Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 106

Θέμα: M3 E46 Evolve Alpha-N Tune (Dyno Results)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά οδήγησα τα αμαξι του βαγγελη μετά το φλασαρισμα από ιβολβ. Το αμάξι δεν είχε καμμια επαφή με στοκ Μ3. Το αν αυτή τη στιγμή έχει θέμα, δεν ξέρω αν είναι από αυτό το φλασαρισμα, η από το πρόγραμμα που φορούσε όλα αυτά τα χρονια πριν της ιβολβ.

Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί και πως έχει γίνει αυτό στο αμαξι του Στέλιου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια ανάλογη απάντηση επί του θέματος από την εταιρεία.

Όσων αφορά το θέμα που λίγο διάβασα από το αμερικάνικο, δεν κατάλαβα και πολλά, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ και πως θα μπορούσε κάποιος ανίδεος σαν και μένα η σαν τον στελιο (υποθετω) και πολλούς άλλους (ξαναυποθετω) να μπορέσει να προγραμματισει με επιτυχία.

Πέραν όλων πάντως, θεωρώ ότι όλα αυτά που χρεώνουν όλες αυτές οι εταιρείες, είναι υπερβολικά παλλα για αυτό που προσφέρουν, αλλά και ως αντίκρισμα έναντι της δουλειάς που έχουν να κάνουν. Επίσης ένα άλλο κομμάτι στο οποίο θέλω να σταθώ, είναι το θέμα του αρ εντ ντι. Θα έπρεπε να ντρέπονται όταν αναφέρονται σε εξέλιξη για κάτι το οποίο απλά έχει κοπιαριστει και απλώς έχουν γίνει κάποιες απλές μετατροπές.

Κατά γενική ομολογία, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ίσως η καλύτερη σε ότι αφορά θέμα τουνινγκ στον συγκεκριμένο κινητήρα. Αυτό που θέλω να πω όμως, είναι ότι δεν είναι οι θεοί και πως αυτό που κάνουν το έκανε η πεμβε πριν 11 χρόνια από μόνη της. Η κόπια δεν είναι εξέλιξη. Εξέλιξη θα έλεγα κάποια κιτ τύπου ess - hpf - active κτλ κτλ που ξεκινάνε κάτι από την αρχή. Το να πάρω μια εισαγωγή της πεμβε για να την πάω στου γείτονα μου το workshop που ασχολειτε με πολυεστερικα για να μου την κοπιάζει, σορυ αλλά δεν λέγεται εξελιξη...

Anyway ας δούμε τι θα απαντήσει και ο Άγγλος.

Υγ. Στέλιο, σου χρωστάω το ποτενσιομετρα, τώρα το θυμήθηκα. Πρέπει να το τακτοποιησουμε φιλε...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (03-09-14), vagmag (31-08-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP