περίπου 37%...ρε παιδιά, τι ψάχνεται???έμποροι είναι. αν αυτός έχει έξοδα 10 - 12
χιλιάρικα μηνιαίως, και πουλάει ένα αμάξι, τι περιμένατε???πάλι μέσα είναι...τι να βάλει
πρώτα???ενοίκιο, τεβε???κάναν υπάλληλο???ρεύμα???διαφήμιση ???ικα???η βλακεία
των ανθρωπων αυτών, δεν είναι ότι πουλάνε ακριβά. είναι το ότι συνεχίζουν να κάνουν
την συγκεκριμένη δουλειά, χάνοντας τον χρόνο τους.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης
Συμφωνω οτι τσαμπα δεν δουλευει κανεις. Αλλα απο τη στιγμη που εχουν ζορισει τοσο τα πραγματα το θεμα ειναι η επιβιωση, ειτε προσωπικη ειτε της επιχειρησης, κι οχι το κερδος. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει ο μαντρας να πηρε ευκαιρια ενα αμαξι(η αληθεια ειναι πως θα πατησε στο λαιμο τον πωλητη) και το πουλαει σε ενα μεσο ορο αγορας. Και 11-12 να το εδινε θα ειχε ενα σεβαστο κερδος και θα το εδινε σιγουρα ευκολοτερα.Το οτι δουλευες πριν δεκα χρονια με 30-40-50% κερδος δεν σημαινει οτι μια ζωη θα ειναι ετσι τα πραγματα.
Δικο του λαθος ειναι εν μερει το οτι δεν πουλαει...
Ξερουμε καλα Θωμα τα εξοδα των παραπανω... Εγω αν δεν ειχα δουλεια και ρευστοτητα, θα ελεγα στους πελατες μου οτι "θα κανω μια αυξηση του κερδους μου γιατι παιδια δεν βγαινω?..". Αν δε βγαινεις ρε φιλε κλειστο και πηγαινε σπιτι σου. Εχει μαμηθει η αγορα απο τα "μπιστολια".