Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 149

Θέμα: Εχω χασει τον υπνο μου...

Threaded View

z3outofmind Εχω χασει τον υπνο μου... 05-10-10, 18:17
NickE60 θα σου πω κάτι... Το... 06-10-10, 00:27
ghost-rider Κοιτα. Δεν θελω να μαι... 06-10-10, 17:27
spar@ ghost rider ελπιζω να... 07-10-10, 18:24
///M Arios βαζεις αυτη τη... 06-10-10, 18:41
ghost-rider Λες να καταφερει να το... 06-10-10, 20:30
dark knight με προλαβες +1 05-10-10, 21:18
alexm +1000000000000 thumb 05-10-10, 22:45
chief έλιωσα μλκ 05-10-10, 22:58
Επισκέπτης No Comends:Με τα ιδια λεφτα... 06-10-10, 14:21
Επισκέπτης Ο.Κ.................... 06-10-10, 15:21
Driver M ^ Φίλε ghost, όση σχέση... 06-10-10, 18:23
Monsta C' on maaaaaan 07-10-10, 21:33
gnx Ετοιμολογία 09-10-10, 19:16
///M Arios sorry gia ta greeklish alla... 07-10-10, 14:37
PSDEDES Γιατι subforum ser NickE60,... 07-10-10, 18:53
m-power_01 Μην με πιασει τωρα το... 07-10-10, 19:24
z3outofmind Απο οσο ξερω ακομα... 21-11-10, 11:05
Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάνο το ξέρω. Εσύ έχεις και BMW όμως δικό σου ...και δεν ειρωνεύεσαι με σκοπό να τσεκάρεις που βρίσκονται τα όρια του μπαναρίσματος.. και να το λες κιόλας... Έχει μια διαφορά..

αν παρακολούθησες, εγώ δεν πρότεινα να φύγει κάποιος, ο ίδιος υπονόησε ότι επειδή γράφει ότι θέλει θα τον διώξουμε.. και μας το προτείνει.. για να ησυχάσει λέει... μετά από ένα ποστ γεμάτο ειρωνεία... δεν είναι λογική αυτή για σοβαρούς ανθρώπους. Τέλος πάντων το θέμα έχει λυθεί με τον γκοστ..

όσο για το άλλο που λες, θα σου πω... κρίμα είναι να τα παίρνεις όλα στα σοβαρά... δεν μπορούμε να έχουμε όλοι το ίδιο επίπεδο σοβαρότητας. Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές, κάποιοι έχουν συγκεκριμένα κολλήματα, είναι διαφορετικοί ως πολύ διαφορετικοί, ας δείξουμε λίγο ανωτερότητα και μην ασχολούμαστε με θέματα άκυρα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν εμπεριέχουν κακία..
    Νομιζα πως εχω ξεκαθαρισει οτι το συγκεκριμενο ποστ δεν εχει ειρωνια. Χιουμορ εχει.

Εξηγηθηκα που και πως μα και για ποιο λογο υπηρξα ειρωνικος. Συμβουλες για το αν και με τι κινδυνευω δεχομαι μονο απο τον πατερα μου.

Δε ειρωνευτηκα ουτε μια στιγμη για να τσεκαρω που ειναι τα ορια του μπαναρισματος.

Ξεκαθαρισα οτι σας απαντω σε ΠΜ, οχι γιατι φοβαμαι να πω ανοιχτα αυτα που θελω, αλλα επειδη σεβομαι και εσας προσωπικα και καποια αλλα πραγματα και θεωρω αστεια μια ανοιχτη αντιπαραθεση για ενα τσουρμο πρεσαρισμενες λαμαρινες.

Οσο για τα περι καμπινε... Ειναι η αποψη μου σερβιρισμενη με σαλτσα ρε παιδια. Στα αληθεια δεν εχω αισθητικες ανησυχιες. Προσπαθησα να δωσω εμφαση.

Το αν μου λειπει η οχι σοβαροτητα ειστε σε θεση να το κρινετε. Και εσεις μα και οποιοσδηποτε αλλος. Προσβολες, αλλα και συμβουλες με προσβλητικο τροπο δεν δεχομαι. Το με τι θα σκοτωθω πχ, μπορω να το δω μονος μου.

Σεβομαι το οτι μου σκατε σχεδον μια εικοσαρα χρονια, μα προτου με στησετε στο εκτελεστικο αποσπασμα για την ελλειψη σοβαροτητας που με διακρινει, προσπαθησετε να δειξετε συμπερηφορα αντιστοιχη της ηλικιας σας.

Το θυμιζω, εγω ειμαι ο πιτσιρικας!

24 για να μην υπαρχουν αποριες. Και τυχαινει να οδηγω BMW. To υπενθυμισε και ο Μαριος απ οτι παρατηρησα. Το Α4 ανηκει στον αδερφο μου.

Μαριε σε ευχαριστω για την υποστηριξη και τις διευκρινησεις και σε παρακαλω την επομενη φορά που θα χρειαστει κάτι μην βγάλεις στη φόρα τη φορολογικη μου δήλωση.

Χιουμορ αυτο... Το λεω γιατι πολλα πραγματα παρεξηγουνται εδω μεσα.

Υ.Γ. Ζητω συγνωμη αν ριχνω λαδι στη φωτια, αλλα νιωθω οτι σα να παραλεγονται πολλα καμια φορα.

Απο τη μερια μου για να ληξει ενα ζητημα χρειαζεται ταυτοχρονη ανακωχη σποντών και προσβολών αγαπητε NickE60.
    Τονιζω οτι καθε φορα στη συνομιλια μας προσπαθησα να εξαντλησω τα περιθωρια ευγενειας που διαθετω σεβομενος κυριως την ωριμοτητα σας.

2. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

manos///3 (07-10-10), PSDEDES (07-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP