Αρχικό μήνυμα απο
Makman
Εχω βαρεθεί πια !!!!!
Οποτε θέλει μια ομάδα να διεκδικήσει κάτι - δίκαια ή άδικα - κάνει κινητοποιήσεις σε ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝΩΝ, και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής.
Κάποτε φώναζαν οι φορτηγατζήδες (και όχι μόνο) για τους αγρότες, που είχαν κόψει την ελλάδα στην μέση.Τώρα φωνάζουν οι αγρότες (και όχι μόνο) για τους φορτηγατζήδες γιατί έχουν σταματήσει να κινούνται σχεδόν τα πάντα.Αυριο, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (και όχι μόνο) θα φωνάζουν για τους βενζινοπώλες, και πάει λέγοντας.(Αν δεν θέλετε να χάσετε βενζινάδες, να ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ).
Σκατά απεργείες κάνετε.Αν θέλετε να κάνετε απεργεία, κάντε την ΕΚΕΙ που πρέπει και όταν πρέπει.Σαν τους δασκάλους στα δημοτικά...απεργεία λέει....και εγώ ρε #$@&%* ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ το παιδί μου ?????????? Φυσικά, ΔΕΝ θα πάω στην δουλειά, για να κάνεις απεργία εσυ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ !!!!!
Αν είχατε τσίπα επάνω σας και άντερα, όντως θα κατεβαίνατε στην Βουλή, να κάνετε γύρω-γύρω με τα φορτηγά,με τα τρακτέρ, και οι δάσκαλοι έξω απο το υπουργείο παιδείας, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ μέσα..Αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
Δεν μου φτάνουν οι κ@#$%*&^#ς οι πολιτικοί, που με έχουν γ%$#*ει με τα κόλπα τους, δεν φτάνει που δεν πληρώνομαι για να παρουσιάζουν αυτοι "μείωση του ελλείματος", τώρα ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!
Αϊ σηχτίρ.........ΚΟΤΕΣ !!!!!!!
Σημ..Δεν διαφωνώ με το δικαίωμα της απεργείας, ούτε με την οποιαδήποτε κινητοποίηση, και ειδικά όταν υπάρχει δίκιο.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ