εγω βρηκα τελικα πριν μερικους μηνες ενα διπορτο is σε "λαθος", οπως τη λετε, τιμη.
τι μου λετε τωρα εσεις, τ'ακουω βερεσε (που λενε).
(τη γνωμη μου σχετικα την εχω πει αλλου και απο τότε ειμαι ακομα πιο ευχαριστημενος)
εγω βρηκα τελικα πριν μερικους μηνες ενα διπορτο is σε "λαθος", οπως τη λετε, τιμη.
τι μου λετε τωρα εσεις, τ'ακουω βερεσε (που λενε).
(τη γνωμη μου σχετικα την εχω πει αλλου και απο τότε ειμαι ακομα πιο ευχαριστημενος)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Νίκο και εγώ το επόμενο Ε30 που θα πάρω, κάτι τέτοιο θα είναι... αλλά θα το πάρω για ''ψυχοθεραπεία''.
Δεν είναι απαραίτητο ότι το βρήκες σε ''λαθος'' τιμή φίλε. Αμέσως αμέσως η φανοποιεία είναι ένα 1000αρικο για πλάκα. Το να φτιάξεις το πατωματάκι του με καινούρια τσίχλα γιατί από τα χρόνια στα μαρσπιέ θα βγάλει ψώρα? Να φτιάξεις ταπετσαρία, γιατί όλα έχουν θέμα τουλάχιστον στο κάθισμα του οδηγού?
Είναι ένα 1500αρι όλα αυτά χαλαρά.
Πόσο να πάρεις ένα ''καθαρό'' Ε30 1000 ευρώ?
Μπαλάκια στα ψαλίδια, σινεμπλοκ μπρος πίσω, γεφυρας, διαφορικού, βασεις μηχανής, μαρκουτσια υδραυλικού,μαρκούτσια φρένων, κολάρα, ψυγείο ,αμορτισερ, συμπλέκτης ,καταλύτης,καντραν θα είναι όλα εντάξει στο Ε30 των 1000ευρώ?
Πάμε στην λίστα των εξτρα
υ/τ?
a/c?
Ζάντες εποχής
Ηλ. παράθυρα
ηλ.καθρέπτες
Κεντρικό κλείδωμα
radio εποχης
ηλ. κεραία
b/c
προβολάκια ομίχλης
κλειδαριά οδηγού ασφαλείας
αεροτομή
δισκοφρενα πίσω
συναγερμός εποχής
ρυθμιζόμενη δέσμη φωτων
και άλλα πολλά...δεν έχει πάτο το βαρέλι.
άμα πεις ότι τα θέλεις όλα άψογα...