Μπα μου ειναι κομματακι δυσκολο να την ξεχασω...Ειναι και αυτη η ρημαδα η Lotus και κατι αλλοι ασχετοι στο NASCAR που χρησιμοποιουν την UHU και μου λεν ΟΚΕΙ ΜΑΙ ΦΡΕΝΤ ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ
'Μαστορια' - 'ΑΡΓΚΟΝ'....επεσες μεσα. Αυτος ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ o Made in Greece συνδυασμος που θελω να αποφυγω
Αυτα ειναι δικαιολογιες του κ...ου( αμα ειναι και της Τζουλιας ακομα καλυτερα). Αμα ο 'μαστορας' ειναι 'καστορας' ολο και καποια μ.....κια θα βρει να πει αν δεν κανει σωστα την δουλεια του. Απο αυτους εχουμε μπολικους. Προς το παρων δεν μου εχει ανοιξει πουθενα. Αλλα θελω να βαλω το Turner Kit για να το ενισχυσω λιγο ακομη...
Το χα σκεφτει και για γαμπριο....αλλα τα 150-200 κιλα ερμα που εχει με χαλαν κομματακι. Αλλα πιστευω οτι ειναι ιδανικα για να χρησιμοποιηθουν σε αλλες περιπτωσεις οπως πχ σε εργασιες ασφαλτοστρωσης. Οποτε το αυτοκινητο μπορει να μην ειναι πιο γρηγορο αλλα ειναι σιγουρα το πιο ολοκληρωμενο. Ιδανικο γιατι μπορει το πρωι να βγαζει το μεροκαματο του πατωντας ασφαλτο, και καπακι το ιδιο βραδυ να πηγαινει ξεσκουφωτο τα γκομενακια βολτα. Εισαι τυχερος αφου εισαι ενας απο τους ευτυχεις κατοχους ενος ολοκληρωμενου αυτοκινητου![]()