m3 e46 και πολυ μας ειναι.....![]()
Vasilis M3 (09-05-12)
Σορι για το οφ τοπικ.
Βαγγελη, ενα αυτοκιντο ///Μ δεν εχει αναγκη να δειχνει την αξια του μονο στις ευθειess. Εχει χαρισματα σε πολλους τομεις μεταξυ αυτων και η δυναμη. Οποιεσδηποτε προσθηκess που αφορούν μεγαλη αυξηση της ιποδυναμης αλαζουν τον χαρακτηρα και την αξιοπιστια του αυτοκινητου προς το χειρότερο.
Χρυστόφορε δεν έχω πρόθεση να προσβάλω αλλά ούτε και να αμφισβητήσω την αρτιότητα του Μ3 αλλά γούστα είναι αυτά, επέτρεψέ μου το δικαίωμα της επιλογής.
Ενδεχομένως η άποψη του m3est για την μεταμόρφωση του Μ3Ε92 με τις ανωτέρω "προσθήκess" θα έδεινε μια πιο διαφωτιστική εικόνα περί του θέματος και ίσως να σε έπειθε οτι το αυτοκίνητο δεν πάει καλά μόνο στις ευθείες.
....τελευταια φορα που ειδα τον m3est(στα Μεγαρα...) μονο ευθεια δεν πηγαινε!!!....αγνωστη λεξη!!!![]()
Φυσικα και δεν περνω κατι σαν "προσβολη αυτοκινητου" αυτα που γραφεις. Αλλωστε οσοι με ξερουν, ξερουν οτι δεν ειμαι κολλημενος με μαρκες και μοντελα. Κουβεντα γινεται και φυσικο ειναι εσυ, εγω και ο καθενας να εχει το δικαιομα της επιλογης.
Το βρισκω απιθανο ομως να υπάρχει καποιος υποψηφιος αγοραστης Μ3 που το αγοραζει με σκοπο να το κομπρεσαρει.
Με τον Νικο ειμαστε φιλοι και εχουμε τηλεφωνηθει αρκετες φορες, εχουμε βρεθει και σε track day, και εχει ερθει και εδω περνοντας ενα δυημερο μαζι μου.
Εχω καθημερινη επαφη και σχεδον εβδομαδιαία συναντηση με παιδια που εχουν κομπρεσορατα. Εν ολιγης, προσωπικη αποψη για το αν πηγαινουν καλα στις στροφες και στις ευθειες. Δεν νομιζω να χρειαζομαι και αλλη διαφωτιστικη εικονα.
Ειπαμε προσωπικες αποψεις ειναι αυτα και τιποτα αλλο.
Αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι γιατι γινετε απο εσενα συνεχομενη αναφορά κομπρεσορα (και συγκεκριμενης μαρκας) στην συγκριση του Μ3 και του 1Μ.
Εχει αναγκη το Μ3 τον κομπρεσορα για να γινει ισαξιο του 1Μ ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chief : 10-05-12 στις 00:08