Για το άνοιγμα των επαγγελμάτων μιλάνε καιρό τώρα. Το πόσο πλήρωσε ο κάθε επαγγελματίας την άδεια είναι δικό του θέμα. Και εγώ πήρα αμάξι με 17000 πέρισυ και εφέτος πιάνει δεν πιάνει 10.000. Αν αποζημιωθεί αυτός για την απαξίωση ΑΠΑΙΤΩ και εγώ. Μιλάμε για ελεύθερη αγορά σε μια αγορά ΚΛΕΙΣΤΩΝ επαγγελμάτων. Δε ξέρω αλλά με τη δική μου λογική αυτό είναι κάτι και οξύ και μωρό.
Οδηγάω 8 χρόνια.
Από τότε μέχρι σήμερα ΠΟΤΕ δεν είδα τόση κίνηση στα μπετζινάδικα καταμεσίς του καλοκαιριού, τα οποία δε βγάζουν κέρδος, δεν βγαίνουν δεν κάνουν δεν δείχνουν, άσχετα αν έχουμε την ακριβότερη βενζίνη πανευρωπαϊκά.
Η κατανάλωση μπετζίνας έχει πέσει κατά 40%.
Η αγορά το καλοκαίρι είναι ψόφια.
Και λέω εγώ.
Πως αλλιώς θα μπορούσαν ΟΛΑ αυτά τα βενζινάδικα στην Αθήνα να ξεπουλήσουν ΟΛΗ την βενζίνη μέσα σε 2 μέρες;
Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι η απεργία θα << σπάσει >> σε 1 με 2 μέρες, θα ξανατροφοδοτηθεί << στρατηγικά >> η αγορά, θα ξαναξεπουλήσουν οι βενζινάδες και αυτό θα γίνεται ( η όλη αναμπουμπούλα ) μέχρι τις 20 - 25 αυγούστου, που οι καταναλωτές θα έχουν γυρίσει στα μεγάλα αστικά κέντρα (αθήνα σαλονίκη) κατά τον σεπτέμβρη θα απελευθερωθεί έτσι και αλλιώς το επάγγελμα και κανείς δε θα αντιδράσει.
Έλα πες το γράφτα όλα, υπάρχουν και άτομα που θέλουν να το δουν και δημόσια!!!!