Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Με τι θ αλλάζατε το Ε46 Μ3 σας ?

Ψήφισαν
73. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • 1Μ (μτχ)

20 27,40%
  • Ε9x Μ3 (μτχ)

53 72,60%
Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Θέμα: 1Μ ή Ε92 Μ3 ??

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σορι για το οφ τοπικ.
    Βαγγελη, ενα αυτοκιντο ///Μ δεν εχει αναγκη να δειχνει την αξια του μονο στις ευθειess. Εχει χαρισματα σε πολλους τομεις μεταξυ αυτων και η δυναμη. Οποιεσδηποτε προσθηκess που αφορούν μεγαλη αυξηση της ιποδυναμης αλαζουν τον χαρακτηρα και την αξιοπιστια του αυτοκινητου προς το χειρότερο.

2. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

120ie87 (10-05-12), alexk (09-05-12), Thomelef (10-05-12)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορι για το οφ τοπικ.
    Βαγγελη, ενα αυτοκιντο ///Μ δεν εχει αναγκη να δειχνει την αξια του μονο στις ευθειess. Εχει χαρισματα σε πολλους τομεις μεταξυ αυτων και η δυναμη. Οποιεσδηποτε προσθηκess που αφορούν μεγαλη αυξηση της ιποδυναμης αλαζουν τον χαρακτηρα και την αξιοπιστια του αυτοκινητου προς το χειρότερο.
    Χρυστόφορε δεν έχω πρόθεση να προσβάλω αλλά ούτε και να αμφισβητήσω την αρτιότητα του Μ3 αλλά γούστα είναι αυτά, επέτρεψέ μου το δικαίωμα της επιλογής.
    Ενδεχομένως η άποψη του m3est για την μεταμόρφωση του Μ3Ε92 με τις ανωτέρω "προσθήκess" θα έδεινε μια πιο διαφωτιστική εικόνα περί του θέματος και ίσως να σε έπειθε οτι το αυτοκίνητο δεν πάει καλά μόνο στις ευθείες.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

....τελευταια φορα που ειδα τον m3est(στα Μεγαρα...) μονο ευθεια δεν πηγαινε!!!....αγνωστη λεξη!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρυστόφορε δεν έχω πρόθεση να προσβάλω αλλά ούτε και να αμφισβητήσω την αρτιότητα του Μ3 αλλά γούστα είναι αυτά, επέτρεψέ μου το δικαίωμα της επιλογής.
    Ενδεχομένως η άποψη του m3est για την μεταμόρφωση του Μ3Ε92 με τις ανωτέρω "προσθήκess" θα έδεινε μια πιο διαφωτιστική εικόνα περί του θέματος και ίσως να σε έπειθε οτι το αυτοκίνητο δεν πάει καλά μόνο στις ευθείες.
    Βαγγέλη θέλεις να πεις ότι με τον κομπρέσσορα φρενάρει καλύτερα ή έχει καλύτερο κράτημα ?
    Σε καμμία περίπτωση.
    Στην ευθεία σίγουρα θα πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά αυτό είναι ίσως ενδιαφέρον για κόντρες και τίποτε άλλο.

6. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

chief (10-05-12), Thomelef (10-05-12)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη θέλεις να πεις ότι με τον κομπρέσσορα φρενάρει καλύτερα ή έχει καλύτερο κράτημα ?
    Σε καμμία περίπτωση.
    Στην ευθεία σίγουρα θα πηγαίνει πιο γρήγορα αλλά αυτό είναι ίσως ενδιαφέρον για κόντρες και τίποτε άλλο.
    Αλέξη δεν θέλω να πώ τίποτε περισσότερο απ΄αυτό που έγραψα αρχικά: μ΄αρέσει η προοπτική που έχει το Μ3 Ε92 με τον ESS, προσωπικό γούστο είναι αυτό, δεν σημαίνει οτι η δική μου άποψη είναι η σωστή, απλά σε μένα θα μ΄άρεσε περισσότερο μ΄αυτή την αναβάθμιση.
    Σαφώς και σέβομαι τις απόψεις σας, ειδικά αυτών που έχετε άποψη απο 1ο χέρι με τα Μ, εγώ δεν είχα ποτέ αν και πολύ θά΄θελα.

8. The Following 3 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

alexk (10-05-12), chief (10-05-12), Thomelef (10-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτος ειναι ο λογος που σου απαντησα.
    Εδω αναφερεις οτι το αυτοκινητο δεν παει καλα μονο στις ευθειες.
    Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο, μιας και θα εχει αυξημενη ιπποδυναμη και ροπη. Καμμια αλλαγη πουθενα αλλου.
    Επισης, το βαρος θα αυξηθει και άλλο και μαλιστα θα ψηλωσει και άλλο, αφου ο κομπρεσσορας ειναι σε υψηλο σημειο (μην αναφερω την επιπλεον αδρανεια που θα προσθεσει το κομπρεσσερ μιας και εχει κινουμενη μαζα σε πολυ υψηλες στροφες περιστροφης)

Αλέξη δεν θέλω να πώ τίποτε περισσότερο απ΄αυτό που έγραψα αρχικά: μ΄αρέσει η προοπτική που έχει το Μ3 Ε92 με τον ESS, προσωπικό γούστο είναι αυτό, δεν σημαίνει οτι η δική μου άποψη είναι η σωστή, απλά σε μένα θα μ΄άρεσε περισσότερο μ΄αυτή την αναβάθμιση.
    Σαφώς και σέβομαι τις απόψεις σας, ειδικά αυτών που έχετε άποψη απο 1ο χέρι με τα Μ, εγώ δεν είχα ποτέ αν και πολύ θά΄θελα.
    Βαγγελη περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, οτι αρεσει στον καθενα.
    Εγω προσωπικα δεν βλεπω πως ενας κομπρεσσορας κανει καλυτερο σπορ αυτοκινητο ένα Μ3 Ε92.
    Εχω οδηγησει Μ3 Ε90 και Ε92. Μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι το μονο που δεν του λειπει ειναι ιπποδυναμη.
    Προσωπικα αν θα αλλαζα κατι σε αυτο το αυτοκινητο θα ηταν για να μειωσω το μεγαλο βαρος που εχει (με ζαντες, φρενα, εξατμιση κτλ), θα αλλαζα λιγο την γεωμετρια του.
    Αυτο μονο θετικα εχει. Επιταχυνεις καλυτερα, επιβραδυνεις καλυτερα, εχεις καλυτερο κρατημα και μικροτερες φθορες σε ελαστικα και φρενα.
    Μονο κερδος λοιπον.
    Φυσικα αλλοι ειναι καλυτεροι οδηγοι από εμενα και τα 420 αλογα τα στιβουν σαν λεμονι.
    Εγω κοιταω να μειωσω βαρος και να αξιοποιησω την δυναμη του κινητηρα. Αν αυτη εξαντληθηκε μετα κοιταω για κατι ριζικο σαν τον κομπρεσσορα (βλεπε Ζ3).
    Τα 370 του CSL δεν μπορω να πω οτι μου ειναι ανεπαρκη και τα εχω για την πλακα.

Ολοι ενθουσιαστηκαμε οταν ο αγαπητος Nabu (S2000) εγραψε οτι μειωσε το βαρος και δεν ασχοληθηκε πολυ με κινητηρα.

10. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

Thomelef (10-05-12), VanVIC (10-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο κομπρεσορας ειναι για τις ευθείες....το αμάξι δεν οδηγείτε σε βουνίσιο δρόμο με στροφές.....μιλάω......βλέποντ ς το σε τέτοιο δρόμο........δεν πατάει κάτω, δεν μπορεί να βγάλει την δύναμη του για να ξεκολλήσει με ασφάλεια....
    Ποσο μάλλον να το βάλεις σε πίστα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

12. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

alexk (10-05-12), chief (10-05-12), Thomelef (10-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φυσικα και δεν περνω κατι σαν "προσβολη αυτοκινητου" αυτα που γραφεις. Αλλωστε οσοι με ξερουν, ξερουν οτι δεν ειμαι κολλημενος με μαρκες και μοντελα. Κουβεντα γινεται και φυσικο ειναι εσυ, εγω και ο καθενας να εχει το δικαιομα της επιλογης.
    Το βρισκω απιθανο ομως να υπάρχει καποιος υποψηφιος αγοραστης Μ3 που το αγοραζει με σκοπο να το κομπρεσαρει.

Με τον Νικο ειμαστε φιλοι και εχουμε τηλεφωνηθει αρκετες φορες, εχουμε βρεθει και σε track day, και εχει ερθει και εδω περνοντας ενα δυημερο μαζι μου.

Εχω καθημερινη επαφη και σχεδον εβδομαδιαία συναντηση με παιδια που εχουν κομπρεσορατα. Εν ολιγης, προσωπικη αποψη για το αν πηγαινουν καλα στις στροφες και στις ευθειες. Δεν νομιζω να χρειαζομαι και αλλη διαφωτιστικη εικονα.
    Ειπαμε προσωπικες αποψεις ειναι αυτα και τιποτα αλλο.

Αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι γιατι γινετε απο εσενα συνεχομενη αναφορά κομπρεσορα (και συγκεκριμενης μαρκας) στην συγκριση του Μ3 και του 1Μ.
    Εχει αναγκη το Μ3 τον κομπρεσορα για να γινει ισαξιο του 1Μ ?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chief : 10-05-12 στις 00:08

14. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

alexk (10-05-12), VanVIC (10-05-12)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικα και δεν περνω κατι σαν "προσβολη αυτοκινητου" αυτα που γραφεις. Αλλωστε οσοι με ξερουν, ξερουν οτι δεν ειμαι κολλημενος με μαρκες και μοντελα. Κουβεντα γινεται και φυσικο ειναι εσυ, εγω και ο καθενας να εχει το δικαιομα της επιλογης.
    Το βρισκω απιθανο ομως να υπάρχει καποιος υποψηφιος αγοραστης Μ3 που το αγοραζει με σκοπο να το κομπρεσαρει.

Με τον Νικο ειμαστε φιλοι και εχουμε τηλεφωνηθει αρκετες φορες, εχουμε βρεθει και σε track day, και εχει ερθει και εδω περνοντας ενα δυημερο μαζι μου.

Εχω καθημερινη επαφη και σχεδον εβδομαδιαία συναντηση με παιδια που εχουν κομπρεσορατα. Εν ολιγης, προσωπικη αποψη για το αν πηγαινουν καλα στις στροφες και στις ευθειες. Δεν νομιζω να χρειαζομαι και αλλη διαφωΙτιστικη εικονα.
    Ειπαμε προσωπικες αποψεις ειναι αυτα και τιποτα αλλο.

Αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι γιατι γινετε απο εσενα συνεχομενη αναφορά κομπρεσορα (και συγκεκριμενης μαρκας) στην συγκριση του Μ3 και του 1Μ.
    Εχει αναγκη το Μ3 τον κομπρεσορα για να γινει ισαξιο του 1Μ ?
    Χρυστόφορε αν υποθέσουμε οτι είμαι υποψήφιος αγοραστής Μ3Ε92 (μπορεί και να είμαι), με βάση τα όσα έχω δεί, έχω διαβάσει και έχω ακούσει για την αναβάθμιση με Akrapovic & ESS, θα το αγόραζα με την προοπτική της τοποθέτησής τους.

Τώρα, συνεχόμενη αναφορά στο συγκεκριμένο thread... μια που έγραψα για την προτίμησή μου και μια που σχολίασα σε άλλο post με το "έγραψess", τα μετά είναι απαντήσεις στην μεταξύ μας επικοινωνία.
    Είμαι ευχαριστημένος απο την εμπειρία μου με ESS αλλά ακούω και τα καλύτερα απ΄όσους έχουν τοποθετήσει οπότε ναί, υπερθεματίζω δοθείσης ευκαιρίας.
    Πάντως δεν έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον διαφήμισης αν σε κάποιους μπορεί να φάνηκε έτσι.
    Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται το Μ3 κομπρεσσάρισμα για είναι ισάξιο με το 1Μ. Αυτό απάντηση στο ερώτημά σου για το τυπικό της υπόθεσης αν και δεν καταλαβαίνω γιατί το έθεσες έτσι, πέραν της πλάκας.

Χρυστόφορε μένω στο "κουβέντα να γίνεται", μην παρεξηγείς παρακαλώ.
    Βέβαια καταλαβαίνω οτι και το ESS δεν είναι σαν την Coca Cola που πάει μ΄όλα.

16. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

Thomelef (10-05-12)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool .....

Με εχει απασχολησει το θεμα του Μ3 Ε92 πολλες φορες στο παρελθον σε συζητησεις με φιλους αλλα και εγω μονος μου οταν το σκεφτομαι.

Ενας ανασταλτικος παραγοντας σημαντικος ειναι η εμφανιση του.....δεν ειναι πιο ομορφο στα δικα μου ματια απο την Μ3 Ε46 και δευτερον η αισθηση του σε συγκριση με τον προκατοχο του παλι.

Εαν το προτιμησω μελλοντικα εναντι μιας Μ3 Ε46 παλι για δευτερη φορα θα ειναι για την απαραμιλλη του αξιοπιστια που δινει ρεστα και για εμενα ειναι βασικο χαρακτηριστικο καθε πραγματικης BMW απο καταβολης της εταιρειας.

Οπως ειδατε το 1Μ δεν αναφερθηκε πουθενα......για εμενα μονο ατμοσφαιρα και στροφαρισμα στο θεο και σαφως η ασχημια του 1Μ.....δεν μπορεσα να την χωνεψω με τιποτα,sorry!Αναμεσα στα 2 προτιμω Μ3 Ε92 για τον κινητηρα και την εμφανιση,ξεκαθαρα πιο ομορφο το 92αρι.
    insane in the ///Midbrain

18. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

alexk (10-05-12), Thomelef (10-05-12)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP