Σελίδα 5 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Rides
    0

Προεπιλογή

Eνα μονο θα πω.......βενζιναδικο στον Πειραια.......1.98ε την απλη αμολυβδη!!!!

Να του καει!!!
    Να του ''πεσει''
    Να του την απαυτοσουν
    Να χασει ακομα και το βρακι του ο μπινες....

Και για να μην ξεχασω.........να κανει να χεσε! 1 μηνα ο μπινες!!!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 5 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

gnx (26-07-10), joseph (26-07-10), katsaraios (26-07-10), nikos1400 (26-07-10), ΜΙΧΑΛΗΣ (27-07-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    καρτελ και μονοπωλια κανουν οι ελευθεροι επαγγελματιες με ωταβατζσιλιστικες μεθοδους εδω κ 30 χρονια....τελικα προτιμω ιδιωτικες εταιριειες κ να εχω το κεφαλι μου σιγουρο...κ ασ πληρωνω κ παραπανω...χαιρομαι απιστευτα που ανοιγουν ολα αυτα τα επαγγελματα οπωασ κ πολυσ κοσμος
    Στο ξαναλεω, κανεις μεγαλο λαθος και επιμενω.. εγω αν και δεν εχω σχεση με τον κλαδο, μιας και κανω αλλη δουλεια, Δεν μπορω να καταλαβω, πως ο γειτονας μου ο "Δημητρης" ο οποιος εχει ενα δημοσιας φορτηγο, δηλ, "κουβαλαει υλικα σε μαντρες οικοδομων, πισσα σε εργολαβους σε εργα που γινονται, και οτι αλλο "αγωγι" του τυχει" ,ειναι καρτελ η μονοπωλιο η κανονιζει την αγορα? Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το παλιο ΤΣΑ-ΟΑΕΕ του ερχεται 850ευρω το διμηνο και δεν εχει να πληρωσει!!!! γιατι και οι δουλειες εχουν πεσει πολυ, γιατι τα μεταφορικα ειναι τα ιδια κατι χρονια, ενω το καυσιμο εχει διπλασιαστει!!! Και γιατι υπαρχουν φορτηγα ΙΧ τα οποια παρανομα κανουν δρομολογια μαυρα!!
    Τωρα αν θελει καποιος να φερει πχ υλικα κουβεντιαζει για τα μεταφορικα με τον ιδιο κλπ, κατσε να γινουν 2-3 εταιριες με 1000αμαξια η καθε μια, εκει να δεις που θα πανε οι τιμες οταν δεν θα υπαρχει αλλος να βρεις..

4. The Following 5 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

Driver M (26-07-10), katsaraios (26-07-10), kplc16 (26-07-10), NickE60 (26-07-10), nikos1400 (26-07-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Να του καει!!!
    Να του ''πεσει''
    Να του την απαυτοσουν

Mεγαλυτερη καταρα απο την τελευταια ...δεν μπορουσες να του δωσεις ρε μπαγασα.....

κ ειμαι σιγουρος οτι θα πιασει ...εκει να δεις γελιο.....
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    1

Προεπιλογή

Kαταρχάς, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι άδειες ταξί, φορτηγών κλπ κοστίζουν στην πράξη πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, όχι 2-3, οπότε με την όποια απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων θεωρείται αναγκαία η επιστροφή του ποσού αυτού σε όσους το πλήρωσαν για να κατοχυρώσουν κάποια άδεια. Είναι τραγικό να έδωσε κάποιος 100.000 ευρώ πριν ένα χρόνο για κάτι που πλέον θα είναι σχεδόν δωρεάν, αφού δημιουργείται εκτός των άλλων, αθέμιτος ανταγωνισμός.
    Το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και χρόνια. Αλλά με τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας, όπως ανέφερε και ο Κωνσταντίνος προηγουμένως.
    Γιατί αν καταντήσουμε με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων να αφήσουμε 2-3 κολοσσούς να διαλύσουν τους υπόλοιπους και μετά να ακολουθούν μονοπωλιακή τακτική (βλέπε καρτέλ τιμών όπως συμβαίνει ήδη με χιλιάδες προϊόντα στη χώρα μας, από το γάλα μέχρι τη βενζίνη), τότε μηδέν εις το πηλίκον.
    Σκοπός του μέτρου αυτού πρέπει να είναι η δημιουργία μεγαλύτερου και υγιέστερου ανταγωνισμού που να συνεπάγεται πτώση τιμών και καλύτερες υπηρεσίες και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν το κράτος θέσει αυστηρούς κανόνες και κάνει τακτικούς ελέγχους.

Αν πάλι οι τιμές παραμείνουν ως έχουν και επαγγέλματα τα οποία αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα γίνουν ακόμα δυσμενέστερα υπό το βάρος ορισμένων πολυεθνικών (βλέπε τα μεγάλα ψάρια που τρώνε τα μικρά), τότε τα αποτελέσματα του σωστού κατά τ'άλλα μέτρου αυτού, μόνο επιζήμια θα είναι για την κοινωνία.

Όλα λοιπόν θα φανούν με το που αρχίσει η εφαρμογή του μέτρου, αφού η θεωρία από την πράξη, κυρίως σε χώρες όπως η δικιά μας, έχει φανεί ότι απέχουν πολύ..
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

7. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

aristent (26-07-10), joseph (26-07-10), NickE60 (26-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Να του καει!!!
    Να του ''πεσει''
    Να του την απαυτοσουν

κι ο μπινες ανθρωπος του Θεου ειναι.Δε πρεπει να καταριομαστε κανενα. ΔΕ μπαινει κανεις στο συγκεκριμενο καταστημα και τελειωνει εκει η ιστορια.Εχουμε κι εδω στη Θεσσαλονικη τετοιους μακακες.Πολυ απλα τους απορριπτω δε τους καταριεμαι.Θα κονομησουν σημερα αλλα να τους δω πως θα κρατησουν πελατεια τις αλλες μερες.

9. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Z4 DCT (26-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κι ο μπινες ανθρωπος του Θεου ειναι.Δε πρεπει να καταριομαστε κανενα. ΔΕ μπαινει κανεις στο συγκεκριμενο καταστημα και τελειωνει εκει η ιστορια.Εχουμε κι εδω στη Θεσσαλονικη τετοιους μακακες.Πολυ απλα τους απορριπτω δε τους καταριεμαι.Θα κονομησουν σημερα αλλα να τους δω πως θα κρατησουν πελατεια τις αλλες μερες.
    Καλα!!!! Σβησε τις τεσσερις πρωτες!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

11. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Vasilis (27-07-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

εμείς απο τούμπα γεμίσαμε όσοι προλάβαμε.
    Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....

Rides
    0

Προεπιλογή

εχω την εντυπωση οτι απο το 2011 οι Βουλγαροι μεταφορεις θα φορτωνουν απο Ελλαδα νομιμα.
    Θα γινει μπαχαλο ηδη καποιοι Βουλγαροι φορτωνουν παρανομα απο Θεσσαλονικη (2002)για να πανε ποριοντα στη Βουλγαρια(Βουλγαρια λενε)

Φαντασου ο Βουλγαρος να φορτωνει απο του χρονου στη Σινδο για να ξεφορτωσει στα Οινοφυτα.Να δω τι θα κανουν οι Ελληνες μεταφορεις

Αλλα ακουω εδω και μερες τον Κωνστα και τα μαλια μου επιασαν ταβανι. Το ζητουμενο για το συγκεκριμενο πιονι-δημοσιογραφισκο των κεφαλαιοκρατων δεν ειναι οι φθηνες μεταφορες αλλα ο οικονομικος μαρασμος χιλιαδων επαγγελματιων
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kplc16 : 26-07-10 στις 16:47

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω την εντυπωση οτι απο το 2011 οι Βουλγαροι μεταφορεις θα φορτωνουν απο Ελλαδα νομιμα.
    Θα γινει μπαχαλο ηδη καποιοι Βουλγαροι φορτωνουν παρανομα απο Θεσσαλονικη (2002)για να πανε ποριοντα στη Βουλγαρια(Βουλγαρια λενε)

Φαντασου ο Βουλγαρος να φορτωνει απο του χρονου στη Σινδο για να ξεφορτωσει στα Οινοφυτα.Να δω τι θα κανουν οι Ελληνες μεταφορεις

Αλλα ακουω εδω και μερες τον Κωνστα και τα μαλια μου επιασαν ταβανι. Το ζητουμενο για το συγκεκριμενο πιονι-δημοσιογραφισκο των κεφαλαιοκρατων δεν ειναι οι φθηνες μεταφορες αλλα ο οικονομικος μαρασμος χιλιαδων επαγγελματιων
    φιλε μου μαλλον αγνοεις οπως και ο πολυς κοσμος την κομπινα με τις ξενες πινακιδες και τις εταιριες με εδρα ομορα κρατη αλλα και Γερμανια.
    Τα φορτηγα αυτα λοιπον δουλευουν κανονικοτατα χωρις να δινουν 1 ευρω στο Ελληνικο κρατος και υφαρπαζοντας σε χαμηλοτερες τιμες φορτια απο κανονικα Ελληνικα ΦΔΧ.
    Και το χειροτερο ...
    πουλησανε οι μαγκες τις αδειες τις Ελληνικες και κονομησανε κιολας..φυσικα με την ανοχη-λαδωματακι των αρμοδιων....
    Σιγα σιγα μην τα λεμε και ολα,ο βοθρος εχει πολυ σκατο μεσα.....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

15. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

NickE60 (26-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου μαλλον αγνοεις οπως και ο πολυς κοσμος την κομπινα με τις ξενες πινακιδες και τις εταιριες με εδρα ομορα κρατη αλλα και Γερμανια.
    Τα φορτηγα αυτα λοιπον δουλευουν κανονικοτατα χωρις να δινουν 1 ευρω στο Ελληνικο κρατος και υφαρπαζοντας σε χαμηλοτερες τιμες φορτια απο κανονικα Ελληνικα ΦΔΧ.
    Και το χειροτερο ...
    πουλησανε οι μαγκες τις αδειες τις Ελληνικες και κονομησανε κιολας..φυσικα με την ανοχη-λαδωματακι των αρμοδιων....
    Σιγα σιγα μην τα λεμε και ολα,ο βοθρος εχει πολυ σκατο μεσα.....
    το γνωριζω αυτο που λες για γερμανους αυστριακους και ολλανδους. Αλλα δουλευοντας στη Σινδο απο το 2002 αρχισα να παρατηρω τους βουλγαρους και τους τουρκους κι ετσι αρχισαν οι ανατριχιλες και οι αναγουλες.
    Απο το 2011 αναμενεται να γινει μπ@@ρδελο με τους Βουλγαρους.

Σελίδα 5 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP