Σελίδα 19 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 917181920 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 181 έως 190 από 236

Θέμα: [E30] έρευνα αγοράς

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

audi 80 1,8s με 115ps , ειχε πισω αντιστρεπτικη το ρημαδι! μεσα στον ακαμτο αξονα + τα 15αρια bbs μονομπλοκ που φορουσε καναν την διαφορα , ναι ηταν δυσκολο , δεν τον περασα ποτε μηλαμε για στροφες των 50-80κμ με μια 2τερα μονιμα , ισως ηταν και θεμα οδηγου ο φοβος του "μπαμπα" μην κανουμε καμια ζημια στο αμαξι (17 ετων τοτε) δεν με αφηνε να παω 10στα 10 το ε30 , εκει ισως ναι τον περναγα, αλλα τα ορια προσφησης, το στριγκλισμα απο τα λαστιχα ερχοταν πρωτα σε εμενα και μετα στο ΑUDI,

καλα για το 75 δεν το συζητω... ακομα το ψαχνω

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bassakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    audi 80 1,8s με 115ps , ειχε πισω αντιστρεπτικη το ρημαδι! μεσα στον ακαμτο αξονα + τα 15αρια bbs μονομπλοκ που φορουσε καναν την διαφορα , ναι ηταν δυσκολο , δεν τον περασα ποτε μηλαμε για στροφες των 50-80κμ με μια 2τερα μονιμα , ισως ηταν και θεμα οδηγου ο φοβος του "μπαμπα" μην κανουμε καμια ζημια στο αμαξι (17 ετων τοτε) δεν με αφηνε να παω 10στα 10 το ε30 , εκει ισως ναι τον περναγα, αλλα τα ορια προσφησης, το στριγκλισμα απο τα λαστιχα ερχοταν πρωτα σε εμενα και μετα στο ΑUDI,

καλα για το 75 δεν το συζητω... ακομα το ψαχνω
    το 75 ενταξει το εβλεπες για 10 χρονια (στην καλυτερη)...μετα το πεταγες...το bmw ηταν τρομακτικο για οσους δεν πηγαιναν και καμια αναβαση στην πεντελη...αρα τι μενει????

αουνταρα ρεεεεε....ολοι ενα τετοιο θα παρουμε καποια μερα.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε φίλε δε προσβαλα κανέναν, ξεκολλατε! Κακώς πήρε τέτοια τροπή το πράγμα.. Διαφωνούμε για να διαφωνούμε νομίζω... Το αν εχει κάποιος αργό η πιο αργο, παλιό η πιο παλιό αυτοκίνητο απο κάποιον αλλο δεν είναι προσβολή για το άτομο..ούτε καν για το αυτοκίνητο...Επι της ουσίας κανεις δεν είπε ότι η ε30 316 εινι Γρηγόρη.. Άλλος λέει για την ένοχη του καλα παει, άλλος ότι παει καλύτερα απο 316 ε46 και διάφορα τέτοια.. Άλλωστε ακόμα δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορει να εχει άποψη..

4. The Following User Says Thank You to arci For This Useful Post:

m-power_01 (21-06-12)

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φίλε δε προσβαλα κανέναν, ξεκολλατε! Κακώς πήρε τέτοια τροπή το πράγμα.. Διαφωνούμε για να διαφωνούμε νομίζω... Το αν εχει κάποιος αργό η πιο αργο, παλιό η πιο παλιό αυτοκίνητο απο κάποιον αλλο δεν είναι προσβολή για το άτομο..ούτε καν για το αυτοκίνητο...Επι της ουσίας κανεις δεν είπε ότι η ε30 316 εινι Γρηγόρη.. Άλλος λέει για την ένοχη του καλα παει, άλλος ότι παει καλύτερα απο 316 ε46 και διάφορα τέτοια.. Άλλωστε ακόμα δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορει να εχει άποψη..
    Nαι ΟΚ εχεις δικιο...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NS-conv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nαι ΟΚ εχεις δικιο...
    Ευχαριστώ...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι... ας μείνουμε σε αυτό.
    Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Ο καθένας έχει την γνώμη του, δεν χρειάζεται να πείσουμε και τους άλλους.

Εξάλλου το αυτοκίνητο είναι και συναισθηματικό θέμα...δεν είναι καθαρά λογική.
    Μπορώ εγώ να πω την γκόμενα σου (όχι την δικιά σου Αργύρη) μπαζόλα? Όχι... σου λέω ότι δεν είναι του γούστου μου και τελειώνει.

Και μιας και τον Αργύρη τον έχω γνωρίσει, έχουμε μιλήσει στο τηλ και έχουμε συναντηθεί κιόλας, σας λέω ότι είναι πολύ καλό παιδί και μάλλον παρεξηγήσατε τον τρόπο γραφής του.
    Μια κουβέντα στον ΤΑΜΤΑΜ με μπύρες θα ήταν καλύτερη

8. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12), Lambros46 (21-06-12), NS-conv (21-06-12), Ptboul (22-06-12)

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι... ας μείνουμε σε αυτό.
    Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Ο καθένας έχει την γνώμη του, δεν χρειάζεται να πείσουμε και τους άλλους.

Και μιας και τον Αργύρη τον έχω γνωρίσει, έχουμε μιλήσει στο τηλ και έχουμε συναντηθεί κιόλας, σας λέω ότι είναι πολύ καλό παιδί και μάλλον παρεξηγήσατε τον τρόπο γραφής του.
    Μια κουβέντα στον ΤΑΜΤΑΜ με μπύρες θα ήταν καλύτερη
    Κανεις δεν ειπε το αντιθετο...Απλα τα post σε ενα thread ειναι απροσωπα οποτε δημιουργουνται εντασεις...

10. The Following User Says Thank You to NS-conv For This Useful Post:

m-power_01 (21-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο μένα ολα οκ πάντως... Και το ξαναλέω αν κάποιος παρεξηγηθηκε απο κατι ας το ξανα διαβάσει νηφάλια και αν πάλι είναι παρεξηγησιμο, εδω είμαι να διευκρινίσω- επανόρθωσω...

Προεπιλογή

Πάντως η ίδια η ΒΜW το E30 το εχει περάσει στο ''BMW mobile tradition catalog''

13. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12), NS-conv (21-06-12)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευγε John, ευγε!!!. Το γεγονος βεβαια οτι της μανας μου δεν ειναι full extra με στεναχωρησε, χεχεχεχεχε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TSAF : 22-06-12 στις 10:15
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

15. The Following 2 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

nik200 (22-06-12), Ptboul (22-06-12)

Σελίδα 19 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 917181920 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •