Σελίδα 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα. Δεν θελω να μαι ξεροκεφαλος......

.......Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να με μπαναρετε να ησυχασετε και εσεις και εγω παρεπιμπτοντως...
    Αν έχεις καταλάβει πως δεν ανήκεις εδώ, ή πως από λάθος βρέθηκες εδώ, μπορείς να ζητήσεις να σου διαγράψουμε το λογαριασμό και θα το κάνουμε αμέσως.

Μαγκιές τέτοιου τύπου και φιγουρατζίδικους λεονταρισμούς ..στα φιλαράκια σου.
    (με όλα το σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη)

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Vasilis (07-10-10)

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν έχεις καταλάβει πως δεν ανήκεις εδώ, ή πως από λάθος βρέθηκες εδώ, μπορείς να ζητήσεις να σου διαγράψουμε το λογαριασμό και θα το κάνουμε αμέσως.

Μαγκιές τέτοιου τύπου στα φιλαράκια σου. (με όλα το σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη)
    με προβληματισε πολυ αυτη η απαντιση σου γιατι απ οτι εχω δει ο ghost rider δεν προκαλει συνηθος και εκατσα και διαβασα ολο το thrent γυρο στις 10 φορες προκειμενου να βρω τις "μαγκιες" , αλλα τιποτα..... αν μπορεις τεκμηριωσετο με επιχειρηματα γιατι εκθετεις ενα μελος του forum στο αποιο εισαι administrator και υποτιθετε πως πρεπει να καταπραϋνεις τα πνευματα και οχι να τα αναυεις!! (εντελος φιλικα..)
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

4. The Following User Says Thank You to ///M Arios For This Useful Post:

manos///3 (07-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    με προβληματισε πολυ αυτη η απαντιση σου γιατι απ οτι εχω δει ο ghost rider δεν προκαλει συνηθος και εκατσα και διαβασα ολο το thrent γυρο στις 10 φορες προκειμενου να βρω τις "μαγκιες" , αλλα τιποτα..... αν μπορεις τεκμηριωσετο με επιχειρηματα γιατι εκθετεις ενα μελος του forum στο αποιο εισαι administrator και υποτιθετε πως πρεπει να καταπραϋνεις τα πνευματα και οχι να τα αναυεις!! (εντελος φιλικα..)
    Σωστά!

Όταν προτείνει ένα μέλος να το "μπανάρουμε" ...για να ησυχάσει... κάτι θα έχει στο νου του.......

.......ηρθε η ωρα να με μπαναρετε να ησυχασετε και εσεις και εγω παρεπιμπτοντως...
    Ρώτησε καλύτερα αυτόν..

...και λάβε υπ' όψιν σου ..για να ξέρεις και με ποιόν μιλάς, ότι δεν είμαι ο τύπος που "μπανάρει" ...θα έλεγα για κανέναν απολύτως λόγο.
    Μισώ ακόμα και τις καρτούλες που υπάρχουν εκεί πάνω δεξιά και δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου και σε κανένα forum...

..δεν σημαίνει όμως ότι θα ανέχομαι και προκλήσεις του τύπου "μπανάρισε με αν θες για να ησυχάσω" σαν κατάληξη της απάντησης του σε δικό μου ποστ.. θα αντιδράσω ...και μιλάω σαν απλό μέλος που τυγχάνει να έχει στη διάθεσή του αυτή τη άχρηστη (για μένα προσωπικά) δυνατότητα..

6. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Vasilis (07-10-10)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

Καποιος φιλος ανοιξε ενα θεμα να μας πει οτι εχασε τον υπνο του αλλα τελικα με τοσα που ειπωθηκαν δεν καταλαβε κανεις γιατι.
    Για το R32,για το M6 ή για τα λεφτα που ειναι διατεθιμενος καποιος να χαλασει αυτη την περιοδο;
    Πλακα κανω,z3outofmind να πεις του φιλου σου να περιμενει λιγο ακομα και θα το παρει ακομα πιο φτηνα,το Μ6 βεβαια οχι το αλλο.

Ειναι δυνατον να συγκρινουμε ανομοια πραγματα;
    Απο την μια μιλαμε για ενα high class αυτοκινητο το οποιο εχει κοστισει συνολικα οσο κανουν 8 golf και απο την αλλη για ενα καινουριο αυτοκινητο,πολυ καλο σε ποιοτητα,αρκετα βελτιωσιμο αλλα χωρις χαρακτηρα κατα την αποψη μου.Μην ξεχνατε οτι το νεο R32 φοραει τον διλιτρο μοτερ.

Βεβαιως και ο καθενας αγοραζει οτι γουσταρει αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 αυτοκινητα με διαφορετικο χαρακτηρα.

Αν βρισκομουνα στην θεση του κυριου που εχει 60000 ευρω θα επαιρνα ενα Μ3 του 08 και με τα υπολοιπα χρηματα αν υπαρχουν και δεν ειχα εξαντλησει ολο το budget θα εβαζα ενα κομπρεσορα για να παιζω καπου στα 600 αλογα.
    Δεν νομιζω οτι μπορεις με αυτα τα λεφτα να φτιαξεις ενα R32 το οποιο θα σου δινει την χαρα του Μ3 αλλα και το prestige για τα λεφτα που εχεις χαλασει.

Παντως η αληθεια ειναι οτι αυτος που πληρωνει μπορει να επιλεξει οτι γουσταρει αλλα επειδη ο φιλος σου σε εχει ρωτησει καλο ειναι να τον συμβουλεψεις να μην πεταξει τα λεφτα του.

8. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

z3outofmind (07-10-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά!

Όταν προτείνει ένα μέλος να το "μπανάρουμε" ...για να ησυχάσει... κάτι θα έχει στο νου του.......

Ρώτησε καλύτερα αυτόν..
    Υπηρξε μια δοση χιουμορ καπου εκει. Λογω της αγαπης που βγαζω ποτε ποτε για τα vag.. Οτι νομιζετε ομως κυριοι.

Δεν υπηρξε κατ εμε ουτε θεμα μαγκιας ουτε επιλυσης προσωπικων διαφορων.
    Αν το δεις απο αλλη οπτικη γωνια ισως μπορει να παρεξηγηθει.

Rides
    0

Προεπιλογή

ελάτε ρε παιδιά ένα forum ήμαστε σιγά....
    Στο θέμα....θα συμφωνήσω σε κάποια κομματια με τον ghost αλλά θεωρώ λίγο κάπως το να πάω από abarth(νομίζω ότι είναι 1400) σε ένα m3 3500cc. H διαφορά είναι τεράστια όχι μόνο στο service άλλα σε τεκμήρια κλπ. Όσον αφορά το ρ32 με το μ6 σίγουρα είναι πολύ μικρότερη διαφορά σε πάγια έξοδα(εξαιρουμένων των βλαβων όπως ανέφερες για δικους).
    Γνώμη μου όχι ρ32, ίσως μ6, αλλά επειδή είμαι ''περαχτήρι τύπος'' θα συμφωνήσω με τον προαλήλασαντα nikos-Mpacket όσον αφορά για την αγορά m3(θα σκεφτόμουν και για 46αρια m3 ή 330)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπηρξε μια δοση χιουμορ καπου εκει. Λογω της αγαπης που βγαζω ποτε ποτε για τα vag.. Οτι νομιζετε ομως κυριοι.

Δεν υπηρξε κατ εμε ουτε θεμα μαγκιας ουτε επιλυσης προσωπικων διαφορων.
    Αν το δεις απο αλλη οπτικη γωνια ισως μπορει να παρεξηγηθει.
    κοίταξε να δεις, το τραβάω όπου θες κι όσο θες, σε καμία περίπτωση δεν μπανάρω-ουμε (..και ειδικά για τέτοια θέματα) Δεν το γουστάρω-ουμε αυτό γενικώς....
    Όταν κρίνεται απαραίτητο, είναι άλλοι για αυτή τη δουλειά, είναι κι ένας φίλος σου στο team, οπότε, όταν χρειαστεί το ζητάς απ' τον ίδιο..

τέλος πάντων, έλαβα και το pm, απάντησα, όλα μια χαρά (κι ας είσαι audακιας...) ότι θέλει αγαπάει ο καθένας, αυτά τα έχουμε πει..

όμως μην ξεχνας (γιατι το ξεχνας) ότι εδώ είναι ένα BMW forum. Αν σου λέει κάτι αυτό, κι αν δικαιολογεί καθόλου την αντίδρασή μου..

12. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Vasilis (07-10-10)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ποπο δλδ ρε παιδια το θεμα ξεφυγε........
    και γιατι να παρει το μ6 και να μην παρει ενα 996τ και γιατι να μην παρει ενα εβο αφου θελει 800-900ps (πωλειται και ενα πολυ καλο στα 50κ) και να εχει και ενα αμαξι κ..λας με πολυ χαμηλο σημα...
    καθεστε και αποφασιζετε τι θα κανει ενας τριτος και μαλωνετε... ο καθενας με τα γουστα του, εγω μπορει να θελω να ριξω 80κ σε ενα γιουγκο να το κανω φεραρρι θα με πειτε μλκα? και ας ειμαι! αφου αυτο ηθελα!
    ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα, εχει καποιες μαρκες θεοποιησει στο μυαλο του και εχει καποια ονειρα, οπως καποιοι απο σας απο μικροι ειχατε αφισες στους τοιχους με bmw, αλλοι ειχαμε στον τοιχο μας lada niva!
    εγω προσωπικα και ειναι καθαρα θεμα γνωμης μου, αμαξι κ..λας θα εφτιαχνα ενα φθηνο για να μπορω να το συντηρω και να τ βελτιωνω ευκολα! δεν θα χαλαγα ενα μ6ή μ3 με μπακετ κλπ, τα bmw ειναι αμαξια για να κανουν τα παντα και οχι κοντρες ή πιστα!
    υ,γ το r32 σε ατμοσφαιρικη μορφη ειναι ενα αμαξι που δεν κανει τπτ, υπερτιμημενο και ειναι ενα γκολφ!αν του ριξεις 30κ δλδ ανοιξεις ενα καινουριο μοτερ για σφυρηλατα τουρμπινες κλπ εχασες το παιχνιδι....οπως και το μ6 δεν το λεει κανεις κοντραμαξο και το συγκεκριμενο που βλεπετε, καθως υπερτροφοδοτουμενα porsche εχουν ξεφυγει... αυτα, περι ορεξεος κολοκυθοπιτα!

14. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

PANOS-E60 (07-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    βαζεις αυτη τη κουνελογ@μιστρα διπλα στο Μ6!!!????
    δεν χρειαζεται να χρησιμοποιειτε τετοιες εκφρασεις σε ανοιχτο forum.και εγω bmw εχω και δεν το αλλαζω οπως πολλοι εδω.τυχαινει να ξερω για το συγκεκριμενο αμαξι για αυτο και κανω λογο για αυτο.προειπα οτι σεβομαι το m6 που προφανως ειναι καλυτερο αυτοκινητο και ενδεχομενως πιο γρηγορο μετα τα 200 αλλα σιγουρα η κουνελογαμιστρα οπως το αναφερατε δε συγκρινεται με κανενα μ3 ουτε στην ευθεια ουτε στις στροφες.σε κανενα τομεα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι να σου πρωτοπω τι να σου απαντισω........το βαρεθικα το θεμα........
    εγω θα επερνα το μ6 και εας μου ερειχνε 10κολονες το γκολφ..
    εσυ μπορει να επερνες εβο για να απλονεις και τα ρουχα μετα την δουλεια στα καπακια πισω στην απλοστρα...ο καθενας πρατι αναλογα της κ@βλ@ς που τρωει με ενα αμαξι....γιατι διαφορετικα γιατι περνουν παιδια απο το φορουμ ενα καινουργιο 335 και δεν περνουν ενα τετοιο μ6????
    και οσο αναφορα τα 600πς εαν ειναι ανεκδοτο οπως γραφεις για το θεμα αξιοπιστειας,,,οταν πληρωνεις καλα μπορεις να φτιαξεις καλα πραγματα..
    και εαν δεν πετυχουν ξερεις απο την αρχη οτι ΕΣΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙς-ΧΑΛΑΣΕΙς!!!!!????Μεγαλα παιδια ειμαστε να ξερουμε καπου και ποτε περνουμε ρισκο και εαν το αντεχει η τσεπη μας....
    εγω δεν ειπα καπου οτι δεν περνει ο συγγκριμενος το μ6 γιατι φωβαται μοιπως ηταν σκυσμενο και του κολησει το μοτερ...............
    και στην τελικη αυτος που πουλαει το μ6 αρα ειναι απο καποιο ανεκδοτο...
    με τα λεγομενα τα δικα σου και καποιων αλλων με 190.000¤ επερνε λαμπο καμπριο 1χρονου μεταχειρισμενη..μπροστα στο λαμπο,,,πουντο το βλεπω το μ6
    και δεν πα να κανετε πολεμο στα μυνηματα....ΓΟΥΣΤΑ!!!!!!!!!ξερε ς τι σημαινει?
    Εγω φιλε Παναγιωτη δεν διαφωνώ με τα πιο πολλα απ αυτα που εγραψες και κυρίος με το θέμα γουστου. Ο καθενας επιλέγει οτι μάρκα του αρεσει και ειναι σεβαστό. Αλλωστε και εγω προσωπικά δεν ειμαι κολλημενος με μαρκες αυτοκινητων κλπ.

Επισης ουτε ειμαι αντιθετος στο θεμα βελτειωσης του καθε αυτοκινητου. Εχω πεταξει και εγω πολλα λεφτα στις βελτειωσεις και εχω ανατιναξει και καποια. Οταν το εκανα σε τοσο μεγαλο βαθμο το χαιρομουνα και οπως αναφερες εγω το εφτιαχνα και εγω το εσπαγα. Επισης συμφωνώ με την ιδέα του να βελτειωνει καποιος το αμαξι του με τον τροπο που θέλει γιατι ειναι σαν να βαζεις και ενα μερος του εαυτου σου στο αμαξι.

Ομως, επειδη δεν ειμαι χθεσινος σ αυτα και επειδή οταν εγω πριν δεκα χρονια ειχα εβο βελτειωμένα και κάποιοι που το παίζουν παντογνώστες ειχαν ΒΜΧ (και δεν απευθυνομαι σε σενα ή σε καποιον συγκεκριμενα), μεσα απο την εμπειρία μου διαφωνώ σε δυο πραγματα:

-Στο οτι καποιος εχει ενα μπατζετ 55000 και θα αγορασει ενα αμαξι 250 αλογα στις 40000 ευρω και με τα ρεστα των 15000 θα τον φτασουν να το κανει το κανει 600 αλογα (οπως αναφερες)...
    εκτος και αν τα αλογα τα αγοραζουν απο καποιο περιπτερο της γειτονιας μας ή ειναι στραγαλια...

και

-Επιμενω οτι ενα αμαξι 250-300 αλογα, αν ειναι δυνατον οταν το φτασουμε στα 600 να λέγεται το μεγεθος της βελτειωσης αυτης "safe διαθεσεις" ή "καθημερινό βολταδικο αμαξι" (που για μενα ειναι καθαρα κοντραμαξο αυτο με τις καθημερινες φθορες και σπασιματα που ειναι στο προγραμμα) τοτε, με το σκεπτικό το δικο σου, μια σοβαρη βελτειωση θα το κανει να χτυπησει το πρωταθλημα dragster.

Τωρα αν μου ελεγες οτι θα το φτασει με μπατζετ του ο φιλος σου 400, αντε 450 αλογα και θα φτιαξει ενα γρηγορο καθημερινό αμαξι, να το δεχτω.

Τα του τυπου "600 αλογα safe διαθεσεις με καλα πραγματα που δεν χαλάνε" τα θεωρω ανεκδοτο και το εχω δει το εργο...
    M3 CSL

17. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

z3outofmind (07-10-10)

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP