Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 72

Θέμα: Bmw M3 ***γνησιο*** '02

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

3 σελίδες και ακόμα το παιδί δεν έχει μπει. Θα αγοράσει άραγε;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

2. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

black_beauty (18-10-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    3 σελίδες και ακόμα το παιδί δεν έχει μπει. Θα αγοράσει άραγε;
    Ειναι ο πρωτος που σταματησε να ασχολειται...

4. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Ptboul (21-10-11)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλα μετα απο ολα αυτα θα το εχει μετανιωσει ο ανθρωπος!! ασε θα λεει να παω να παρω ενα τσικουεντσετο κ πολλα ειναι!!!!χαχαχαχαχα
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

6. The Following User Says Thank You to konstantinaM3 For This Useful Post:

Ptboul (21-10-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχα!!!ε οκ ρε...εδώ μιλάμε για επείπιο πλέον!!!χαχαχα.....
    Μάστορά μου και όμως σε ένα αμάξι 10-ετίας και βάλε με εκατόν κάτι χλδς χλμ (για ///Μ μιλάμε πάντα) τα παραπάνω είναι στο πρόγραμμα, αν θες να τα χεις καλά με τον εαυτό σου και να κοιμάσαι ήσυχος. Εγώ τα άλλαξα όλα αυτά και άλλα τόσα προληπτικά επειδή είμαι ψυρίδης και τα θέλω όλα στην εντέλεια. Εν τω μεταξύ τ αμάξι μπορεί να μ αφήσει από ψυγείο ή θερμοστάτη (αυτά δεν τα άλλαξα) ή κάτι άλλο. Με λίγα λόγια ένα μιτρίο έχει συντήρηση και θα τη ζητήσει αργά ή γρήγορα.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάστορά μου και όμως σε ένα αμάξι 10-ετίας και βάλε με εκατόν κάτι χλδς χλμ (για ///Μ μιλάμε πάντα) τα παραπάνω είναι στο πρόγραμμα, αν θες να τα χεις καλά με τον εαυτό σου και να κοιμάσαι ήσυχος. Εγώ τα άλλαξα όλα αυτά και άλλα τόσα προληπτικά επειδή είμαι ψυρίδης και τα θέλω όλα στην εντέλεια. Εν τω μεταξύ τ αμάξι μπορεί να μ αφήσει από ψυγείο ή θερμοστάτη (αυτά δεν τα άλλαξα) ή κάτι άλλο. Με λίγα λόγια ένα μιτρίο έχει συντήρηση και θα τη ζητήσει αργά ή γρήγορα.
    δεν αντιλέγω, απλά θεωρώ πως είναι τραγικό να ζητάει τόσα πράγματα ένα μεταχειρισμένο
    αυτοκίνητο αμέσως μετά την αγορά του...υπο τέτοιες συνθήκες, απλά δεν το αγοράζεις...το
    να βάλεις ένα πρόγραμμα όμως και να πείς ότι κάποια πράγματα θα τα αλλάξω μέχρι τότε, απλά
    επειδή θέλεις να το κάνεις είναι άλλο πράγμα...προσωπικά αμάξι που να θέλε ιαλλαγή σε όλα
    του τα σινεμπλόκ, με ρημαγμένο διαφορικό, με αντλία νερού βρακί, με αναρτήσεις που είναι
    για πέταμα, με ψυγείο στα τελευταία του, απλά δεν το παίρνεις. είναι ηλιθιότητα να πάρεις ένα
    τέτοιο αμάξι...ένας θερμοστάτης οκ δεν είναι και τπτ...όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που
    φαίνονται σε έναν πολύ καλό έλεγχο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

dark knight (18-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

ναι ok γνωστο η ακριβη συντηρηση της Μ3 αλλα τα θεωρω ευκαιρια αυτα που ποσταρα με την προυποθεση οτι δε θελουν μαζεματα και δεν ειναι χρεπια, απο θεμα τιμης μονο μιλαω, αμα τα παω σε μηχανικο δικο μου του Σπανου και το δει και μου πει οχι, τοτε τελος, παω για αλλα, γνωστο λογο της κρισης οτι υπαρχουν ευκαιριες τωρα,
    το θελω για δευτερο αυτοκινητο και προφανως οχι για να πηγαινω στην δουλεια μου.

οποιος εχει κατι στα υποψιν του ας μου στειλει ΠΜ παρακαλω, μιλαω για 01-02 γνησιο μεχρι 14500e και μεχρι 110.000χλμ. θα περιμενω την ευκαιρια οσο χρειαστει, δε βιαζομαι, οι τιμες οσο παει θα πεφτουν.

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γνωστος μου πουλαει ενα ιδιο με τις ιδιες ζαντες ακριβως στα 9000 ευρω.ειναι SMG, μοντελο δεν θυμαμαι. αν θες μπορω να σου στειλω το τηλ.του σε πμ να μιλησετε μεταξυ σας..
    ειναι μετατροπη?αν ναι υπαρχει καμια φοτο?

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Compactstav Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ok γνωστο η ακριβη συντηρηση της Μ3 αλλα τα θεωρω ευκαιρια αυτα που ποσταρα με την προυποθεση οτι δε θελουν μαζεματα και δεν ειναι χρεπια, απο θεμα τιμης μονο μιλαω, αμα τα παω σε μηχανικο δικο μου του Σπανου και το δει και μου πει οχι, τοτε τελος, παω για αλλα, γνωστο λογο της κρισης οτι υπαρχουν ευκαιριες τωρα,
    το θελω για δευτερο αυτοκινητο και προφανως οχι για να πηγαινω στην δουλεια μου.

οποιος εχει κατι στα υποψιν του ας μου στειλει ΠΜ παρακαλω, μιλαω για 01-02 γνησιο μεχρι 14500e και μεχρι 110.000χλμ. θα περιμενω την ευκαιρια οσο χρειαστει, δε βιαζομαι, οι τιμες οσο παει θα πεφτουν.
    Φιλαρακι απο θεμα τιμης ολα τα υψηλου κυβισμου ευκαιρειες ειναι την περιοδο αυτη.Το θεμα ειναι η συντηρηση,οχι τοσο τα αναλωσιμα,οσο τα χαρατσια του καθε ξεφτιλα κυβερνωντα που δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E60_Arkadia : 18-10-11 στις 23:41

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μερικοί εκμεταλεύονται τη τωρινή κατάσταση και αγοράζουν αυτοκίνητα τσάμπα.

Διότι η 'πραγματική' τιμή του 46 δεν είναι στα 12-13. Αλλά ούτε και του 92 στα 30Κ που έχει ακουστεί κατά καιρούς.

Έτσι και αλλάξει ποτέ η κατάσταση με τα τεκμήρια, εκεί να δεις κλάμα που θα πέσει.
    Ισχυουν και ολοφανερα αφτες οι τιμες Κωστα !!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1859868/

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    περιμενε τον Ιανουαριο αν δωσεις τωρα το δικο σου ,θα κατρακυλησουν κι αλλο τα μεγαλα κυβικα
    Γιωργο θα διαφωνησω φιλε τον Ιανουαριο οταν ο κατοχος θα εχει δωσει το χιλιαρικο για τα τελη θα το κρατησει το Μ3 σιγα μην σε πιασει πορτα για τον χειμωνα ειπαμε κριση αλλα μην το μαμαμε τελιως!!

15. The Following User Says Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

Moufas E46 (19-10-11)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP