1M γιατι ειναι μικροτερο σε ογκο, ειναι ποιο ευελικτο , και ποιο ελαφρυ
οτι πρεπει γαι να παρεις τα βουνα
1M γιατι ειναι μικροτερο σε ογκο, ειναι ποιο ευελικτο , και ποιο ελαφρυ
οτι πρεπει γαι να παρεις τα βουνα
Panos 316T (10-05-12)
Ανάμεσα στα 2 παίρνω το Μ3 Ε92 γιατί είναι ποιο αισθησιακό σε σχέση με το 1Μ πιστεύω..είναι ατμόσφαιρα με τον V8 που ουρλιάζει και καταλαβαίνεις τα πάντα..αυτό και μόνο..
και το σκάφος μαρέσει ποιο πολυ..
Μ3 Ε92..δεν θα με χαλούσε είτε manual είτε DCT..
Το γουστάρω πολύ το 1Μ, αλλά πιστεύω πως το Μ πρέπει να είναι ξυραφιασμένο ατμοσφαιρικό.. επίσης νομίζω πως για κάποιο λόγο το Μ3 έχει σχεδόν διπλάσια τιμή από το 1Μ..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Αλέξη δεν θέλω να πώ τίποτε περισσότερο απ΄αυτό που έγραψα αρχικά: μ΄αρέσει η προοπτική που έχει το Μ3 Ε92 με τον ESS, προσωπικό γούστο είναι αυτό, δεν σημαίνει οτι η δική μου άποψη είναι η σωστή, απλά σε μένα θα μ΄άρεσε περισσότερο μ΄αυτή την αναβάθμιση.
Σαφώς και σέβομαι τις απόψεις σας, ειδικά αυτών που έχετε άποψη απο 1ο χέρι με τα Μ, εγώ δεν είχα ποτέ αν και πολύ θά΄θελα.
Χρυστόφορε αν υποθέσουμε οτι είμαι υποψήφιος αγοραστής Μ3Ε92 (μπορεί και να είμαι), με βάση τα όσα έχω δεί, έχω διαβάσει και έχω ακούσει για την αναβάθμιση με Akrapovic & ESS, θα το αγόραζα με την προοπτική της τοποθέτησής τους.
Τώρα, συνεχόμενη αναφορά στο συγκεκριμένο thread... μια που έγραψα για την προτίμησή μου και μια που σχολίασα σε άλλο post με το "έγραψess", τα μετά είναι απαντήσεις στην μεταξύ μας επικοινωνία.
Είμαι ευχαριστημένος απο την εμπειρία μου με ESS αλλά ακούω και τα καλύτερα απ΄όσους έχουν τοποθετήσει οπότε ναί, υπερθεματίζω δοθείσης ευκαιρίας.
Πάντως δεν έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον διαφήμισης αν σε κάποιους μπορεί να φάνηκε έτσι.
Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται το Μ3 κομπρεσσάρισμα για είναι ισάξιο με το 1Μ. Αυτό απάντηση στο ερώτημά σου για το τυπικό της υπόθεσης αν και δεν καταλαβαίνω γιατί το έθεσες έτσι, πέραν της πλάκας.
Χρυστόφορε μένω στο "κουβέντα να γίνεται", μην παρεξηγείς παρακαλώ.
Βέβαια καταλαβαίνω οτι και το ESS δεν είναι σαν την Coca Cola που πάει μ΄όλα.
Thomelef (10-05-12)
Η προτίμηση μου απο παλιά σαν επόμενο αμάξι είναι μόνο μια,
Μ5.
Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία επιλέγω 1Μ
Γιατί η καινούργια Μ3 δεν μου αρέσει
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Με εχει απασχολησει το θεμα του Μ3 Ε92 πολλες φορες στο παρελθον σε συζητησεις με φιλους αλλα και εγω μονος μου οταν το σκεφτομαι.
Ενας ανασταλτικος παραγοντας σημαντικος ειναι η εμφανιση του.....δεν ειναι πιο ομορφο στα δικα μου ματια απο την Μ3 Ε46 και δευτερον η αισθηση του σε συγκριση με τον προκατοχο του παλι.
Εαν το προτιμησω μελλοντικα εναντι μιας Μ3 Ε46 παλι για δευτερη φορα θα ειναι για την απαραμιλλη του αξιοπιστια που δινει ρεστα και για εμενα ειναι βασικο χαρακτηριστικο καθε πραγματικης BMW απο καταβολης της εταιρειας.
Οπως ειδατε το 1Μ δεν αναφερθηκε πουθενα......για εμενα μονο ατμοσφαιρα και στροφαρισμα στο θεο και σαφως η ασχημια του 1Μ.....δεν μπορεσα να την χωνεψω με τιποτα,sorry!Αναμεσα στα 2 προτιμω Μ3 Ε92 για τον κινητηρα και την εμφανιση,ξεκαθαρα πιο ομορφο το 92αρι.
insane in the ///Midbrain
Οχι ρε τι να παρεξηγησω? Δεν σημαινει οτι αμα ανταλαξουμε 2-3 ποστ με αντιθετη αποψη = παρεξηγηση ! Εγραψα και πιο πάνω οτι κουβεντα κανουμε και τιποτε αλλο.
Ο λόγος που εκανα quote το ποστ σου σχετικά με το κομπρεσαρισμα ειναι διότι έκτος οτι το βρίσκω αχρειαστο και περιττό στο Μ3, το βρισκω και αχρειαστο ειδικά στην περιπτωση που θελουμε να το συγκρινουμε με το 1Μ.
Το Μ3 Ε92 DCT νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο γρηγορο απ το 1Μ σε ευθεία. Οπότε μάλλον το 1Μ θελει καποιες αναβαθμησεις απ τον Αλω ή τον κάθε βελτειωτη για να γινει γρηγορο όσο και το Μ3.
Τωρα, όσον αφορά το θεμα supercharger kit και Μ3.
Γνωμη μου ειναι οτι περα απ την ESS υπάρχουν και αλλες σοβαρες εταιρίες στο θεμα αυτό οπως η VF Engineering, Active Autowerke και αλλες.
Υπάρχουν παιδιά που εχουν τοποθετησει ειτε ESS ειτε οποιαδηποτε αλλη μάρκα και εχουν πάρει το μοτερ στο χερι απ τα πρωτα 200 χιλιομετρα. Υπάρχουν και αλλοι πάλι με διαφορετικά κιτάκια που το αμαξι δουλευει κανονικά (αναλογα με την χρηση δηλαδη...).
Θελω να πω, οτι για την σωστη λειτουργεια ενός κομπρεσαρισμενου ///Μ μοτέρ, κυριο λόγο έχει η τοποθετηση, οι γνωσεις και η μελλοντική υποστηριξη που έχει ο υποψηφιος αγοραστης και δευτερεύοντα ρόλο το τι μάρκα ειναι το κιτ.
Μιας και εγινε αναφορά στο ονομα του και δεν το λέω για τα τυπικά προσχηματα, στην περιπτωση που θα ηθελε κάποιος να κομπρεσαρει, στον Αλω θα τον παρότρυνα πάει ειτε ο Νικος εφερνε τα ess ειτε οποιαδηποτε αλλη μάρκα.
Τους λόγους τους εγραψα πιο πάνω.
alexk (10-05-12), Nick bmwlover (10-05-12), Thomelef (10-05-12)
του Σοκιν το 46αρι.