Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 110

Θέμα: service s54

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    3. όχι τόσο εμάς τους πυροβολημένους που θέλουμε να "χαρούμε" την περιποίηση στεκόμενοι πάνω από το καμάρι μας αποκτώντας εντελώς προσωπική σχέση με τον μηχανικό κι όχι απρόσωπη-αλλάδοτη επαφή...!

Δε νομίζω ότι υπάρχει μηχανικός που απολαμβάνει τον πελάτη πάνω από το κεφάλι του όσο εργάζεται, όπως και εσείς δεν θα θέλατε το αφεντικό σας πίσω από τη πλάτη σας, ενώ δουλεύετε στο γραφείο σας να κοιτάει τα χαρτιά σας και τη κάθε σας κίνηση.

Ο μηχανικός, εκτός κι αν είναι ο αδερφός σας, έχει κι αυτός τις σκοτούρες του και την οικογένειά του να πάει στο σπίτι του τ απόγευμα. Δε νομίζω ότι έχει το χρόνο ή την όρεξη να ανοίγει κουβέντα ή να κάνει 'φιλίες' με το κάθε πελάτη που μπαίνει στο μαγαζί του να κάνει σέρβις.

Θα πείτε ότι μιλώ για τη πάρτυ μου και μπορεί να το πάρετε στραβά, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Όταν ήμουν και γω 'απ έξω' δε μπορούσα να το καταλάβω και για να τους καλοπιάσω, ειδικά τις εποχές που έκανα το Ε36 τροπέτ, έσκαγα κάθε μεσημέρι με γλυκά και μπύρες.

Το καταλαβαίνω ότι ο χώρος είναι βρώμικος, αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι. Πολύ καλά κάνουν μερικά συνεργεία και δεν αφήνουν να εισέρχεται ο πελάτης στο χώρο που γίνονται οι εργασίες.

2. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

imolarot (10-03-11), Nick bmwlover (30-05-12), oldcarskickass (10-03-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP