Αρχικό μήνυμα απο
gyiama
να σου πω την αληθεια ειχα ΝΟΚΙΑ μετα απο χρονια πηγα σε sony ericsson και εμτα απο 2-3 συσκευεις παλι γυρισα σε ΝΟΚΙΑ και δυστυχως απογοητευτικα!!! αυτη τη στιγμη εχω το Ε66 καλο κινητο κανει λιγο απ ολα αλλα δεν κανει τπτ συγκεκριμενο ΚΑΛΑ ολα τα κανει σε μετριο βαθμο!!ειπα οτι δεν ξαναγυριζω σε Νοκια νομιζω πλεον δεν μπορει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο!!!θα ξαναγυρισω σε sonyericsson και για αυτο σκεφτομαι το experia !!θα δουμε κατσε να ερθει ο αλλος μηνας και βλεπουμε!!!!!thnx παντως!!!οσο για τους garmin εχουν αυτη την στιγμη την καλυτερη χαρτογραφηση για την ελλαδα απ οποιαδηποτε αλλη εταιρεια!!
Σε αυτό διαφωνώ. Η nokia είχε κι έχει πολύ καλά smartphones με καλό λογισμικό (symbian) και πολύ εύχρηστα. Αντίθετα, τα πρώτα xperia ήταν αρκετά μέτρια και πολύ ακριβά γι'αυτά που προσέφεραν. Τώρα βέβαια που χρησιμοποιούν android λειτουργικό, τα πράγματα αλλάξανε, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι υστερούν σε κάτι τα Nokia.
Και το 5800, μέχρι πρότινος για τα λεφτά του θεωρώ πως ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να αγοράσει κανείς. Τώρα βέβαια υπάρχει και το Χ1, δε νομίζω όμως ότι υπάρχουν και τρελές διαφορές, αν σκεφτεί κανείς ότι το 5800 έχει 1,5 χρόνο στην αγορά..
Και με την ericsson υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας της αξιοπιστίας. Ειλικρινά, όσα κινητά της εταιρείας είχα (3 για την ακρίβεια), είχαν εμφανίσει όλα πρόβλημα, άλλο στην κεραία που δεν έπιανε σήμα, άλλο έκλεινε μόνο του κλπ. Τα ίδια έχω ακούσει κι από άλλους.
Τέλος πάντων, σταματάω να βγαίνω off αφού το θέμα είναι το Χ1 που φαίνεται πολύ καλό, οπότε κι εγώ στη θέση σου μάλλον προς τα εκεί θα πήγαινα..
the more people agree with me
the more I think I'm wrong