ας ηρεμησουν τα πνευματα μεταξυ μας...
φιλτατοοι,βρισκομαστε σε πραγματικο πολεμο....σκεφτειτε οτι οι προγονοι μας κερδιζαν πολεμους επειδη ειχαν ψυχη και ηταν ενωμενοι...
δεν εχετε καταπαβει οτι αυτο ακριβως θελουν να κανουν???
σαφως και ο φιλος scania εχει δικιο γιατι για να παρει την αδεια του πληρωσε εκατανταδες ευρω....οπως επισης και ο φιος scania θα παραδεχτει οτι δεν ειναι ολοι οι νταλικερηδες αγιοι οικογενειαρχες που χυνουν τον ιδρωτα τους ωστε να τρωει ψωμι η οικογενεια τους......ο σκανια καταλαβαινει τι ενννοω,,,
ΟΜΩΣ...αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να κοψει το λαιμο του και να χασει τα χρηματα που πραγματι στο κλαδο ηταν κεφαλαιο,εφαπαξ ,πως αλλιως να το πω...
αυτο που πρεπε ιολοι μας να καταλαβουμε ειναι οτι πλεον ο τροπος ειναι αυτος που ενοχλει.τι εννοω...
το οτι κανουν απεργια τα βυτιοφορα σαν μια μορφη διαμαρτυριας ειναι κατι λογικο!!οι "συνδικαλιστες "του κλαδου εχουν επιβαλει οτι να κλεινουν πχ...δρομους λιμανια αεροδρομια μπουρδελα ειναι αυτο που πρεπει να γινει για να ταρακουνησουν τους κυβερνωντες!!!!αλλα δυστυχως οι κυβερνωντες στα π@π@ρι@ τους...
εχουν απο 10 αυτοκινητα που ειναι παντα φουλαρισμενα με δικα μου λεφτα και πανε για meeting με τη γραμματεα οπως συνιθιζω να λεω...
κυβερνωνες...αλλα οι(εντος και εκτος κυβερνησης),χεστηκαν αν δεν υπαρχει πλεον βενζινη....αυτοι και θα ζεσταθουν,και θα φανε και θα πιουνε και θα με αποτελεσμα εγω που σημερα ηρθα στη δουλεια μου με λαμπακι και αυτιο θα πρεπει να ερθω με το λεωφορειο να αρχιζω να κατεβαζω τα σιχτιρια μου στους νταλικερηδες γιατι εγω ταλαιπωρουμαι....
θα ερθει καποιος και θα μου πει δικαιως...γιατι θα πρειε να υπαρξει αγωνας ωστε να ερθειε ενα αποτελεσμα..ΟΚ θα πω.εγω λογω τιμης ενα μην θα ερχομαι στη δουλεια με το λεωφορειο......εγω και ολοι η ελλαδα..Θα δωσουν τα χρηματα των αδειων??
οχι..θα μειωσουν τη τιμη της βενζινης?οχι...
θα μειωσουν το φπα?οχι....θα συνεχιζουν να κλεβουν>?ναι...
και αυτο συμβαινει σε ολους τους κλαδους....κλεινει ο λιμενεργατης το λιμανι και ο ξενοδοχος στη κερκυρα δε μπορει να δουλεψει....και οταν ανοιξει και παω εγω με τα 800 ευρω μισθο για να ξεκουρασω και το κορμι και το μυαλο μου ο ξενοδοχος θα μου χρεωσει το δωματι 18 0ευρω ενω μπορει με 30 γιατι δεν εχει δουλεψει...και παει λεγοντας.....
αυτες τις κρισιμες στιγμες κυριοι πρεπει να σεβομαστε ο απλος ανθρωπος,τον απλο ανθρωπο.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....