Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 110

Θέμα: service s54

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το εχω γραψει 500 φορες και θα το ξαναγράψω...
    Οι εργασιες στις αντιπροσωπειες υπερτιμολογουνται!
    Ο λογος ειναι απλός... Στην αντιπροσωπεια νοικιαζουν εναν χωρο πολλων τετραγωνικων, αρα μεγαλα ενοικια φωτα νερα κλπ. Επίσης εχουν ενα team ανθρωπων οι οποιοι δεν φερουν αμεσα κερδη! Η τηλεφωνητρια, η ταμίας, ο τεχνικος συμβουλος, η καθαριστριες κλπ...ολοι αυτοι πληρωνονται μεσω της εργασιας αλλων!
    Σε ολα αυτα συνυπολογίστε το καπελο που βαζει στον καθενα αντιπροσωπο η μαμα bmw ...αρα την επόμενη φορα που θα πείτε οτι μια αντιπροσωπεία είναι φτηνη ,σκεφτείτε μήπως το εξειδικευμένο που ρωτήσατε ηταν ακριβο (αφου δεν εχει ολα αυτα τα παραπλευρα εξοδα, τουλαχιστον σε τετοιο μεγεθος).

Ο φιλος σπεσιαλιζ τα λεει πολυ καλα η αντιπροσωπεια ειναι υπεροχη για τον πατερα του και για τον χ ανθρωπο που θελει καποιες ανεσεις.

υ.γ σε απλες εργασιες βλεπε λαδια, μπουζι η λεξη s54 θα πρεπει να επηρεαζει μόνο στην τιμη των ανταλλακτικων και οχι στην εργασία όπως πολυ συχνα γίνεται
    σπύρο εδώ είσαι λίγο λάθος...καταρχήν οι περισόττερες αντιπροσωπείες, τουλάχιστο
    εδώ στην βόρεια ελλάδα, έχουν ιδιόκτητα καταστήματα...νομίζω πως κανονικά,
    πρέπει να είναι και ένας απο τους όρους και προυποθέσεις που πρέπει να πληρεί
    κάποιος για να πάρει την αντιπροσωπεία...επίσεις οι αντιπροσωπείες, κάνουν κάτι
    που δεν κάνουν τα απλά συνεργεία...πουλάνε αυτοκίνητα...επίσεις προμηθεύουν
    με ανταλακτικά πολά εξουσιοδοτημένα συνεργεία, πράγμα που σημαίνει, πως έχουν
    και αυτοί κέρδος απο τα ανταλακτικά, είτε το περάσουν αυτοί, είτε κάποιος άλλος.
    γενικά οι αντιπροσωπείες κερδίζουν τα κέρατα τους αδικαιολόγητα...μιλάμε για
    επιχηρήσεις με 30 - 40 άτομα προσωπικό και τζίρους που ξεπερνάνε τα 20 και 25
    εκατομμύρια για πλάκα...υπάρχουν επιχηρήσεις με τα ίδια άτομα, που παράγουν,
    και βγάζουν 4 - 5 εκατομύρια, και αφήνουν στην μπάντα και λεφτά...πόσο λοιπόν
    οι αντιπροσωπείες που πουλάνε αέρα...εγώ προσωπικά την αντιπροσωπεία, μια
    ζωή την θεωρούσα έναν τρόπο για να πετάξεις κάποια παραπάνω λεφτά για το τπτ...
    απλά ψάχνουν για κορόιδα, που για καλό τους υπάρχουν αρκετά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kazakos Garage (27-03-11), m-power_01 (10-03-11), Nick bmwlover (30-05-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    σπύρο εδώ είσαι λίγο λάθος...καταρχήν οι περισόττερες αντιπροσωπείες, τουλάχιστο
    εδώ στην βόρεια ελλάδα, έχουν ιδιόκτητα καταστήματα...νομίζω πως κανονικά,
    πρέπει να είναι και ένας απο τους όρους και προυποθέσεις που πρέπει να πληρεί
    κάποιος για να πάρει την αντιπροσωπεία...επίσεις οι αντιπροσωπείες, κάνουν κάτι
    που δεν κάνουν τα απλά συνεργεία...πουλάνε αυτοκίνητα...επίσεις προμηθεύουν
    με ανταλακτικά πολά εξουσιοδοτημένα συνεργεία, πράγμα που σημαίνει, πως έχουν
    και αυτοί κέρδος απο τα ανταλακτικά, είτε το περάσουν αυτοί, είτε κάποιος άλλος.
    γενικά οι αντιπροσωπείες κερδίζουν τα κέρατα τους αδικαιολόγητα...μιλάμε για
    επιχηρήσεις με 30 - 40 άτομα προσωπικό και τζίρους που ξεπερνάνε τα 20 και 25
    εκατομμύρια για πλάκα...υπάρχουν επιχηρήσεις με τα ίδια άτομα, που παράγουν,
    και βγάζουν 4 - 5 εκατομύρια, και αφήνουν στην μπάντα και λεφτά...πόσο λοιπόν
    οι αντιπροσωπείες που πουλάνε αέρα...εγώ προσωπικά την αντιπροσωπεία, μια
    ζωή την θεωρούσα έναν τρόπο για να πετάξεις κάποια παραπάνω λεφτά για το τπτ...
    απλά ψάχνουν για κορόιδα, που για καλό τους υπάρχουν αρκετά...
    Θωμα πιστευουμε ακριβως το ιδιο. 100% . Το λεω και στην πρωτη γραμμη.
    Με τα παραπανω θελω να πεισω τους δυσπιστους (και οχι εσενα ,που εχεις παρει γραμμη τι γινεται) οτι οι τιμες δεν ειναι λογικες!
    Αν κανεις ενα κοπο και το ξαναδιαβασεις ,θα πιασεις το πνευμα μου πιστευω.

υ.γ ειναι να εχεις μεταδοτικοτητα ομως... οσο πιο απλα πηγαινα να τα γραψω τοσο πιο χαλια τα εκανα!

4. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-05-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

O φιλος ποιο πανω εχει δικιο σε αντιπροσωπια μπορει να δουλευουν 8 ατομα συνεργειο φανοποιο και οι διπλασιοι να ειναι πωλητες τμημα ανταλακτικων κ.τ.λ
    Ενω σε εξουσιοδοτημενο μπορει να δουλευουν 3-4 βαρια και να ειναι πολυ μικροτερα τα λειτουργικα εξοδα ετσι παει παιδια και μην νομιζεται οι αντιπροσοπειες κονομανε αυτη την εποχη που ψαχνουν με το τουφεκι για πωλησεις μονο απο συνεργειο και ανταλακτικα την βγαζουν.
    Ξερω περιπτωση που απο 8 ατομα τους μειωσε σε 3 γνωστη αντιπροσωπια για λογους οικονομικους εκανε μειωση πρωσοπικου στο συνεργειο και οχι στα γραφεια. Χαρακτηριστικα τα ειχε παρει ενας μαστορας γνωστος μου και ελεγε δεν θα μου βγαινει η π@@ για να ταιζω τους κουστουματους πωλητες απο επανω να μου πουλανε μουρη και ολας.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP