Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 115

Θέμα: m3 e46...σταθεροτητα στην εθνικη..

Rides
    1

Προεπιλογή

Οι ζαντες που εχεις ειναι ΟΚ?
    Δεν ξέρω τι διάσταση φορας, αλα οι 19s υποφέρουν στην Ελλαδα.

2. The Following User Says Thank You to compact m3 For This Useful Post:

nik200 (20-03-14)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

18αρια φοράω με 265/40/18 μπρος πισω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eντάξει το Μ3 είναι μία τριάρα κατά βάση μη γελιόμαστε, το ότι έχει άλλες ρόδες και ανάρτηση δε σημαίνει ότι έχουν γίνει θαύματα και στο σασί. Το 92 έχει άλλο βάρος, άλλο μεταξόνιο, και πολύ πολύ καλύτερο δέσιμο και ακαμψία. Ναι πάνω από τα 220 - 230 θέλει κότσια για να στρίψει και σε αγχώνει, παρόλα αυτά όμως αντιδρά πολύ ομαλά στις ανωμαλίες του δρόμου ακόμη και στα πολλά χλμ και σε σύγκριση με άλλα σπορ BMW της εποχής του είναι τρένο. Πραγματικά δεν θα θέλατε Nίκο και Θωμά να είχατε κάνει τα ίδια με Ζ4Μ...αυτό το αμάξι ακόμη και στα 130 σε Ελληνικό δρόμο αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

5. The Following 5 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Bitz (21-03-14), chrisgiapz3 (21-03-14), nik200 (20-03-14), nikos bob (27-03-14), Ε91 (20-03-14)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω άποψη για το Ζ4 από του Γιώργου στην πίστα των Σερρών. Το αμάξι άνετα χαρακτηριζεται ως σκοτωστρα, ακόμα και σε χέρια έμπειρου οδηγου.

Δεν ξέρω τι εμπειρία είχες νασο, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε δημόσιο δρόμο, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις το πόσο επικίνδυνο αμάξι ειναι.

Καμμια σχέση με το 46αρι. Το 46αρι είναι παιδικό μπροστά στην ζετα, η οποία απαιτεί πολλά κιλά @@ για να την πας όριο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (21-03-14), chrisgiapz3 (21-03-14), EVERGET (20-03-14), Leonidas_E39 (25-03-14), nik200 (20-03-14), Ptboul (21-03-14)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω άποψη για το Ζ4 από του Γιώργου στην πίστα των Σερρών. Το αμάξι άνετα χαρακτηριζεται ως σκοτωστρα, ακόμα και σε χέρια έμπειρου οδηγου.

Δεν ξέρω τι εμπειρία είχες νασο, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε δημόσιο δρόμο, δεν υπάρχει περίπτωση να δεις το πόσο επικίνδυνο αμάξι ειναι.

Καμμια σχέση με το 46αρι. Το 46αρι είναι παιδικό μπροστά στην ζετα, η οποία απαιτεί πολλά κιλά @@ για να την πας όριο.
    Είχα οδηγήσει ένα για να το αγοράσω πριν 2 χρόνια. Μόνο και μόνο η αστάθειά του στην ευθεία και η τάση του να σε βγάζει εκτός πορείας σε κάθε ανωμαλία με είχε ξενερώσει αρκετά....σκέψου να το είχα στρίψει κιόλας....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...90&postcount=1

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο που μου εκανε τη μεγαλυτερη εντυπωση ηταν το κρατημα του (M5).
    Σε καποια φαση περνουσαμε πανω απο μια γεφυρα η οποια ειναι και στροφη με 220-230 χιλιομετρα και ενιωθα οτι το αμαξι μου δεν κρατουσε αλλο παρόλο που εμεινα με το γκαζι στο πατωμα. Ενιωθα οτι θα φυγει και παρακαλουσα να τελειωσει η στροφη.
    Δεν ξερω, ισως να ειναι τα λαστιχα που εχω στο αμαξι αλλα ψιλοχεστηκα απ τον φοβο μου.
    Το Μ5 ηταν περιπου δυο αμαξια μπροστα μου στη στροφη και οχι μονο το εβλεπα να κρατάει με τοσα χιλιομετρα, αλλα συνεχιζε να επιταχυνει.
    Απιστευτο κρατημα για τοσο μεγαλο αμαξι !!
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

10. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

nik200 (20-03-14)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

οι ιαπωνες σε ενα σχετικο video...που δυστυχως εδω δεν εχω βρει με υποτιτλους..ειχαν βγαλει και αυτοι το αμαξι ασταθες στα πολλα...και σαφως πιο καλο και το mercedes και το audi..που οσο και αν ακουγεται περιεργο...η αισθηση ειναι αυτη κατ-εμε

12. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

HLIAS - E36 (20-03-14), mark e92 (26-03-14)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

τα λαστιχα που φοραω ειναι michelin pilot supersport...δηλαδη τα λαστιχα που φοραει και το 458 στην πρωτη του τοποθετηση απο το εργοστασιο...αν κανουν δουλεια στο 458..προφανως θα κανουν και στο πιο ταπεινο μ3....επισης εχω αλλαξει και σινεμπλοκ στην γεφυρα με powerflex...και ζαντες csl με 265/30/19 πισω....

14. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

doctore (21-03-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι ιαπωνες σε ενα σχετικο video...που δυστυχως εδω δεν εχω βρει με υποτιτλους..ειχαν βγαλει και αυτοι το αμαξι ασταθες στα πολλα...και σαφως πιο καλο και το mercedes και το audi..που οσο και αν ακουγεται περιεργο...η αισθηση ειναι αυτη κατ-εμε

https://www.youtube.com/watch?v=j-od3ByIel4
    Η Μercedes όπως και να το κάνουμε είναι Mercedes...

Για την Audi ας μην ήταν 4κίνητο και ας προσπαθούσε να πιάσει τα άλλα 2... Την ευστάθεια την χαρίζει η άριστη κατανομή κίνησης...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειχαμε μια κουβεντα με ενα φιλο και γνωστη αυτοκινητων τις προηγουμενες ημερες γενικα και το θεμα που τεθηκε επι ταπητος ηταν η συμπεριφορα του αγαπημενου μας αυτοκινητου (m3 e46) στα πολλα χιλιομετρα παντα με "μαμα" set up αναρτησης και παντα καλα λαστιχα..

αυτο που υποστηριξα εγω ειναι οτι μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με το αμαξι παρατηρω οτι το αμαξι οταν προσπαθεις να το στριψεις στην εθνικη με ταχυτητες κοντα στην εργοστασιακη τελικη (250) το αμαξι πραγματικα ειναι ασταθες και σε πολλα σημεια επικυνδινο..πραγμα που μου εκανε τρομερα κακη εντυπωση οταν το πρωτο αγορασα...

δηλαδη μια ανασφαλεια στα πολλα-του κωλου..που δεν τον νιωθεις ποτε βιδωμενο κατω
    Πραγματι και γω σε απειρες δοκιμες που εκανα με το m3 του αδερφου μου διαπιστωσα το ιδιο ακριβως πραμα, δηλ ασταθεια της ουρας οταν το στριβεις με πολλα..(θα τη χαρακτηριζα υπερστροφικη). Ακομα και το (πρωην) 330 μου σου εδινε καλυτερη αισθηση και περισσοτερη σιγουρια στο οριο. Αρχικα μου εκανε εντυπωση και θεωρησα οτι ισως να εφταιγε το (λιγο) λαθος offset ζαντων που φοραγε, αλλα μαλλον ειναι γενικο το προβλημα..

17. The Following 2 Users Say Thank You to psilos2010 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (21-03-14), nik200 (20-03-14)

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP