Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεις να μου μιλας στον ενικό...δεν έχω τέτοιου είδους κόμπλεξ.. στο εξήγησα και στην απάντησή μου, την οποία μπορεις να παρουσιάσεις αν θες, δεν έχω κάτι να κρύψω, ούτε φοβάμαι κάτι.

Ίσως στην ουσία της υπόθεσης, να είμαι εγώ πιο κοντά στην ηλικία σου παρά εσύ..

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αντιλαμβάνομαι πως έχεις δυσκολία στην επικοινωνία, τουλάχιστον στην ηλεκτρονική!

Συμβουλές με προκλητικό τρόπο?
    Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις εσύ. Μιλάω γενικώς. Το "θα κινδυνέψει" το είπα γενικότερα για όποιον πιτσιρικά πάει από τα 200 άλογα στα 650+ ενός θηρίου σαν αυτό στην αγγελία...

Το χιούμορ του τύπου αυτού το κατέχω.

Θα το τραβήξεις κι άλλο? Τι προσπαθείς να αποδείξεις?
    Συγνωμη που επεμβαινω εδω αλλα επειδη γνωριζω τον ηλια,ειχα ερθει και σε μια συναντηση ειχα γνωρισει και εσας δεν νομιζω πως υπαρχει λογος το συνεχισετε και αλλο το συγκεκριμενο ζητημα,Οντως απο τον υπολογιστη παρεξηγουνται καποια πραγματα...στο κατω κατω αν καποιος πρεπει να μιλησει για vag ειμαι εγω και ο φιλος μου/αδερφος του ηλια που εχουμε audi

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PSDEDES Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη που επεμβαινω εδω αλλα επειδη γνωριζω τον ηλια,ειχα ερθει και σε μια συναντηση ειχα γνωρισει και εσας δεν νομιζω πως υπαρχει λογος το συνεχισετε και αλλο το συγκεκριμενο ζητημα,Οντως απο τον υπολογιστη παρεξηγουνται καποια πραγματα...στο κατω κατω αν καποιος πρεπει να μιλησει για vag ειμαι εγω και ο φιλος μου/αδερφος του ηλια που εχουμε audi
    Νομίζεις δεν έχω καταλάβει, έχετε κάνει καλή "κλίκα"!!!!

Λιγάκι πιο ήρεμα όμως κι όλα μια χαρά..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP