Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 236

Θέμα: [E30] έρευνα αγοράς

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ιστορικό γίνεται ΟΤΑν κλεισει 30 χρόνια απο την ημέρα κατασκευής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σύμφωνα με τον αριθμο πλαισίου όχι με το ποτε βγήκε το μοντέλο. Και στο λέω σίγουρα γιατι έχω ιστορικό αυτοκίνητο. Τώρα επειδη κάποιος θα πεταχτεί και θα πει έχω δει με ιστορικές μ40 εγω σας λέω τι ισχύει, το τι μαιμουδια μπορει να κάνει κάποιος είναι αλλο θέμα.. Έπισης αλλο το ιστορικό και αλλο το συλλεκτικο. Καμια σχέση όμως...
    Στο θέμα της αγοράς τώρα.. Ο καθένας αγοράζει ότι θελει όσο θελει απλα επειδη γουστάρει και μπορει. Το αν είναι η αν το θεωρώ εγω καλη αγορά η όχι επίσης είναι αλλο θέμα.. Σας το ξαναλέω αν το θεωρείτε καλη τιμη οκ πάσο αγοράσετε το... Εγω για μένα μιλαω πως το βλέπω ..

2. The Following 2 Users Say Thank You to arci For This Useful Post:

BILL007 (21-06-12), katsaraios (21-06-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιστορικό γίνεται ΟΤΑν κλεισει 30 χρόνια απο την ημέρα κατασκευής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σύμφωνα με τον αριθμο πλαισίου όχι με το ποτε βγήκε το μοντέλο. Και στο λέω σίγουρα γιατι έχω ιστορικό αυτοκίνητο. Τώρα επειδη κάποιος θα πεταχτεί και θα πει έχω δει με ιστορικές μ40 εγω σας λέω τι ισχύει, το τι μαιμουδια μπορει να κάνει κάποιος είναι αλλο θέμα.. Έπισης αλλο το ιστορικό και αλλο το συλλεκτικο. Καμια σχέση όμως...
    Στο θέμα της αγοράς τώρα.. Ο καθένας αγοράζει ότι θελει όσο θελει απλα επειδη γουστάρει και μπορει. Το αν είναι η αν το θεωρώ εγω καλη αγορά η όχι επίσης είναι αλλο θέμα.. Σας το ξαναλέω αν το θεωρείτε καλη τιμη οκ πάσο αγοράσετε το... Εγω για μένα μιλαω πως το βλέπω ..
    Τώρα μιλάς σωστά. Πριν είπες ότι δεν θα γίνει καν ιστορικό... ίσως κανένα κάμπριο.

Μ40 δεν υπάρχει. Πήρε το όνομα αυτό το f/l λόγω του κινητήρα του εδώ στην Ελλάδα. Άρα το να έχεις δει f/l είναι είτε με παρανομία, είτε έκανε κάποιος f/l το 30αρι του.
    Εξάλλου νούμερα βγάζουν από πριν το 2010

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP