Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Δίσκοι 385/34 σε m3 e46 ερωτηση

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή Δίσκοι 385/34 σε m3 e46 ερωτηση

Ξέρει κανείς αν χωράνε σε 19" ζαντες χωρίς μετατροπές και αν θα παρουσιάζουν πρόβλημα στο abs λόγω μεγάλης διαφοράς απο μαμά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρει κανείς αν χωράνε σε 19" ζαντες χωρίς μετατροπές και αν θα παρουσιάζουν πρόβλημα στο abs λόγω μεγάλης διαφοράς απο μαμά
    Τι εννοεις οταν λες χωρις μετατροπες???
    Οσο για το abs το σωστο ειναι να κραταμε μια αναλογια μεταξυ μπροστα και πισω.

Το κιτ που θα βαλεις ειναι καποιο ετοιμο επωνυμο? Για το αν χωραει ενα κιτ ,δεν φτανει να ξερεις την διασταση του δισκου μονο, πρεπει να ξερεις το μεγεθος της δαγκανας.
    Παντως εμπειρικα σου λεω οτι λογικα πρεπει να χωρανε. Δηλαδη για να καταλαβεις απο 380 χιλ χρειαζομαστε 19αρα

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εννοεις οταν λες χωρις μετατροπες???
    Οσο για το abs το σωστο ειναι να κραταμε μια αναλογια μεταξυ μπροστα και πισω.

Το κιτ που θα βαλεις ειναι καποιο ετοιμο επωνυμο? Για το αν χωραει ενα κιτ ,δεν φτανει να ξερεις την διασταση του δισκου μονο, πρεπει να ξερεις το μεγεθος της δαγκανας.
    Παντως εμπειρικα σου λεω οτι λογικα πρεπει να χωρανε. Δηλαδη για να καταλαβεις απο 380 χιλ χρειαζομαστε 19αρα
    Μετατροπή εννοώ αποστάτες η κάτι άλλο μιας και δεν Είμαι γνωστής.το κι το βρήκα σε αγγελία οι δαγκανες γράφουν mpower και το παιδί λέει ότι κάνουν και για x5 και για m3.απλά γνωρίζω οι μαμά έχουν πάχος 28 του csl 32 μήπως το 34 αποκλινει πολυ;

Προεπιλογή

αυτα τα ''κανουν και για Χ5 και για Μ3 '' δεν μου αρεσουν. Βαλε αν θες την αγγελια εδω να δουμε γιατι δεν καταλαβαινω τι βρηκες

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

αυτα τα ''κανουν και για Χ5 και για Μ3 '' δεν μου αρεσουν. Βαλε αν θες την αγγελια εδω να δουμε γιατι δεν καταλαβαινω τι βρηκες
    Την αγγελία την βρήκα στο car.gr Συγνώμη αλλα δεν ξέρω να ανεβαζω φωτο ούτε να βάζω link

Προεπιλογή

https://www.car.gr/parts/photos/1301293/
    Σε αυτην την αγγελια αναφερεσαι. Αυτο το κιτ δεν ειναι καποιο επισημο ,αλλα μια φτιαχτη κατασκευη καποιου. Με παντρεμα δισκου, δαγκανας και φτιαχτης βασης. Αρα δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας περα απο τον ''κατασκευαστη'' του.
    Παντως αποψη μου ειναι πως σε αυτα τα λεφτα βρισκεις ετοιμα κιτ για το αμαξι σου.Μικροτερα μεν ,πιο σιγουρα δε

7. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (14-03-11), nikos1400 (14-03-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως στις τελευταίες φοτο έχει και ''καλά'' τα μαμά φρένα για να δούμε τις διαφορές? περιττό να πω πως δεν έχουν καμιά σχέση με τα μαμά φρένα του Μ3 ε??
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.car.gr/parts/photos/1301293/
    Σε αυτην την αγγελια αναφερεσαι. Αυτο το κιτ δεν ειναι καποιο επισημο ,αλλα μια φτιαχτη κατασκευη καποιου. Με παντρεμα δισκου, δαγκανας και φτιαχτης βασης. Αρα δεν μπορει να σε βοηθησει κανενας περα απο τον ''κατασκευαστη'' του.
    Παντως αποψη μου ειναι πως σε αυτα τα λεφτα βρισκεις ετοιμα κιτ για το αμαξι σου.Μικροτερα μεν ,πιο σιγουρα δε
    Μάλλον έχεις δίκιο απλά μου κεντρησαν το ενδιαφέρον λόγω χρώματος που ταιριάζει σε blueblack που ειναι το αμάξι μου.πάντως τα φρενα στο m3 δεν σου δίνουν αίσθηση ασφαλείας.ΥΓ μεγάλο ευχαριστώ που ασχοληθηκες

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον έχεις δίκιο απλά μου κεντρησαν το ενδιαφέρον λόγω χρώματος που ταιριάζει σε blueblack που ειναι το αμάξι μου.πάντως τα φρενα στο m3 δεν σου δίνουν αίσθηση ασφαλείας.ΥΓ μεγάλο ευχαριστώ που ασχοληθηκες
    Για αυτο ειμαστε εδω...
    Παντως αν νιωθεις οτι δεν σε καλυπτουν προχωρα σε αναβαθμιση. Ειναι θεμα ασφαλειας ,μην παιζεις

11. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (14-03-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για αυτο ειμαστε εδω...
    Παντως αν νιωθεις οτι δεν σε καλυπτουν προχωρα σε αναβαθμιση. Ειναι θεμα ασφαλειας ,μην παιζεις
    Είχα και ένα brabus πριν μου το κλέψουν αν και οι διάφορες ειναι χαώδης στα κιλά και στους ίππους τα φρενα της Bosch που φοράει μόνο το brabus σταματάνε απο 100-0 σε λιγότερα μέτρα απο το m3 Ψαχτε το πριν χλευασεται παρακαλω

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP