ποια συσκευη ειχες πριν???
μηπως νοκια???
ποια συσκευη ειχες πριν???
μηπως νοκια???
οχι ρε παιδια sony ericson ηταν και το προηγουμενο, οταν κανω κληση μου γραφει κανονικα τα ονοματα, οταν ομως λαμβανω κληση ενω ειναι αποθηκευμενος ο αριθμος μου δειχνει μονο το νουμερο! Το ιδιο και στα μηνυματα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 18-08-10 στις 13:48
πριν δοκιμασεις οτιδηποτε, βγαλε τη σιμ, σβησε τις επαφες απο το τηλεφωνο, ξαναβαλε τη σιμ και δοκιμασε να τα ξαναπερασεις.
Μου χει συμβει παρομοιο σε απο symbian γιαυτο ρωτησα αν ειχες νοκια.
stavr (19-08-10)
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
stavr (19-08-10)
stavr (19-08-10)
το +30 ή το #31# και γενικα προθεματα που δουλεια τους δεν ειναι να καλουν αριθμο αλλα να του δινουν ιδιοτητες, ειναι ρυθμισμενο να μην "ενοχλουν" τις συσκευες.
Αυτο που λεει ο sharky οτι εχει παρατηρηθει πρεπει να ειναι bug λογικα στα carrier settings.
Οπως και να εχει, ολες οι λυσεις πρεπει να δοκιμαστουν μεχρι να βγαλεις ακρη τι ειναι αυτο που φταιει.
stavr (19-08-10)
παιδια πως θα συνδεσω το κινητο με το pc? οταν το πηρα συνδεσα με usb στο pc μου και μου εβγαλε το κινητο 3 ενδηξεις, φορτηση-συνδεση με υπολογιστη και ακομα μια που δε θυμαμαι, τωρα οταν το συνδεω το κινητο με το pc κανει απευθειας φορτηση δε με ρωτα για συνδεση με pc και τετοια, τι κινηση να κανω απο το κινητο για να συνδεθει? προσπαθησα 2 μερες δεν εβγαλα ακρη και αν συνδεθω υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες μου στο pc? με το προγραμμα media go και pc companion γινετε? αν ναι πως?
τελικα καταφερα να το συνδεσω ηθελε μια ρυθμιση απο το τηλ (συνδεση εντοπισμος σφαλματων επρεπε να ειναι ενεργο) , τωρα για το πως θα περασω τις επαφες στο pc γνωριζει κανεις κατι?
Τι εννοεις? Που εχεις τις επαφες σου? Αν τις εχεις στο τηλεφωνο γιατι να τις περασεις στο PC?
θελω να το κανω αναβαθμιση φιλε μου και θα σβηστουν ολα, ο λογος που θα το κανω αναβαθμιση ειναι οτι δεν κρατα πολυ η μπαταρια πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου ειπαν ισως μια εφαρμογη να κολησε και να σε τραβα συνεχεια μπαταρια, αρα δοκιμαζουμε την αναβαθμιση και μετα βλεπουμε, μια μερα το πολυ μου κρατα η μπαταρια, τις επαφες τις εχω στο τηλ και θελω να τις περασω στο pc
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 19-08-10 στις 20:00