Νομιζα πως εχω ξεκαθαρισει οτι το συγκεκριμενο ποστ δεν εχει ειρωνια. Χιουμορ εχει.
Εξηγηθηκα που και πως μα και για ποιο λογο υπηρξα ειρωνικος. Συμβουλες για το αν και με τι κινδυνευω δεχομαι μονο απο τον πατερα μου.
Δε ειρωνευτηκα ουτε μια στιγμη για να τσεκαρω που ειναι τα ορια του μπαναρισματος.
Ξεκαθαρισα οτι σας απαντω σε ΠΜ, οχι γιατι φοβαμαι να πω ανοιχτα αυτα που θελω, αλλα επειδη σεβομαι και εσας προσωπικα και καποια αλλα πραγματα και θεωρω αστεια μια ανοιχτη αντιπαραθεση για ενα τσουρμο πρεσαρισμενες λαμαρινες.
Οσο για τα περι καμπινε... Ειναι η αποψη μου σερβιρισμενη με σαλτσα ρε παιδια. Στα αληθεια δεν εχω αισθητικες ανησυχιες. Προσπαθησα να δωσω εμφαση.
Το αν μου λειπει η οχι σοβαροτητα ειστε σε θεση να το κρινετε. Και εσεις μα και οποιοσδηποτε αλλος. Προσβολες, αλλα και συμβουλες με προσβλητικο τροπο δεν δεχομαι. Το με τι θα σκοτωθω πχ, μπορω να το δω μονος μου.
Σεβομαι το οτι μου σκατε σχεδον μια εικοσαρα χρονια, μα προτου με στησετε στο εκτελεστικο αποσπασμα για την ελλειψη σοβαροτητας που με διακρινει, προσπαθησετε να δειξετε συμπερηφορα αντιστοιχη της ηλικιας σας.
Το θυμιζω, εγω ειμαι ο πιτσιρικας!
24 για να μην υπαρχουν αποριες. Και τυχαινει να οδηγω BMW. To υπενθυμισε και ο Μαριος απ οτι παρατηρησα. Το Α4 ανηκει στον αδερφο μου.
Μαριε σε ευχαριστω για την υποστηριξη και τις διευκρινησεις και σε παρακαλω την επομενη φορά που θα χρειαστει κάτι μην βγάλεις στη φόρα τη φορολογικη μου δήλωση.
Χιουμορ αυτο... Το λεω γιατι πολλα πραγματα παρεξηγουνται εδω μεσα.
Υ.Γ. Ζητω συγνωμη αν ριχνω λαδι στη φωτια, αλλα νιωθω οτι σα να παραλεγονται πολλα καμια φορα.
Απο τη μερια μου για να ληξει ενα ζητημα χρειαζεται ταυτοχρονη ανακωχη σποντών και προσβολών αγαπητε NickE60.
Τονιζω οτι καθε φορα στη συνομιλια μας προσπαθησα να εξαντλησω τα περιθωρια ευγενειας που διαθετω σεβομενος κυριως την ωριμοτητα σας.