Σελίδα 11 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάνο το ξέρω. Εσύ έχεις και BMW όμως δικό σου ...και δεν ειρωνεύεσαι με σκοπό να τσεκάρεις που βρίσκονται τα όρια του μπαναρίσματος.. και να το λες κιόλας... Έχει μια διαφορά..

αν παρακολούθησες, εγώ δεν πρότεινα να φύγει κάποιος, ο ίδιος υπονόησε ότι επειδή γράφει ότι θέλει θα τον διώξουμε.. και μας το προτείνει.. για να ησυχάσει λέει... μετά από ένα ποστ γεμάτο ειρωνεία... δεν είναι λογική αυτή για σοβαρούς ανθρώπους. Τέλος πάντων το θέμα έχει λυθεί με τον γκοστ..

όσο για το άλλο που λες, θα σου πω... κρίμα είναι να τα παίρνεις όλα στα σοβαρά... δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο σοβαρότητας. Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές, κάποιοι έχουν συγκεκριμένα κολλήματα, είναι διαφορετικοί ως πολύ διαφορετικοί, ας δείξουμε λίγο ανωτερότητα και μην ασχολούμαστε με θέματα άκυρα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν εμπεριέχουν κακία..
    Νομιζα πως εχω ξεκαθαρισει οτι το συγκεκριμενο ποστ δεν εχει ειρωνια. Χιουμορ εχει.

Εξηγηθηκα που και πως μα και για ποιο λογο υπηρξα ειρωνικος. Συμβουλες για το αν και με τι κινδυνευω δεχομαι μονο απο τον πατερα μου.

Δε ειρωνευτηκα ουτε μια στιγμη για να τσεκαρω που ειναι τα ορια του μπαναρισματος.

Ξεκαθαρισα οτι σας απαντω σε ΠΜ, οχι γιατι φοβαμαι να πω ανοιχτα αυτα που θελω, αλλα επειδη σεβομαι και εσας προσωπικα και καποια αλλα πραγματα και θεωρω αστεια μια ανοιχτη αντιπαραθεση για ενα τσουρμο πρεσαρισμενες λαμαρινες.

Οσο για τα περι καμπινε... Ειναι η αποψη μου σερβιρισμενη με σαλτσα ρε παιδια. Στα αληθεια δεν εχω αισθητικες ανησυχιες. Προσπαθησα να δωσω εμφαση.

Το αν μου λειπει η οχι σοβαροτητα ειστε σε θεση να το κρινετε. Και εσεις μα και οποιοσδηποτε αλλος. Προσβολες, αλλα και συμβουλες με προσβλητικο τροπο δεν δεχομαι. Το με τι θα σκοτωθω πχ, μπορω να το δω μονος μου.

Σεβομαι το οτι μου σκατε σχεδον μια εικοσαρα χρονια, μα προτου με στησετε στο εκτελεστικο αποσπασμα για την ελλειψη σοβαροτητας που με διακρινει, προσπαθησετε να δειξετε συμπερηφορα αντιστοιχη της ηλικιας σας.

Το θυμιζω, εγω ειμαι ο πιτσιρικας!

24 για να μην υπαρχουν αποριες. Και τυχαινει να οδηγω BMW. To υπενθυμισε και ο Μαριος απ οτι παρατηρησα. Το Α4 ανηκει στον αδερφο μου.

Μαριε σε ευχαριστω για την υποστηριξη και τις διευκρινησεις και σε παρακαλω την επομενη φορά που θα χρειαστει κάτι μην βγάλεις στη φόρα τη φορολογικη μου δήλωση.

Χιουμορ αυτο... Το λεω γιατι πολλα πραγματα παρεξηγουνται εδω μεσα.

Υ.Γ. Ζητω συγνωμη αν ριχνω λαδι στη φωτια, αλλα νιωθω οτι σα να παραλεγονται πολλα καμια φορα.

Απο τη μερια μου για να ληξει ενα ζητημα χρειαζεται ταυτοχρονη ανακωχη σποντών και προσβολών αγαπητε NickE60.
    Τονιζω οτι καθε φορα στη συνομιλια μας προσπαθησα να εξαντλησω τα περιθωρια ευγενειας που διαθετω σεβομενος κυριως την ωριμοτητα σας.

2. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

manos///3 (07-10-10), PSDEDES (07-10-10)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

για να ξαναμπούμε στο θέμα, χωρίς περιστροφές, υπονοούμενα και συστάσεις προς το φόρουμ,

κάποιος που διαθέτει το budget και δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο τα ποσά, δεν θα ασχοληθεί με ραλάκι. Όχι δυστυχώς ξέχασε να βάλει νεον..

για το επόμενο σχόλιο, το πρόβλημά σου είναι ότι δεν χωράνε στον καμπινέ? Διακοσμητικές ανησυχίες?

...αν ήξερες τι προσφέρει στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου στα πολλά χλμ αλλά και στη μείωση της θερμοκρασίας του κινητήρα το συγκεκριμένο κιτ και ειδικότερα τα τεμάχια προφυλακτήρας-καπώ (που δεν χωράνε στον καμπινε) όπου οι αεραγωγοί του καπω που βρίσκονται στα πιτσιλιστήρια του παρπριζ έχουν άμεση σχέση με τους αεραγωγούς στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα... θα απέφευγες να κάνεις αυτό το σχόλιο, απλά θα έλεγες ότι δεν σου αρέσει. Την απαραίτητη αυτή λειτουργία της μείωσης θερμοκρασίας για ένα υπερκυβισμένο αλλά και εξελιγμένο V10 κινητήρα δεν την κάνει άλλο κιτ... μόνο αυτό ...και τι να κάνουμε είναι καγκούρικο... να σου πω εδώ ότι δεν είμαι καθόλου fan της AC Schintzer, μάλλον την αντιπαθώ ..αυτό το κιτ όμως κάνει δουλειά..

σου τα εξηγώ μήπως καταλάβεις, έστω κι αν δεν είσαι BMWδόφιλος, αν δεν μπορείς, τουλάχιστον ας το διαβάσουν άλλοι...

όσο για τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί τα θεωρώ άκυρα (τη σύγκριση δηλαδή)
    ghost rider ελπιζω να διαβασες το απο πανω ποστ, για να καταλαβεις το θεμα αεροδυναμικης και κινητηρων!!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζα πως εχω ξεκαθαρισει οτι το συγκεκριμενο ποστ δεν εχει ειρωνια. Χιουμορ εχει.

Εξηγηθηκα που και πως μα και για ποιο λογο υπηρξα ειρωνικος. Συμβουλες για το αν και με τι κινδυνευω δεχομαι μονο απο τον πατερα μου.

Δε ειρωνευτηκα ουτε μια στιγμη για να τσεκαρω που ειναι τα ορια του μπαναρισματος.

Ξεκαθαρισα οτι σας απαντω σε ΠΜ, οχι γιατι φοβαμαι να πω ανοιχτα αυτα που θελω, αλλα επειδη σεβομαι και εσας προσωπικα και καποια αλλα πραγματα και θεωρω αστεια μια ανοιχτη αντιπαραθεση για ενα τσουρμο πρεσαρισμενες λαμαρινες.

Οσο για τα περι καμπινε... Ειναι η αποψη μου σερβιρισμενη με σαλτσα ρε παιδια. Στα αληθεια δεν εχω αισθητικες ανησυχιες. Προσπαθησα να δωσω εμφαση.

Το αν μου λειπει η οχι σοβαροτητα ειστε σε θεση να το κρινετε. Και εσεις μα και οποιοσδηποτε αλλος. Προσβολες, αλλα και συμβουλες με προσβλητικο τροπο δεν δεχομαι. Το με τι θα σκοτωθω πχ, μπορω να το δω μονος μου.

Σεβομαι το οτι μου σκατε σχεδον μια εικοσαρα χρονια, μα προτου με στησετε στο εκτελεστικο αποσπασμα για την ελλειψη σοβαροτητας που με διακρινει, προσπαθησετε να δειξετε συμπερηφορα αντιστοιχη της ηλικιας σας.

Το θυμιζω, εγω ειμαι ο πιτσιρικας!

24 για να μην υπαρχουν αποριες. Και τυχαινει να οδηγω BMW. To υπενθυμισε και ο Μαριος απ οτι παρατηρησα. Το Α4 ανηκει στον αδερφο μου.

Μαριε σε ευχαριστω για την υποστηριξη και τις διευκρινησεις και σε παρακαλω την επομενη φορά που θα χρειαστει κάτι μην βγάλεις στη φόρα τη φορολογικη μου δήλωση.

Χιουμορ αυτο... Το λεω γιατι πολλα πραγματα παρεξηγουνται εδω μεσα.

Υ.Γ. Ζητω συγνωμη αν ριχνω λαδι στη φωτια, αλλα νιωθω οτι σα να παραλεγονται πολλα καμια φορα.

Απο τη μερια μου για να ληξει ενα ζητημα χρειαζεται ταυτοχρονη ανακωχη σποντών και προσβολών αγαπητε NickE60.
    Τονιζω οτι καθε φορα στη συνομιλια μας προσπαθησα να εξαντλησω τα περιθωρια ευγενειας που διαθετω σεβομενος κυριως την ωριμοτητα σας.
    Μπορεις να μου μιλας στον ενικό...δεν έχω τέτοιου είδους κόμπλεξ.. στο εξήγησα και στην απάντησή μου, την οποία μπορεις να παρουσιάσεις αν θες, δεν έχω κάτι να κρύψω, ούτε φοβάμαι κάτι.

Ίσως στην ουσία της υπόθεσης, να είμαι εγώ πιο κοντά στην ηλικία σου παρά εσύ..

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αντιλαμβάνομαι πως έχεις δυσκολία στην επικοινωνία, τουλάχιστον στην ηλεκτρονική!

Συμβουλές με προκλητικό τρόπο?
    Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις εσύ. Μιλάω γενικώς. Το "θα κινδυνέψει" το είπα γενικότερα για όποιον πιτσιρικά πάει από τα 200 άλογα στα 650+ ενός θηρίου σαν αυτό στην αγγελία...

Το χιούμορ του τύπου αυτού το κατέχω.

Θα το τραβήξεις κι άλλο? Τι προσπαθείς να αποδείξεις?

Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορεις να μου μιλας στον ενικό...δεν έχω τέτοιου είδους κόμπλεξ.. στο εξήγησα και στην απάντησή μου, την οποία μπορεις να παρουσιάσεις αν θες, δεν έχω κάτι να κρύψω, ούτε φοβάμαι κάτι.

Ίσως στην ουσία της υπόθεσης, να είμαι εγώ πιο κοντά στην ηλικία σου παρά εσύ..

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αντιλαμβάνομαι πως έχεις δυσκολία στην επικοινωνία, τουλάχιστον στην ηλεκτρονική!

Συμβουλές με προκλητικό τρόπο?
    Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνεις εσύ. Μιλάω γενικώς. Το "θα κινδυνέψει" το είπα γενικότερα για όποιον πιτσιρικά πάει από τα 200 άλογα στα 650+ ενός θηρίου σαν αυτό στην αγγελία...

Το χιούμορ του τύπου αυτού το κατέχω.

Θα το τραβήξεις κι άλλο? Τι προσπαθείς να αποδείξεις?
    Συγνωμη που επεμβαινω εδω αλλα επειδη γνωριζω τον ηλια,ειχα ερθει και σε μια συναντηση ειχα γνωρισει και εσας δεν νομιζω πως υπαρχει λογος το συνεχισετε και αλλο το συγκεκριμενο ζητημα,Οντως απο τον υπολογιστη παρεξηγουνται καποια πραγματα...στο κατω κατω αν καποιος πρεπει να μιλησει για vag ειμαι εγω και ο φιλος μου/αδερφος του ηλια που εχουμε audi

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

το μ6 αυτο ειναι αυτο εδω???

υ.γ αυτο το βιντεο ειναι παλιο απ το στρωσιμο γιατι φτανει μονο μεχρι 340km/h

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PSDEDES Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνωμη που επεμβαινω εδω αλλα επειδη γνωριζω τον ηλια,ειχα ερθει και σε μια συναντηση ειχα γνωρισει και εσας δεν νομιζω πως υπαρχει λογος το συνεχισετε και αλλο το συγκεκριμενο ζητημα,Οντως απο τον υπολογιστη παρεξηγουνται καποια πραγματα...στο κατω κατω αν καποιος πρεπει να μιλησει για vag ειμαι εγω και ο φιλος μου/αδερφος του ηλια που εχουμε audi
    Νομίζεις δεν έχω καταλάβει, έχετε κάνει καλή "κλίκα"!!!!

Λιγάκι πιο ήρεμα όμως κι όλα μια χαρά..

Rides
    2

Προεπιλογή

οι αουντακηδες ειναι φιλοι μας!

9. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PSDEDES (07-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι αουντακηδες ειναι φιλοι μας!
    Σταμάτησε εσύ γιατί θα αρχίσουν οι κάρτες από εσένα, στην αναμπουμπούλα είσαι πρώτος!

Ιδέα: να φτιάξουμε ένα subforum για audi, να γράφετε εκεί εσείς, ότι θέλετε να γράφετε.....

11. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

PSDEDES (07-10-10)

Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σταμάτησε εσύ γιατί θα αρχίσουν οι κάρτες από εσένα, στην αναμπουμπούλα είσαι πρώτος!

Ιδέα: να φτιάξουμε ένα subforum για audi, να γράφετε εκεί εσείς, ότι θέλετε.....
    Γιατι subforum ser NickE60, μας βαζετε στο περιθωριο??(Το βλεπω εγω,στην επομενη συναντhση για πα'ι'δια θα μας δωσετε τιποτα σκαμπο και τραπεζακια καφενιου για να κατσουμε)

13. The Following User Says Thank You to PSDEDES For This Useful Post:

m-power_01 (07-10-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

ποιες καρτες νικο? ποια αναμπουμπουλα?
    δε σε πιανω...

διαβαζοντας το θρεντ σημερα το πρωϊ ολο μαζι δεν διαπιστωσα κανενα φαουλ απο κανεναν...
    ουτε με ενοχλησε καποιο ποστ, δικο σου ή καποιου αλλου γιουζερ.
    και δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι μαλωνετε για ξενον αχυρωνα...

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP