Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 236

Θέμα: [E30] έρευνα αγοράς

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Το Ε30 από το 2013 θα αρχίσει να γίνεται ιστορικό. Άπαξ και συμπληρωθούν 30χρονια το αμάξι βγάζει ιστορικά νούμερα. Δεν πάνα είναι και 900cc...

@gnx Τα f/l E30 τα λεγόμενα Μ40 με τα 102 αλογατα σε συνδιασμό με τα λίγα κιλά τους πάνε αξιοπρεπώς.

Προσκαλώ οποιονδήποτε φίλο θέλει να φέρει το οικογενειακό του αυτοκίνητο να ανοίξουμε από στάση , να δει πόσο τελικά πιο γρήγορα είναι τα σημερινά sedan. Επίσης μπορούμε να κάνουμε μία βόλτα μέχρι τον κάλαμο να διαπιστώσουμε την συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου

2. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (21-06-12), E30M40D (21-06-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1)Το Ε30 από το 2013 θα αρχίσει να γίνεται ιστορικό. Άπαξ και συμπληρωθούν 30χρονια το αμάξι βγάζει ιστορικά νούμερα. Δεν πάνα είναι και 900cc...

@gnx Τα f/l E30 τα λεγόμενα Μ40 με τα 102 αλογατα σε συνδιασμό με τα λίγα κιλά τους πάνε αξιοπρεπώς.

2)Προσκαλώ οποιονδήποτε φίλο θέλει να φέρει το οικογενειακό του αυτοκίνητο να ανοίξουμε από στάση , να δει πόσο τελικά πιο γρήγορα είναι τα σημερινά sedan.3) Επίσης μπορούμε να κάνουμε μία βόλτα μέχρι τον κάλαμο να διαπιστώσουμε την συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου
    1) κανεις λαθος σπυρο...απο τωρα γινεται ιστορικο μια και το πρωτο ε30 βγηκε το 1981...και απο εκει μετραει-δεν πα να ειναι του 90.....στανταρ αυτο..

2) α3 1.6 fsi επεσε θυμα του 1.6λτ 102 ιππων της bmw..ετσι και μιλαμε για κοντρες...

3) να ρθω κι εγω???pliz pliz...αν και θα με δεσουν στο δρομο....

4. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) κανεις λαθος σπυρο...απο τωρα γινεται ιστορικο μια και το πρωτο ε30 βγηκε το 1981...και απο εκει μετραει-δεν πα να ειναι του 90.....στανταρ αυτο..
    Τα 316 βγήκαν το 1983! Το '81 υπήρχαν μόνο 6cyl. Με το γράμμα του νόμου για να γίνει ιστορικό θέλει 30 χρονια απότην ημερομηνία κατασκευής βάση πλαισίου. Συμφωνό ότι με ψεύτικο πλαίσιο βγάζεις νωρίτερα.

2) α3 1.6 fsi επεσε θυμα του 1.6λτ 102 ιππων της bmw..ετσι και μιλαμε για κοντρες...
    Σκέψου σενταν...

3) να ρθω κι εγω???pliz pliz...αν και θα με δεσουν στο δρομο....
    Έλα να την κάνουμε την ριμάδα την βόλτα

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω βρηκα τελικα πριν μερικους μηνες ενα διπορτο is σε "λαθος", οπως τη λετε, τιμη.

τι μου λετε τωρα εσεις, τ'ακουω βερεσε (που λενε).

(τη γνωμη μου σχετικα την εχω πει αλλου και απο τότε ειμαι ακομα πιο ευχαριστημενος)
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

7. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12), nik200 (21-06-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω βρηκα τελικα πριν μερικους μηνες ενα διπορτο is σε "λαθος", οπως τη λετε, τιμη.

τι μου λετε τωρα εσεις, τ'ακουω βερεσε (που λενε).

(τη γνωμη μου σχετικα την εχω πει αλλου και απο τότε ειμαι ακομα πιο ευχαριστημενος)
    Νίκο και εγώ το επόμενο Ε30 που θα πάρω, κάτι τέτοιο θα είναι... αλλά θα το πάρω για ''ψυχοθεραπεία''.

Δεν είναι απαραίτητο ότι το βρήκες σε ''λαθος'' τιμή φίλε. Αμέσως αμέσως η φανοποιεία είναι ένα 1000αρικο για πλάκα. Το να φτιάξεις το πατωματάκι του με καινούρια τσίχλα γιατί από τα χρόνια στα μαρσπιέ θα βγάλει ψώρα? Να φτιάξεις ταπετσαρία, γιατί όλα έχουν θέμα τουλάχιστον στο κάθισμα του οδηγού?
    Είναι ένα 1500αρι όλα αυτά χαλαρά.
    Πόσο να πάρεις ένα ''καθαρό'' Ε30 1000 ευρώ?

Μπαλάκια στα ψαλίδια, σινεμπλοκ μπρος πίσω, γεφυρας, διαφορικού, βασεις μηχανής, μαρκουτσια υδραυλικού,μαρκούτσια φρένων, κολάρα, ψυγείο ,αμορτισερ, συμπλέκτης ,καταλύτης,καντραν θα είναι όλα εντάξει στο Ε30 των 1000ευρώ?

Πάμε στην λίστα των εξτρα

υ/τ?
    a/c?
    Ζάντες εποχής
    Ηλ. παράθυρα
    ηλ.καθρέπτες
    Κεντρικό κλείδωμα
    radio εποχης
    ηλ. κεραία
    b/c
    προβολάκια ομίχλης
    κλειδαριά οδηγού ασφαλείας
    αεροτομή
    δισκοφρενα πίσω
    συναγερμός εποχής
    ρυθμιζόμενη δέσμη φωτων

και άλλα πολλά...δεν έχει πάτο το βαρέλι.
    άμα πεις ότι τα θέλεις όλα άψογα...

9. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (21-06-12), E30M40D (21-06-12), Ptboul (21-06-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προσκαλώ οποιονδήποτε φίλο θέλει να φέρει το οικογενειακό του αυτοκίνητο να ανοίξουμε από στάση , να δει πόσο τελικά πιο γρήγορα είναι τα σημερινά sedan. Επίσης μπορούμε να κάνουμε μία βόλτα μέχρι τον κάλαμο να διαπιστώσουμε την συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου
    Σε προκαλώ εσένα και το σαπάκι σου κύριε...Τώρα που έχω 18άρια ναουμε με το 46άρι της σειράς...

Θα σε δω στην κόντρα που θα βάλουμε Αθήνα-Μέγαρα πως θα σκορπάς στον δρόμο...Θα χρειαστείς το κυάλι για να με δεις...ΜΕΜΟΡΡΡΡΙΙΙΣΣΣΣΣΣ

Υ.Γ Δεν αντιγράφω βόρειες καταστάσεις...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 21-06-12 στις 11:05

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε προκαλώ εσένα και το σαπάκι σου κύριε...Τώρα που έχω 18άρια ναουμε με το 46άρι της σειράς...

Θα σε δω στην κόντρα που θα βάλουμε Αθήνα-Μέγαρα πως θα σκορπάς στον δρόμο...Θα χρειαστείς το κυάλι για να με δεις...

Υ.Γ Δεν αντιγράφω βόρειες καταστάσεις...
    Όταν θα ακούσεις την 5η μου να βαράει αντρικό κόφτη στα 210κάτι θα τρομάξεις γατάκι...πάρε πιπίλα

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όταν θα ακούσεις την 5η μου να βαράει αντρικό κόφτη στα 210κάτι θα τρομάξεις γατάκι...πάρε πιπίλα
    Mεμοριιιιιιισσσσσσ θα έχεις φίλεεε...

Υ.Γ Δεν ξεχνάω ότι δεν φοράς Μ40 Ίδιο κόφτη έχουμε...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP