Σελίδα 4 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 130

Θέμα: Sony Ericsson Xperia mini

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    να σου πω την αληθεια ειχα ΝΟΚΙΑ μετα απο χρονια πηγα σε sony ericsson και εμτα απο 2-3 συσκευεις παλι γυρισα σε ΝΟΚΙΑ και δυστυχως απογοητευτικα!!! αυτη τη στιγμη εχω το Ε66 καλο κινητο κανει λιγο απ ολα αλλα δεν κανει τπτ συγκεκριμενο ΚΑΛΑ ολα τα κανει σε μετριο βαθμο!!ειπα οτι δεν ξαναγυριζω σε Νοκια νομιζω πλεον δεν μπορει να ακολουθησει τον ανταγωνισμο!!!θα ξαναγυρισω σε sonyericsson και για αυτο σκεφτομαι το experia !!θα δουμε κατσε να ερθει ο αλλος μηνας και βλεπουμε!!!!!thnx παντως!!!οσο για τους garmin εχουν αυτη την στιγμη την καλυτερη χαρτογραφηση για την ελλαδα απ οποιαδηποτε αλλη εταιρεια!!
    Σε αυτό διαφωνώ. Η nokia είχε κι έχει πολύ καλά smartphones με καλό λογισμικό (symbian) και πολύ εύχρηστα. Αντίθετα, τα πρώτα xperia ήταν αρκετά μέτρια και πολύ ακριβά γι'αυτά που προσέφεραν. Τώρα βέβαια που χρησιμοποιούν android λειτουργικό, τα πράγματα αλλάξανε, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι υστερούν σε κάτι τα Nokia.
    Και το 5800, μέχρι πρότινος για τα λεφτά του θεωρώ πως ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να αγοράσει κανείς. Τώρα βέβαια υπάρχει και το Χ1, δε νομίζω όμως ότι υπάρχουν και τρελές διαφορές, αν σκεφτεί κανείς ότι το 5800 έχει 1,5 χρόνο στην αγορά..

Και με την ericsson υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας της αξιοπιστίας. Ειλικρινά, όσα κινητά της εταιρείας είχα (3 για την ακρίβεια), είχαν εμφανίσει όλα πρόβλημα, άλλο στην κεραία που δεν έπιανε σήμα, άλλο έκλεινε μόνο του κλπ. Τα ίδια έχω ακούσει κι από άλλους.

Τέλος πάντων, σταματάω να βγαίνω off αφού το θέμα είναι το Χ1 που φαίνεται πολύ καλό, οπότε κι εγώ στη θέση σου μάλλον προς τα εκεί θα πήγαινα..
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ζητησα σημερα για δοκιμη καθως το εταιρικο μου προβλεπει επιδοτηση και ειναι στις επιλογες μου.
    Δεν εχει καμμια σχεση το browsing με iphone οπως επισης και η εμπειρια συνολικα.
    Ο πρωτος που βριζει την apple ειμαι εγω αλλα δεν υπαρχει συγκριση.
    Ειναι πρωτα τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.
    Για τον Κωστα και το στυλ χρησης του ειναι οτι καλυτερο.
    Για τους iphonistas ομως οχι

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ζητησα σημερα για δοκιμη καθως το εταιρικο μου προβλεπει επιδοτηση και ειναι στις επιλογες μου.
    Δεν εχει καμμια σχεση το browsing με iphone οπως επισης και η εμπειρια συνολικα.
    Ο πρωτος που βριζει την apple ειμαι εγω αλλα δεν υπαρχει συγκριση.
    Ειναι πρωτα τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα.
    Για τον Κωστα και το στυλ χρησης του ειναι οτι καλυτερο.
    Για τους iphonistas ομως οχι
    Καλά εννοείται πως δε συγκρίνεται με το I phone σε δυνατότητες, browsing κλπ, αφού είναι για πιο καθημερινούς χρήστες.

Αλλά τεράστια είναι και η διαφορά τιμής, αφού κοστίζει λιγότερο από τα μισά του apple..
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    .
    Και το 5800, μέχρι πρότινος για τα λεφτά του θεωρώ πως ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να αγοράσει κανείς. ..
    Το 5800 όποιος το πρόλαβε στα 199 ευρώ που το έδινε η Media Markt, ήταν η ευκαιρία της 10-ετίας...

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

πηγα ρωτησα και εγω για το experia, εχει μια προσφορα ενος προγραμματος που σου δινει δωρεαν 500 mb internet το μηνα δωρεαν, επειδη δεν μπορω να υπολογησω ειναι αρκετα αυτα τα mbytes? ποσο σερφαρισμα την ημερα αντιστοιχη?????

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 5800 όποιος το πρόλαβε στα 199 ευρώ που το έδινε η Media Markt, ήταν η ευκαιρία της 10-ετίας...
    συμφωνω.
    Το πηρα και το πουλησα.
    Απο τις καλυτερες συσκευες για μενα σε value of money.Aσε που κανοντας αναβαθμιση βελτιωσε τρομερα και το touch sense του.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    πηγα ρωτησα και εγω για το experia, εχει μια προσφορα ενος προγραμματος που σου δινει δωρεαν 500 mb internet το μηνα δωρεαν, επειδη δεν μπορω να υπολογησω ειναι αρκετα αυτα τα mbytes? ποσο σερφαρισμα την ημερα αντιστοιχη?????
    Πολλά !!
    Αν δεν κατεβάζεις μεγάλα αρχεία.π.χ. ταίνιες,μόνο με σερφάρισμα, δεν θα τα πιάσεις ποτέ.

8. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

dimtz (03-07-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κανα youtube/facebook δεν θα παίξει?Τα 500 δεν φτάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις...

10. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

dimtz (03-07-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

φιλτατε βασιλη, με 500mb χρησιμοποιωντας οτι εχω στο μηλο δε μπορω να τα ξεπερασω παρα μονον αν αρχισω και κατεβασω εφαρμογες απο το shop.
    Για νορμαλ χρηση mail, internet, app updates, blogs, msn, facebook το μισο γιγα τα ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ.

12. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

dimtz (03-07-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλτατε βασιλη, με 500mb χρησιμοποιωντας οτι εχω στο μηλο δε μπορω να τα ξεπερασω
    Δώστο μου εμένα 4 μέρες, να δεις μετά την 5ή μέρα πόσο χρεώνει η εταιρία σου τα ΜΒ...χαχαχαχαχα!!!

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP