κουλαρε λιγο μεγαλε γιατι πηρες πολυ φορα.
εχεις δει ποτε φορτηγο να κλεινει δρομο??????????????
γιατι δεν πας εσυ στην βουλη να τα σπασεις ολα??????? εεεεεεε κοτα!!!!!
το οτι θα ανοιξουν τα επαγγελματα πιστεψε με θα ειναι οτι χειροτερο......
θελετε να σας πω και σε ποιες αλλες χωρες ειναι το επαγγελμα κλειστο??
ολλανδια-βελγιο-γαλλια-ισπανια-πορτογαλια..........
και ειναι κλειστο με την εννοια της λογικης.....
σε καθε χωρα η αδειες που δινονται ειναι αναλογα με το τι μεταφορικο εργο εχει αυτην η χωρα.....πιστεψτε με στην ελλαδα ειναι ηδη πολλες παραπανω.
το ιδιο ακριβως γινετε και με τα κτελ...τα ταξι....τα αστικα......
π.χ ποσο πλυθησμο εχει ο νομος πιεριας????? 60.000 κατοικους, χρειαζονται 25 αστικα και 56 υπεραστικα και 80 ταξι......αυτο εχει σαν αποτελεσμα να δινονται και οι καταλληλες αδειες......
θελω να πιστευω οτι ναι μεν θα ανοιξουν τα επαγγελματα αλλα θα ισχυει η ιδια λογικη με πριν.
θελετε να πω και αλλα.......
λοιπον......ο αυτοκινητιστής (ειτε οδηγαει φορτηγο, ταξι, λεωφορειο).....ετσι λεγετε κυριε sonic δεν θα παρει εφαπαξ, γιατι μεχρι τωρα το κρατος ελεγε οτι το εφαπαξ του αυτοκινητιστή ειναι η αδεια του....... δηλαδη οταν θα βγει στην συνταξη θα πουλησει την αδεια σε καποιον αλλο (κατι που ειναι μαυρη αγορα σε γνωση του κρατους) και θα παρει το εφαπαξ του...
τωρα τι θα παρει????......464 ¤ συνταξη παιρνει ο πατερας μου με 45 χρονια πληρωμενο ΤΣΑ ουτε εφαπαξ ουτε τιποτα.....
επισης κυριε sonic δεν βλεπω να αναφερεις κατι για τους αγροτες που καθε χρονο οταν κολοβαρανε κλεινουν τους δρομους!!!!!!
μηπως απο εκει κραταει η σκουφια σου??????
τωρα για το ποσο ψευτομαγκες ειμαστε ελα να το συζητησουμε απο κοντα..... δεν ειμαι ουτε μαγκας ουτε τιποτα .... ειμαι ενας νορμαλ ανθρωπος οπως θα εχουν διαπιστωσει πολυ απο εδω μεσα.......
θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τις εκφρασεις σου απεναντι σε εναν κλαδο τον οποιο ειναι ενα βημα πριν την κατάρρευση.....
και αμα καταρρεύσει θα ειναι πολυ δυσκολα για ολους μας......
θα δειτε τι θα γινει σε 5 μερες στα super market........εκει θα καταλαβετε την αξια του φορτηγου.....ακομα και τα ρουχα που φοραμε με φορτηγα μεταφερονται.....
katsaraios (26-07-10), Thomelef (28-07-10), Z4 DCT (27-07-10)
scania124 (26-07-10)
Γειασαν του συναδελφου !!!
Οσον αφορα το παραμυθι με τις αδειες τοσα χρονια τα παιρνει χοντρα το κρατος οταν πουλησεις η βγεις σε συνταξη(αν προλαβεις ) καθως υπολογιζει και ΥΠΕΡΑΞΙΑ την περιουσια σου.
Θανο δυστυχως φιλε ,και ο πατερας σου θα το γνωριζει καλυτερα οπως το ηξερε και ο συγγχωρεμενος ο δικος μου,ο κλαδος πασχει απο τα λαμογια ,επρεπε να ειχαμε-τε μεγαλυτερη δυναμη ,αλλα....
Σφυρα μου να ανεβω αμα χρειαστεις οδοφραγματα![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
scania124 (26-07-10)
Και μετά τους βυτιοφορείς ετοιμαζονται και οι βενζινοπώλες !!!!
https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=187105
Vasilis (27-07-10)
Εχω βαρεθεί πια !!!!!
Οποτε θέλει μια ομάδα να διεκδικήσει κάτι - δίκαια ή άδικα - κάνει κινητοποιήσεις σε ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ, και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής.
Κάποτε φώναζαν οι φορτηγατζήδες (και όχι μόνο) για τους αγρότες, που είχαν κόψει την ελλάδα στην μέση.Τώρα φωνάζουν οι αγρότες (και όχι μόνο) για τους φορτηγατζήδες γιατί έχουν σταματήσει να κινούνται σχεδόν τα πάντα.Αυριο, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (και όχι μόνο) θα φωνάζουν για τους βενζινοπώλες, και πάει λέγοντας.(Αν δεν θέλετε να χάσετε βενζινάδες, να ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ).
Σκατά απεργείες κάνετε.Αν θέλετε να κάνετε απεργεία, κάντε την ΕΚΕΙ που πρέπει και όταν πρέπει.Σαν τους δασκάλους στα δημοτικά...απεργεία λέει....και εγώ ρε #$@&%* ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ το παιδί μου ?????????? Φυσικά, ΔΕΝ θα πάω στην δουλειά, για να κάνεις απεργία εσυ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ !!!!!
Αν είχατε τσίπα επάνω σας και άντερα, όντως θα κατεβαίνατε στην Βουλή, να κάνετε γύρω-γύρω με τα φορτηγά,με τα τρακτέρ, και οι δάσκαλοι έξω απο το υπουργείο παιδείας, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΊΣ μέσα..Αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
Δεν μου φτάνουν οι κ@#$%*&^#ς οι πολιτικοί, που με έχουν γ%$#*ει με τα κόλπα τους, δεν φτάνει που δεν πληρώνομαι για να παρουσιάζουν αυτοι "μείωση του ελλείματος", τώρα ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!
Αϊ σηχτίρ.........ΚΟΤΕΣ !!!!!!!
Σημ..Δεν διαφωνώ με το δικαίωμα της απεργείας, ούτε με την οποιαδήποτε κινητοποίηση, και ειδικά όταν υπάρχει δίκιο.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Makman : 27-07-10 στις 08:01
Κωνσταντίνος (27-07-10)
αλλος που πηρε φορα γιατι σιγουρα δεν εχει βενζινη στο αυτοκινητο........
δηλαδη φιλε μακη αν εκλειναν γυρω γυρω την βουλη τι θα γινοταν????
δεν θα μπαιναν για δουλεια οι αξιολατρευτοι βουλευτες????
και θα τους πονουσαν τα α****α πιστεψεμε..........
ενας αλλος ειπε να τα σπαγαμε ολα......εσυ ευτυχως εμεινες στην περιφραξη μονο.!!!!!!!!!
τωρα για το ΚΟΤΑ μαλλον μπερδευεσε με το ceramic coat williams!!!!!
ενα πραγμα ειναι κοινως αποδεκτο!!
ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ για να την βγαλουν εκεινοι καθαρη!
Και θα την βγαλουν...
Ο Ελληνας δυστυχως ξεχναει πολυ ευκολα...
Ηδη απο πολλους γυρω μου ακουω.....ας εχουμε την υγεια μας...κ εχει ο Θεος!
Δεν ειναι ετσι....αλλα που να τους εξηγω!!
Μην πεφτετε στην παγιδα.....
Ολοι επωφεληθηκαμε απο την προυπαρχουσα κατασταση....ολοι θα υποχρεωθουμε να συμβιβαστουμε με την υπαρχουσα.....
Αλλους πρεπει να βαραμε ομως....κ οχι μεταξυ μας!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
kplc16 (27-07-10), Makman (27-07-10), scania124 (27-07-10), tamtamcafe (27-07-10)
Ρε παιδια οκ......ολοι κανουν απεργιες και η καθε απεργια εχει καπου τον αντικτυπο της
Τελωνιακοι......στην αγορα
Ταξι......μετακινηση
Υπαλληλοι αεροδρομιου........μετακινηση
Τραπεζικοι.....στα λεφτα μας!!!!
Πουτανε$.......στο τετοιο μας!!!
Δημοσιοι υπαλληλοι.........στην εξυπηρετηση
Φορτηγατζηδες ...........στην αγορα
Βενζιναδες.......στην αγορα..........
Αυτα ηταν απλα μερικα παραδειγματα ανθρωπων που διεκδικουν καποια απο τα αιτηματα τους με απεργιες.......η οποιες αλλες φορες ειναι για λαλακειες και αλλες γιθα σοβαρους λογους..........
Για ολους εσας λοιπον που κατακρινετε την απεργια τον φφορτηγατζηδων, ριχτε μια ματια πρωτα τι εγινε στα αλλα κρατη οταν απελευθερωσαν την αγορα των μεταφορων......τι εκαναν με τις αδειες που υπηρχαν και μετα μπορειτε να κρινετε καποιον που εδωσε 70-100-150 χιλιαρικα για να παρει μια αδεια με 60-100 δοσεις.....
Αμα μας πουνε δηλαδη οτι απο αυριοι απελευθερωνετε η αγορα σπιτιου και ειναι ανευ φορων.......και παρουν μια κατρακυλα οι τιμες 40% και βαλε.....εσυ, εγω που δωσαμε μια περιουσια για να αγορασουμε σπιτι δεν θα ουρλιαξουμε?????
Ε φαντασου αυτους που τους λενε οτι μεσα σε 2 χρονια η αξια θα ειναι 0!!!!!
Οκ επρεπε οπωσδηποτε να ανοιξει το επαγγελμα αλλα ειπαμε αλλοι το εχουν κανει πολυ καλυτερα.......
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα, εδω στην ελλαδα εχουμε το συνδρομο του αυτοσαρκοφαγιζμου μεταξυ μας........γιατι παλι μεγαλες εταιρειες μεταφορων θα γινουν που θα μαντρωσουν ολους μεσα για ενα κομματι ψωμι και μετα θα κανονιζουν μεταξυ τους τις τιμες..........Μηπως και δεν το εχουμε ξαναδει.....??????
*Δεν ειμαι αυτοκινητηστης,.........φορτηγ ατζης
scania124 (27-07-10)