Σελίδα 8 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλος που πηρε φορα γιατι σιγουρα δεν εχει βενζινη στο αυτοκινητο........

δηλαδη φιλε μακη αν εκλειναν γυρω γυρω την βουλη τι θα γινοταν????
    δεν θα μπαιναν για δουλεια οι αξιολατρευτοι βουλευτες????
    και θα τους πονουσαν τα α****α πιστεψεμε..........
    ενας αλλος ειπα να τα σπαγαμε ολα......εσυ ευτυχως εμεινες στην περιφραξη μονο.!!!!!!!!!
    τωρα για το ΚΟΤΑ μαλλον μπερδευεσε με το ceramic coat williams!!!!!
    Μάλλον, ΔΕΝ διάβασες καλά το πόστ μου.Μιλάω γενικά και όχι ειδικά.Στα παλιά μου τα παπούτσια το αυτοκίνητο και η βενζίνη.Εγώ μιλάω για ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ.
    Και όσον αφορά το "σπάσιμο" ρώτα κάνα παλιότερο, για παρόμοιες καταστάσεις.Ας πούμε π.χ. το '63....
    Το σίγουρο είναι ότι έτσι δεν παίρνεις κανέναν με το μέρος σου.Κάνε έναν κόπο, σε παρακαλώ, και ξαναδιάβασέ το.
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Η "πραγματική παρέα"........

2. The Following User Says Thank You to Makman For This Useful Post:

oldcarskickass (27-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενα πραγμα ειναι κοινως αποδεκτο!!

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ για να την βγαλουν εκεινοι καθαρη!

Και θα την βγαλουν...

Ο Ελληνας δυστυχως ξεχναει πολυ ευκολα...

Ηδη απο πολλους γυρω μου ακουω.....ας εχουμε την υγεια μας...κ εχει ο Θεος!

Δεν ειναι ετσι....αλλα που να τους εξηγω!!

Μην πεφτετε στην παγιδα.....

Ολοι επωφεληθηκαμε απο την προυπαρχουσα κατασταση....ολοι θα υποχρεωθουμε να συμβιβαστουμε με την υπαρχουσα.....

Αλλους πρεπει να βαραμε ομως....κ οχι μεταξυ μας!
    Ε όχι και να μαλώνουμε μεταξύ μας, επειδή διαφωνούμε σε κάτι, και όχι στο ΔΙΚΙΟ των φορτηγατζήδων.Δεν μαλώσαμε και δεν έχω σκοπό να μαλώσω με κανέναν.Εφαρμόζουν (οι κυβερνόντες) το "διαίρει και βασίλευε" και προσωπικά εγώ, δεν θα τους κάνω την χάρη.
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για μένα μακάρι να τα κλείσουν όλα! Λογικό είναι. Καλοκαίρι μέσα στις διακοπές του λαού το κράτος ύπουλα περνάει μέτρα που θίγουν περιουσίες και εισοδήματα, καλοκαίρι και στις διακοπές θα έχει και τις αντιδράσεις. Οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί κλείνουν τους δρόμους του κέντρου κάθε φορά που υποψιάζονται πως θα θιγούν από κάποιο μέτρο της πολιτείας και δεν μπορείς να πας στο κέντρο ούτε με τα πόδια?? Εγώ απορώ γιατί οι φορτηγατζήδες δεν κλείνουν εντελώς τους δρόμους όπου μαζεύονται και διαμαρτύρονται, όπως κάνουν και οι αγρότες για τις επιδοτήσεις, παρά κάθονται στην άκρη του δρόμου?

Δεν έχετε καταλάβει τίποτα μου φαίνεται... ο καθένας κοιτάει την πάρτη του... όταν ο κλάδος του θίγεται, τότε έχει δίκιο να αντιδράει, όταν θίγονται άλλοι, τότε είναι λαμόγια και προνομιούχοι.... γι αυτό φτάσαμε ως εδώ και μας πηδάνε τα αμερικανάκια χωρίς σάλιο και το φχαριστιόμαστε κιόλας...

Την πάρτη μας παίδες και οι υπόλοιποι να πα να γ@μηθουνε.....

5. The Following 5 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Makman (27-07-10), scania124 (27-07-10), tamtamcafe (27-07-10), Vasilis (27-07-10), Z4 DCT (27-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ας ηρεμησουν τα πνευματα μεταξυ μας...
    φιλτατοοι,βρισκομαστε σε πραγματικο πολεμο....σκεφτειτε οτι οι προγονοι μας κερδιζαν πολεμους επειδη ειχαν ψυχη και ηταν ενωμενοι...
    δεν εχετε καταπαβει οτι αυτο ακριβως θελουν να κανουν???
    σαφως και ο φιλος scania εχει δικιο γιατι για να παρει την αδεια του πληρωσε εκατανταδες ευρω....οπως επισης και ο φιος scania θα παραδεχτει οτι δεν ειναι ολοι οι νταλικερηδες αγιοι οικογενειαρχες που χυνουν τον ιδρωτα τους ωστε να τρωει ψωμι η οικογενεια τους......ο σκανια καταλαβαινει τι ενννοω,,,
    ΟΜΩΣ...αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να κοψει το λαιμο του και να χασει τα χρηματα που πραγματι στο κλαδο ηταν κεφαλαιο,εφαπαξ ,πως αλλιως να το πω...
    αυτο που πρεπε ιολοι μας να καταλαβουμε ειναι οτι πλεον ο τροπος ειναι αυτος που ενοχλει.τι εννοω...
    το οτι κανουν απεργια τα βυτιοφορα σαν μια μορφη διαμαρτυριας ειναι κατι λογικο!!οι "συνδικαλιστες "του κλαδου εχουν επιβαλει οτι να κλεινουν πχ...δρομους λιμανια αεροδρομια μπουρδελα ειναι αυτο που πρεπει να γινει για να ταρακουνησουν τους κυβερνωντες!!!!αλλα δυστυχως οι κυβερνωντες στα π@π@ρι@ τους...
    εχουν απο 10 αυτοκινητα που ειναι παντα φουλαρισμενα με δικα μου λεφτα και πανε για meeting με τη γραμματεα οπως συνιθιζω να λεω...
    κυβερνωνες...αλλα οι(εντος και εκτος κυβερνησης),χεστηκαν αν δεν υπαρχει πλεον βενζινη....αυτοι και θα ζεσταθουν,και θα φανε και θα πιουνε και θα με αποτελεσμα εγω που σημερα ηρθα στη δουλεια μου με λαμπακι και αυτιο θα πρεπει να ερθω με το λεωφορειο να αρχιζω να κατεβαζω τα σιχτιρια μου στους νταλικερηδες γιατι εγω ταλαιπωρουμαι....
    θα ερθει καποιος και θα μου πει δικαιως...γιατι θα πρειε να υπαρξει αγωνας ωστε να ερθειε ενα αποτελεσμα..ΟΚ θα πω.εγω λογω τιμης ενα μην θα ερχομαι στη δουλεια με το λεωφορειο......εγω και ολοι η ελλαδα..Θα δωσουν τα χρηματα των αδειων??
    οχι..θα μειωσουν τη τιμη της βενζινης?οχι...
    θα μειωσουν το φπα?οχι....θα συνεχιζουν να κλεβουν>?ναι...
    και αυτο συμβαινει σε ολους τους κλαδους....κλεινει ο λιμενεργατης το λιμανι και ο ξενοδοχος στη κερκυρα δε μπορει να δουλεψει....και οταν ανοιξει και παω εγω με τα 800 ευρω μισθο για να ξεκουρασω και το κορμι και το μυαλο μου ο ξενοδοχος θα μου χρεωσει το δωματι 18 0ευρω ενω μπορει με 30 γιατι δεν εχει δουλεψει...και παει λεγοντας.....
    αυτες τις κρισιμες στιγμες κυριοι πρεπει να σεβομαστε ο απλος ανθρωπος,τον απλο ανθρωπο.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

7. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Makman (27-07-10), NickE60 (27-07-10), tamtamcafe (27-07-10), Vasilis (27-07-10)

Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

εχει κανεις φορτηγατζης αδεια που να γραφει επανω ποσο την αγορασε απο το κρατος?
    υπαρχει κανενας ταξιτζης που να γραφει η αδεια του επανω ποσο κοστιζει?
    το οτι ειναι κλειστο το επαγγελμα δημιουργησε αυτη την κατασταση, γιατι οταν το κρατος εδωσε τις αδειες τα ποσα ηταν υποτυπωδη (παραβολα κλπ)
    εδω και τοσα χρονια ξερουν οτι θα ανοιξει το επαγγελμα αλλα σου λεει στην ελλαδα ζουμε μωρε ο ενας λεει και ο αλλος ξελεει οποτε αγορασε και με γραματια και δανεια και εχει ο θεος
    ελα ομως που μονο ο θεος εχει και μεις δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε ποτε!!!!!!!
    συμφωνω οτι πρεπει να αποζημιωθουν οι ανθρωποι αλλα τα παντα εχουν και μια λογικη
    αυτο το θεμα πρεπει να τελειωσει με τα κλειστα και τα προνομιουχα επαγγελματα καθως και με τα αγροτικα
    οι υπολοιποι δεν ειμαστε μ@λ@κες οποτε γουσταρουν αυτοι ναεκβιαζουν ΙΣΩΣ με το δικιο τους μια χωρα ολοκληρη, και οι υπολοιποι οταν τρωνε τα χαστουκια να σκυβουν γιατι δεν μπορουν να κλεισουν τα μαγαζια τους, ποιον αραγε θα ενοχληση αν κλεισω εγω το μαγαζι μου να διαμαρτυρηθω?
    ποιος ξερει που θα με χωσουν εμενα αραγε αν βγω και κλεισω το δρομο για τα δικια μου?
    εχω να πω οτι σε αυτη τη χωρα μερικοι εχουν προνομια και μερικοι οχι και αυτο ειναι αδικο γιατι ΓΕΝΙΚΑ μονο οσοι εχουν προνομια πηδανε τους αλλους
    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗµ δεν εχω τιποτα με τους φορτηγατζηδες ταξιτζηδες και αγροτες απλα με ενοχλει να κρεμομαι απο τα αρχ@@@@ τους την στιγμη που δεν κρεμεται κανεις απο αυτους απο τα δικα μου.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι το ιδιο αγαπητε η απωλεια αξιας του αυτοκινητου σου με τον μηδενισμο αξιας της αδειας κοστους 30000 προ 2 χρονων της αγορας φορτηγου αξιας 25000 τοτε ολα αυτα με δανεια και δανεικα και φυσικα της διαφενομενης ανεργειας που ερχεται στον οριζοντα.Μην μπερδευουμαι καταστασεις..

Μα την αξία (υπέρ αξία) ΔΕΝ την δημιούργησε το κράτος άμεσα.

Αλλά ο επαγγελματίας που λόγω έλλειψης αδειών πλήρωνε όσο όσο για την αγορά μιας άδειας.

Και είναι αμφίβολο και απίθανο να δήλωνε κανείς ΑΚΡΙΒΩΣ πόσο την πλήρωνε.

Δλδ θες να μου πεις ότι οι φορτηγατζήδες και οι ταξιτζήδες πλήρωναν 100 και 200 χιλιάρικα για την άδεια ελπίζοντας ότι αυτή στο μέλλον θα ανέβει για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω; Και αν τοέκαναν ΚΑΚΩΣ το έκαναν.

Πρέπει να ανοίξουν τα επαγγέλματα ΑΛΛΑ με λογική, αυτό είναι που τους ενοχλεί όλους, δλδ ότι είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν ΑΛΛΑ χωρίς καμία λογική.

Κάθε κλάδος που απεργεί έχει και συνέπειες στην καθημερινή ζωή των υπολοίπων. Μια συνέπεια της απεργίας των φορτηγών είναι η έλλειψη σημαντικών αγαθών από την αγορά.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ καταλαβαίνει κανείς ότι έτσι οι πολιτικοί δεν πολυσκαμπάζουν. Και αυτό γιατί τα αυτοκίνητά τους και τα ελικόφτερα τους δε θα σταματήσουν να πετάνε, δε θα ξεμείνουν από φαγητό, να ψάχνουν στο παραπέρα σούπερ μάρκετ να πάνε να αγοράσουν.

Εγώ θέλω να ανοίξουν τα επαγγέλματα αλλά με πιο αξιοκρατικά κριτήρια και πιο σωστά μέτρα για όλους. Είναι 1000% σίγουρο ότι κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι θα κερδίσουν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε μαγκα...δεν τα λες καλα!!
    Ουτε εγω γουσταρω τα "κλειστα" επαγγελματα ...απαραδεκτο μεσα σε ενα "καπιταλιστικου" τυπου οικονομικο συστημα.

Το να απαξιωσει το "κωλοκρατος" ,την αδεια ενος επαγγελαματια του οποιου του τα "εχουν παρει χοντρα" πριν 1-2 χρονια ειναι αλητεια...ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που ανεφερες πιο πανω...

Δεν μπορει το κρατος να μας τα παιρνει και μετα να μας πεταει στα σκουπιδια.

Αλλα οι ψευτομαγκες φορτηγατζιδες , απο το να παρκαρουν τα μπαουλα τους στα δεξια των κεντρικων αρτηριων ας πανε στην βουλη να τα σπασουν ολα. Κοτες...
    Μα λόγω του ότι είναι κλειστό επάγγελμα έφτασαν οι άδειες στο θεό, κάνοντας ουσιαστικά τον επαγγελματία οδηγό είλωτα για να ξεπληρώσει το τάδε και το δείνα δάνειο που πήρε για να την αποκτήσει.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσο εμείς στρεφομαστε ο ένας κατα του αλλού,οι ξένες μεταφορικές και οι υπάρχουσες πολυεθνικές ζεσταινουν τις μηχανές των φορτηγών, ταξί,οι μεγάλες νομικές φίρμες ψάχνουν γραφεία,τα super market διαμορφώνουν χώρους έκθεσης αυτοκινήτων.
    Ο θάνατος του εμπορακου,της αστικής τάξης,νεοπτωχοι εργαζόμενοι με ψίχουλα μισθούς, κατεστραμενες οικογενειακές επιχειρήσεις δυο και τριων γενεών.
    Οικονομικά φυλακισμένοι,στην ίδια μας τη χώρα ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ...

11. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

joseph (27-07-10), Makman (27-07-10), NickE60 (27-07-10), oldcarskickass (27-07-10), Stathis (27-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο εμείς στρεφομαστε ο ένας κατα του αλλού,οι ξένες μεταφορικές και οι υπάρχουσες πολυεθνικές ζεσταινουν τις μηχανές των φορτηγών, ταξί,οι μεγάλες νομικές φίρμες ψάχνουν γραφεία,τα super market διαμορφώνουν χώρους έκθεσης αυτοκινήτων.
    Ο θάνατος του εμπορακου,της αστικής τάξης,νεοπτωχοι εργαζόμενοι με ψίχουλα μισθούς, κατεστραμενες οικογενειακές επιχειρήσεις δυο και τριων γενεών.
    Οικονομικά φυλακισμένοι,στην ίδια μας τη χώρα ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ...
    Επειδή, δεν μπορώ να βάλω άλλα στο πόστ σου !!!!!
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια το 96 εφυγα απο τα φορτηγα ,η αδεια ΦΔΧ τοτε ηταν στα 11 εκατομυρια δραχμες περιπου δλδ 33.000 ευρω,εφτασε σε 12χρονια τις 100-120 χιλιαδες.
    το ξερουν ολοι και οι ιδιοκτητες και το κρατος οτι η αχαλινωτη δραση του 'εμποριου" των αδειων θα σταματησει .
    Να αποζημιωσει το κρατος τους ιδιοκτητες(ειδικα οσους αγορασαν τα τελευταια 7-10 χρονια) και ας δωσει κινητρα να γινουν εταιρειες.
    Μην πεφτετε στην παγιδα της αντιπαραθεσης ....και στο κατω κατω τα φορτηγα ειναι στις ακρες των δρομων δεν απαγορευσαν την μετακινηση μας..
    Σας εδωσα παραδειγματα "ατοφια" στα προηγουμενα ποστ μου ,ο μοναδικος υπεθυνος και ο δημιουργος ολων των δεινων ειναι η κρατικη αναλγησια και το εκαστοτε πολιτικο και χρηματικο οφελος.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    5

Προεπιλογή

Η ημερησία έχει σήμερα ενθετο το νομοσχέδιο για τα ΦΔΧ. Οποιος εχει όρεξη μπορεί να το διαβάσει.

Σελίδα 8 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP