Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 130

Θέμα: Sony Ericsson Xperia mini

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα, την πασιέντζα ξέχασες..
    Πέρα απ'την πλάκα, τι εννοείς ότι δεν εξαρτάσαι από το δίκτυο (για το gps αναφέρομαι)? Και τι gps κατέβασες? Φερειπείν εγώ έχω περασμένο το garmin.

Ωραίο κινητό φαίνεται πάντως το x1 και με πολύ καλή τιμή. Αν αγόραζα αυτή τη στιγμή κινητό, παίζει και να το προτιμούσα από το 5800 που έχω, που είναι πλέον στην ίδια σχεδόν τιμή..
    τα ericsson εχουν προεγκατεστημενους χαρτες google maps οι οποιοι χρησημοποιουν το gprs του κινητου για να προβαλουν τις οικονες και γενικα τον χαρτη δλδ γινεται μεταφορα δεδομενων ειναι στην ουσια στο ιντερνετ οποτε χρεωνεσαι και ο Κωστας εβαλε καποιον αλλον πχ garmin οπως ειπες οι οποιοι χρησημοποιουν μονο το gps!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, αν το κινητο σου εχει GPS μπορεις να του περασεις ενα προγραμμα πλοηγησης πχ Garmin, Destinator, Sygic κλπ και να δουλευει οπως ενα κανονικο GPS, χωρις να κατεβαζει το χαρτη που εισαι καθε φορα απο το δικτυο κινητης και να χρεωνεσαι.

Περισσοτερα με ΡΜ.....
    Κώστα, έχω κατεβάσει το garmin στο κινητό μου (είχε εγκατεστημένο το Nokia maps αλλά δεν είναι δωρεάν) και δουλεύει κανονικότατα σαν gps, χωρίς καμία χρέωση.
    Γι'αυτό ρώτησα τι συμβαίνει με το κινητό σου, αλλά ο φίλος giyama ήταν πολύ κατατοπιστικός και κατάλαβα ότι στα ericsson είναι διαφορετικά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Προεπιλογή

και κατι ακομα πλεον και στα ΝΟΚΙΑ κατεβαζεις τους Ovi maps απ το Ovi store δωρεαν και εχεις χαρτες!!!το πηρε χαμπαρι η ΝΟΚΙΑ οτι κανενας δεν πληρωνε συνδρομη και τους εκανε δωρεαν!!!!! και μπορω να πω οτι ειναι και καλουτσικοι!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Τους χάρτες τους έχεις δωρεάν. Και πριν τους είχες. Αλλά δεν έχει φωνητική πλοήγηση δωρεάν, που σημαίνει ότι δεν ακούς παρά μόνο βλέπεις στην οθόνη τη διαδρομή, κάτι που είναι τυπικά αδύνατο. Γι'αυτό σε ανάγκαζε να πληρώσεις (κάπου 70 ευρώ το χρόνο) και να έχεις και φωνητική πλοήγηση.

Αυτό έχω την εντύπωση ότι ισχύει ακόμα. Πάντως, πράγματι οι Nokia maps είναι μια χαρά!

Rides
    1

Προεπιλογή

αααα να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα αυτο!!εν παση περιπτωση μιας και ερχεται ο καιρος της επιδοτησης σκεφτομουν να παρω ενα κινητο που να μπορεις να δεις καμια σελιδα πχ το bmwfans!!!!! αλλα θα ηθελα να ειναι και λιγο συμαζεμενο και εκελινα πολυ σε αυτο το mini xperia!! μπορεις να δεις σελιδες ικανοποιητικα η ζορικα?αξιζει η αγορα του?

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τους χάρτες τους έχεις δωρεάν. Και πριν τους είχες. Αλλά δεν έχει φωνητική πλοήγηση δωρεάν, που σημαίνει ότι δεν ακούς παρά μόνο βλέπεις στην οθόνη τη διαδρομή, κάτι που είναι τυπικά αδύνατο. Γι'αυτό σε ανάγκαζε να πληρώσεις (κάπου 70 ευρώ το χρόνο) και να έχεις και φωνητική πλοήγηση.

Αυτό έχω την εντύπωση ότι ισχύει ακόμα. Πάντως, πράγματι οι Nokia maps είναι μια χαρά!
    κι αν εισαι λιγο ψαγμενος βαζεις σπασμενο firmware και βαζεις και το σπασμενο nokia maps και εχεις και φωνητικη πλοηγηση.

παντως εγω στο nokia εχω και το mcguider

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    αααα να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα αυτο!!εν παση περιπτωση μιας και ερχεται ο καιρος της επιδοτησης σκεφτομουν να παρω ενα κινητο που να μπορεις να δεις καμια σελιδα πχ το bmwfans!!!!! αλλα θα ηθελα να ειναι και λιγο συμαζεμενο και εκελινα πολυ σε αυτο το mini xperia!! μπορεις να δεις σελιδες ικανοποιητικα η ζορικα?αξιζει η αγορα του?
    Τα ιδια ηθελα και γω, γιαυτο και το πηρα.
    Ειναι μικρο, αλλα ευκολο στη χρηση και με γρηγορο ιντερνετ.
    Το να δεις ειναι ΟΚ, το να γραψεις ειναι λιγο μπελας, λογω μεγεθους. Θελει να κανεις ζουμ, παντως ειμαι ευχαριστημενος, καθοσον ολες οι κουμουτσες στυλ μηλοφωνο κλπ απορριπτονται λογω μεγεθους.
    Εκεινο που με χει εντυπωσιασει ειναι το android

Rides
    1

Προεπιλογή

για να δουμε λοιπον τι θα γινει με την επιδοτηση και πως θα ψησω την αδερφη μου να παρει αυτη το δικο μου(γμτ φετος ειναι η σειρα της!!!)και θα κινηθω αναλλογως!!!! thx Κωστα

9. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

Kostas_1 (25-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    κι αν εισαι λιγο ψαγμενος βαζεις σπασμενο firmware και βαζεις και το σπασμενο nokia maps και εχεις και φωνητικη πλοηγηση.

παντως εγω στο nokia εχω και το mcguider
    Nα σου πω την αλήθεια, δεν το'χω ψάξει παραπάνω γιατί πέρασα σπασμένο το garmin και κάνει μια χαρά δουλειά. Αλλά με θέληση, όλα γίνονται..
    Το mc guider τι εστί? Είναι καλό?

Giyama, ρίξε μια ματιά και στο 5800 πάντως, αφού έχουν ίδια περίπου τιμή και δυνατότητες και επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη, μπορεί να σε βολεύει καλύτερα στο browsing. Δεν είναι τόσο όμορφο βέβαια, αλλά δεν το λες κι άσχημο..

Rides
    1

Προεπιλογή

να σου πω την αληθεια ειχα ΝΟΚΙΑ μετα απο χρονια πηγα σε sony ericsson και εμτα απο 2-3 συσκευεις παλι γυρισα σε ΝΟΚΙΑ και δυστυχως απογοητευτικα!!! αυτη τη στιγμη εχω το Ε66 καλο κινητο κανει λιγο απ ολα αλλα δεν κανει τπτ συγκεκριμενο ΚΑΛΑ ολα τα κανει σε μετριο βαθμο!!ειπα οτι δεν ξαναγυριζω σε Νοκια νομιζω πλεον δεν μπορει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο!!!θα ξαναγυρισω σε sonyericsson και για αυτο σκεφτομαι το experia !!θα δουμε κατσε να ερθει ο αλλος μηνας και βλεπουμε!!!!!thnx παντως!!!οσο για τους garmin εχουν αυτη την στιγμη την καλυτερη χαρτογραφηση για την ελλαδα απ οποιαδηποτε αλλη εταιρεια!!

12. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

A8hnaios (27-09-10)

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP