλάχιστον στην ηλεκτρονική!

Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις εσύ. Μιλάω γενικώς. Το "θα κινδυνέψει" το είπα γενικότερα για όποιον πιτσιρικά πάει από τα 200 άλογα στα 650+ ενός θηρίου σαν αυτό στην αγγελία...

Συγνωμη που επεμβαινω εδω αλλα επειδη γνωριζω τον ηλια,ειχα ερθει και σε μια συναντηση ειχα γνωρισει και εσας δεν νομιζω πως υπαρχει λογος το συνεχισετε και αλλο το συγκεκριμενο ζητημα,Οντως απο τον υπολογιστη παρεξηγουνται καποια πραγματα...στο κατω κατω αν καποιος πρεπει να μιλησει για vag ειμαι εγω και ο φιλος μου/αδερφος του ηλια που εχουμε audi

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PSDEDES Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη που επεμβαινω εδω αλλα επειδη γνωριζω τον ηλια,ειχα ερθει και σε μια συναντηση ειχα γνωρισει και εσας δεν νομιζω πως υπαρχει λογος το συνεχισετε και αλλο το συγκεκριμενο ζητημα,Οντως απο τον υπολογιστη παρεξηγουνται καποια πραγματα...στο κατω κατω αν καποιος πρεπει να μιλησει για vag ειμαι εγω και ο φιλος μου/αδερφος του ηλια που εχουμε audi
    Νομίζεις δεν έχω καταλάβει, έχετε κάνει καλή "κλίκα"!!!!

Λιγάκι πιο ήρεμα όμως κι όλα μια χαρά..

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

το μ6 αυτο ειναι αυτο εδω???

υ.γ αυτο το βιντεο ειναι παλιο απ το στρωσιμο γιατι φτανει μονο μεχρι 340km/h

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Σιγουρα δεν προσπαθω να γεμισω τον εγωισμο μου, αν πηγαινει καπου εκει το μυαλο σας.
    Προσπαθω πρωτων να καταστησω σαφες το οτι δεν ειρωνευτικα στο επικειμενο ποστ. Ημουν υπερβολικος θελοντας να δωσω εμφαση, και στο τελος ηταν καθαρα χιουμορ. Αυτο το περι μπαναρισματος. Ισως, και βλακεια μου που δεν το εκανα, αν εβαζα μια φατσουλα να χτυπιεται διπλα, να ειχαν αποφευχθει πολλα.
    Δευτερον εξηγουμαι οτι οσο ευγενικος και να μαι, οταν αντιμετωπιζω προσβλητικα σχολια ενοχλουμαι. Και ειδικα οταν θεωρω οτι γινονται χωρις αφορμη. Τιποτα περισσοτερο δεν προσπαθω να κερδισω.

Για την ιστορια δεν ειμαι audakias. Τα εκτιμω παρα πολυ ως εργαλεια. Και οπως εξηγησα και στο ΠΜ ειμαι αντιδραστικος ανθρωπος. Και οταν βλεπω τους παντες να τα θαβουν μου γυριζει το ματι.. Και στο πρασινο στηριζω φουλ κοκινο, αν γινομαι κατανοητος. Στο κατω κατω απο προσωπικη εμπειρια θα πω οτι δεν υστερουν καπου. Ως εκει. Μεχρι να αγορασω κερδοφορες μετοχες μιας εταιρεις δεν θα ειμαι φαν της. Εκτος μιας...

Και ετσι για να γνωριστουμε λιγο καλυτερα και για να λυθουν παρεξηγησεις ειμαι alfista. Η καρδια μου εχει χαραγμενο ανεξιτηλα ενα τετραφυλλο τριφυλλι. Μεγαλωσα μεσα σε αλφες ηταν το πρωτο αυτοκινητο που ακουσα... Ο πετερας μου ειναι alfista.. Απο τους λατρεις των πισωκινητων, οχι τους σημερινους φιατακηδες... Παντα αλφα. Μολις γιναν φιατ και προσθιοκινητα την εκανε με ελαφρα.

Μεταναστης στη BMW φυσικα περιμενοντας η αλφα να ξεφυγει απο τις ηλιθιες γραμμες της φιατ και να ξαναβγαλει τα δοξασμενα πισωκινητα του παρελθοντως. Της δεκαετιας του 60 και του 70...

Οποτε, οπως καταλαβαινεται, θα οδηγω πολυ καιρο BMW. Και ισως καποια στιγμη να το αγαπησω αυτο το αυτοκινητο.
    Και αν ισχυριζομαι οτι το επομενο μου αυτοκινητο θα ειναι audi, ειλικρινα παλι BMW θα ειναι. Οχι γιατι τα θεωρω καλυτερα απο τα αουντι ομως. Γιατι μονο η BMW μου δινει τωρα αυτο που θελω. Το μπροστομηχανο αψογα ζυγισμενο πισωκινητο, με πολυ καλες προδιαγραφες για χρηση πιστας... Εστω και αν απαιτουνται καποιες μικρορυθμισεις στην αναρτηση που δεν εχω παραληψει να τις κανω. Εδω να σχολιασω οτι το αυτοκινητο μου και σκισμενο το θεωρω και αν το εβλεπα σε μια μαντρα δεν θα το επαιρνα. Θα επαιρνα ενα αλλο φουλ εργοστασιακο, για να το κανω ετσι οπως το εχω τωρα.

Το γκολφ στην προκειμενη περιπτωση το αντιμετωπισα ως ενα οποιοδηποτε καινουριο αυτοκινητο. Τιποτε παραπανω.

Στο φορουμ γενικοτερα μπορει να μιλησω στον ενικο και σε εναν ανθρωπο που μπορει να ειναι και 60 χρονων. Ειναι καπως απροσωπο. Επειδη ομως απο κοντα δεν υπηρχε περιπτωση να σας μιλησω στον ενικο, και επειδη με το συγκεκριμενο κουλουβαχατο αυξηθηκε λιγο το παρε δωσε μεταξυ μας, σας μιλαω στο προσωπο που θα σας μιλουσα αν γνωριζομαστε απο κοντα.

Μπορει να ειμαι τελειωμενος alfista, θαυμαστης των aoudi (οπως και των προ 86 αλφα ρομεο. Δεν εχουμε ανοιξει ακομα thread 2002 turbo vs alfa GTAm δειτε τι σημαινει φανατισμος) αλλα κατα βαθος ειμαι καλος ανθρωπος...
    Και πλεον... Οδηγω πλεον μονο BMW.
    Το Ε46 ηταν η πιο συνηδειτη επιλογη που εχω κανει, και αν και δεν το συγχωρω για τιποτα... Το εχω ακομα στα χερια μου...
    Ισως και αυτο κατι να λεει...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιες καρτες νικο? ποια αναμπουμπουλα?
    δε σε πιανω...

διαβαζοντας το θρεντ σημερα το πρωϊ ολο μαζι δεν διαπιστωσα κανενα φαουλ απο κανεναν...
    ουτε με ενοχλησε καποιο ποστ, δικο σου ή καποιου αλλου γιουζερ.
    και δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι μαλωνετε για ξενον αχυρωνα...
    Γιατι μεταξυ μας τα εχουμε μια χαρα...και πρεπει καπως να τσακωθουμε!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και πλεον... Οδηγω πλεον μονο BMW.
    Το Ε46 ηταν η πιο συνηδειτη επιλογη που εχω κανει, και αν και δεν το συγχωρω για τιποτα... Το εχω ακομα στα χερια μου...
    Ισως και αυτο κατι να λεει...
    Ξεχασες να ευχαρηστησεις για αυτο... Που σε εκανα ανθρωπο τελειωμενε σχιστοματη!

υ.γ το σκισατε που το σκισατε το θρεντ...να συμβαλω και εγω

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP