Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

με το σκεπτικο σου ολα τα Μ ειναι σκαρτα τοτε
    M3 CSL

2. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Monsta (05-10-10), Thomelef (05-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    με το σκεπτικο σου ολα τα Μ ειναι σκαρτα τοτε
    OΧΙ. Αν το ψαξεις προσεκτικα θα βρεις καλο αυτοκινητο. Σωστα δουλεμενο και συντηρημενο. Αλλα στο πειραγμενο αυξανεις πολυ τις πιθανοτητες να πεσεις σε κατι σκισμενο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    OΧΙ. Αν το ψαξεις προσεκτικα θα βρεις καλο αυτοκινητο. Σωστα δουλεμενο και συντηρημενο. Αλλα στο πειραγμενο αυξανεις πολυ τις πιθανοτητες να πεσεις σε κατι σκισμενο.
    Δεν καταλαβαίνω την έννοια "σκισμενο"
    Εαν ενα αμαξι κανει κοντρες ή μπαινει σε track day αλλα εχει σωστη συντηρηση ειναι σκισμένο?
    M3 CSL

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν καταλαβαίνω την έννοια "σκισμενο"
    Εαν ενα αμαξι κανει κοντρες ή μπαινει σε track day αλλα εχει σωστη συντηρηση ειναι σκισμένο?
    Σαφως αν ειναι καλα συντηρημενο δεν φαινεται σκισμενο. Αντιθετως μπορει να φαινεται σαν καινουριο. Και να ειναι σαν καινουριο... Δε θα θελε ομως ο καθενας μας να μη σκεφτεται οτι το αυτοκινητο του ειχε τετοιο παρελθον, εστω και αν ο ιδιος σκοπευει να το δουλεψει ετσι? Δε θα θελες τουλαχιστον να πιστευεις οτι εχει δουλεψει ηρεμα? Δε θα σου περασει απο το μυαλο οτι μπορει να πληρωσεις κερατιατικα αλλου? Το Μ εχει ηδη προδιαθεση για πατημα. Θα το ψαξεις πολυ περισσοτερο απο ενα 5αρι πχ. Θα ψαξεις πολυ για να βρεις το σωστο και πολλα ειναι αυτα που θα απορριψεις.

Σιγουρα αν εχει συντηρηθει σωστα μπορει να ειναι σαν καινουριο ακομα και αν εχει τρεξει σε αγωνα αντοχης. Αλλα προσωπικα θα ηθελα κατι που να φαινεται τουλαχιστον οτι εχει αθωο παρελθον, χωρις να σημαινει οτι η λογικη μου ειναι η σωστη.
    Προσωπικα θα θελα κατι που να γυριζε καφετεριες και ακριβα παρκινγκ και οχι πιστες και περιεργα στεκια...
    Αλλο το τι θα το εκανα εγω μετα.

6. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (07-10-10)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαφως αν ειναι καλα συντηρημενο δεν φαινεται σκισμενο. Αντιθετως μπορει να φαινεται σαν καινουριο. Και να ειναι σαν καινουριο... Δε θα θελε ομως ο καθενας μας να μη σκεφτεται οτι το αυτοκινητο του ειχε τετοιο παρελθον, εστω και αν ο ιδιος σκοπευει να το δουλεψει ετσι? Δε θα θελες τουλαχιστον να πιστευεις οτι εχει δουλεψει ηρεμα? Δε θα σου περασει απο το μυαλο οτι μπορει να πληρωσεις κερατιατικα αλλου? Το Μ εχει ηδη προδιαθεση για πατημα. Θα το ψαξεις πολυ περισσοτερο απο ενα 5αρι πχ. Θα ψαξεις πολυ για να βρεις το σωστο και πολλα ειναι αυτα που θα απορριψεις.

Σιγουρα αν εχει συντηρηθει σωστα μπορει να ειναι σαν καινουριο ακομα και αν εχει τρεξει σε αγωνα αντοχης. Αλλα προσωπικα θα ηθελα κατι που να φαινεται τουλαχιστον οτι εχει αθωο παρελθον, χωρις να σημαινει οτι η λογικη μου ειναι η σωστη.
    Προσωπικα θα θελα κατι που να γυριζε καφετεριες και ακριβα παρκινγκ και οχι πιστες και περιεργα στεκια...
    Αλλο το τι θα το εκανα εγω μετα.
    Οταν παιρνεις μτχ ποτε δεν ξερεις 100% το παρελθον του.Ειναι ρισκο ο,τι και να λεμε.Νομιζεις δεν υπαρχουν αυτοκινητα καφετεριας οπως λες,που να τα εχουν καφροι ιδιοκτητες?!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν παιρνεις μτχ ποτε δεν ξερεις 100% το παρελθον του.Ειναι ρισκο ο,τι και να λεμε.Νομιζεις δεν υπαρχουν αυτοκινητα καφετεριας οπως λες,που να τα εχουν καφροι ιδιοκτητες?!
    Σιγουρα υπαρχουν. Το θεμα ειναι να εχεις τουλαχιστον τις πιθανοτητες με το μερος σου.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP