Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 72

Θέμα: Bmw M3 ***γνησιο*** '02

Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο saulm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι μετατροπη?αν ναι υπαρχει καμια φοτο?
    μολις τωρα μιλησα με το παιδι που το εχει και τελικα ειναι αυτο της φωτογραφιας γιατι μιλησε με τον μαντρα που το εχει βαλει στο car.gr για να το αγορασει ο ιδιος.το αυτοκινητο ειναι μετατροπη και οχι γνησιο ειναι smg και οχι manual ειναι δηλωμενο m3 γιατι τα κτεο τοτε ηταν μονο δημοσια εχει 150000 χιλ.μαυρο δεματινο σαλονι navi-tv μικρη οθονη..

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

παντως πραγματι η συντηρηση του μ3 μονο φτηνη δεν ειναι..και ναι πραγματι εχει αρκετα σημεια που μπορουν να εχουν θεματα..τα οποια θελουν πολυ τσεκαρισμα πριν το παρεις..και φυσικα πολλα ειναι τρακαρισμενα..οχι διοτι φταιει το αμαξι..αλλα γιατι υπερεκτιμουν καποιοι τις δυνατοτητες τους..

για να συνοψισω..δεν ειναι ευκολο ακομα και τωρα να παρεις ενα μ3 ε46...ειναι ενα ειδικο αυτοκινητο σε πολλα σημεια..με οτι αυτο συνεπαγεται..και θελει και σεβασμο το αμαξι..δηλαδη πχ..για κατω απο 25 χρονων οδηγο δεν το συστηνω..θελει καποια εμπειρια..

και φυσικα δεν κανει για καθε μερα..το αμαξι μεσα στην πολη συμφωνα με την bmw καιει 18λιτρα...θελει ανοιχτο δρομο το bmw για να το χαρεις...οποτε αναγκαστικα παει για 2ο αμαξι...

και οπωςδηποτε πριν την αγορα, ο υποψηφιος αγοραστης να μαθει ολα τα σημεια που πονανε..οποτε ψαξτε καλα και ενημερωθειτε (εδω μεσα στο forum απο οτι εχουν γραψει οι ιδιοκτητες) αλλιως θα βρεθειτε προ απροοπτου...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

και κατι τελευταιο..

επειδη πολλοι δεν ειχαν αμαξια μετατροπες στην ζωη τους..και οπου η καλυτερη μετατροπη εχει τα διπλα προβληματα απο ενα μαμα αμαξι-δεδομενο αυτο!!!!απλα ενα παραδειγμα....να εχεις 350 αλογα σε ενα αμαξι μετατροπη οπου δεν εχεις ιδεα τι ακριβως εχει κανει ο προηγουμενος ,οσο και να τσεκαρεις, ειναι λιγο δολοφονικο...ειναι πολυ η δυναμη παιδια...εγω παντως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μολις τωρα μιλησα με το παιδι που το εχει και τελικα ειναι αυτο της φωτογραφιας γιατι μιλησε με τον μαντρα που το εχει βαλει στο car.gr για να το αγορασει ο ιδιος.το αυτοκινητο ειναι μετατροπη και οχι γνησιο ειναι smg και οχι manual ειναι δηλωμενο m3 γιατι τα κτεο τοτε ηταν μονο δημοσια εχει 150000 χιλ.μαυρο δεματινο σαλονι navi-tv μικρη οθονη..
    Δηλαδη σε αυτο που ελεγες οτι δινεται 9.000 ο μαντρας εβαλε "καπελο" 6.000?
    Κι εγραψε και τα χιλιομετρα στο "περιπου"...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και κατι τελευταιο..

επειδη πολλοι δεν ειχαν αμαξια μετατροπες στην ζωη τους..και οπου η καλυτερη μετατροπη εχει τα διπλα προβληματα απο ενα μαμα αμαξι-δεδομενο αυτο!!!!απλα ενα παραδειγμα....να εχεις 350 αλογα σε ενα αμαξι μετατροπη οπου δεν εχεις ιδεα τι ακριβως εχει κανει ο προηγουμενος ,οσο και να τσεκαρεις, ειναι λιγο δολοφονικο...ειναι πολυ η δυναμη παιδια...εγω παντως δεν εχω καμια εμπιστοσυνη...
    Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα...
    Εχουν κανει τρομερες πατεντες κατι μαστρομητσοι

6. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

nik200 (19-10-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανείς δεν δουλεύει για την ψυχή της μάνας του στράτο...ξέρω. δεν είναι και η καλύτεργ φάρα οι έμποροι,
    αλλά και εγώ αν μου έφερναν ένα Μ3 σε αυτά τα λεφτά, και έβλεπα τα 15άρια που φιγουράρουν στο νετ,
    τουλάχιστο ένα τεσσαράκι θα το τσιμπούσα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ξερω αμαξι που δωθηκε 24000 και ο μαντρας το εδωσε 33000......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ξερω αμαξι που δωθηκε 24000 και ο μαντρας το εδωσε 33000......
    περίπου 37%...ρε παιδιά, τι ψάχνεται???έμποροι είναι. αν αυτός έχει έξοδα 10 - 12
    χιλιάρικα μηνιαίως, και πουλάει ένα αμάξι, τι περιμένατε???πάλι μέσα είναι...τι να βάλει
    πρώτα???ενοίκιο, τεβε???κάναν υπάλληλο???ρεύμα???διαφήμιση ???ικα???η βλακεία
    των ανθρωπων αυτών, δεν είναι ότι πουλάνε ακριβά. είναι το ότι συνεχίζουν να κάνουν
    την συγκεκριμένη δουλειά, χάνοντας τον χρόνο τους.
    sympether with chiefτης

/

10. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (19-10-11), PANOS-E60 (19-10-11), Z4 DCT (19-10-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

και να πούμε και την άλλη πλευρά, τους έξυπνους ιδιώτες...που μέχρι τώρα, κοιτούσαν να
    πουλήσουν μόνοι τους, με τις τιμές των εμπόρων...
    sympether with chiefτης

/

12. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Z4 DCT (19-10-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    κανείς δεν δουλεύει για την ψυχή της μάνας του στράτο...ξέρω. δεν είναι και η καλύτεργ φάρα οι έμποροι,
    αλλά και εγώ αν μου έφερναν ένα Μ3 σε αυτά τα λεφτά, και έβλεπα τα 15άρια που φιγουράρουν στο νετ,
    τουλάχιστο ένα τεσσαράκι θα το τσιμπούσα...
    Συμφωνω οτι τσαμπα δεν δουλευει κανεις. Αλλα απο τη στιγμη που εχουν ζορισει τοσο τα πραγματα το θεμα ειναι η επιβιωση, ειτε προσωπικη ειτε της επιχειρησης, κι οχι το κερδος. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει ο μαντρας να πηρε ευκαιρια ενα αμαξι(η αληθεια ειναι πως θα πατησε στο λαιμο τον πωλητη) και το πουλαει σε ενα μεσο ορο αγορας. Και 11-12 να το εδινε θα ειχε ενα σεβαστο κερδος και θα το εδινε σιγουρα ευκολοτερα.Το οτι δουλευες πριν δεκα χρονια με 30-40-50% κερδος δεν σημαινει οτι μια ζωη θα ειναι ετσι τα πραγματα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    περίπου 37%...ρε παιδιά, τι ψάχνεται???έμποροι είναι. αν αυτός έχει έξοδα 10 - 12
    χιλιάρικα μηνιαίως, και πουλάει ένα αμάξι, τι περιμένατε???πάλι μέσα είναι...τι να βάλει
    πρώτα???ενοίκιο, τεβε???κάναν υπάλληλο???ρεύμα???διαφήμιση ???ικα???η βλακεία
    των ανθρωπων αυτών, δεν είναι ότι πουλάνε ακριβά. είναι το ότι συνεχίζουν να κάνουν
    την συγκεκριμένη δουλειά, χάνοντας τον χρόνο τους.
    Δικο του λαθος ειναι εν μερει το οτι δεν πουλαει...
    Ξερουμε καλα Θωμα τα εξοδα των παραπανω... Εγω αν δεν ειχα δουλεια και ρευστοτητα, θα ελεγα στους πελατες μου οτι "θα κανω μια αυξηση του κερδους μου γιατι παιδια δεν βγαινω?..". Αν δε βγαινεις ρε φιλε κλειστο και πηγαινε σπιτι σου. Εχει μαμηθει η αγορα απο τα "μπιστολια".

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP