Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 130

Θέμα: Sony Ericsson Xperia mini

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

για το θεμα με τη καρτα απλα δοκιμασε να σωσεις οτι χρειαζεσαι στο πσ.Μετα διεγραψε τα παντα απο μεσα, στη συνεχεια βαλτη στο κινητο.Απο τις ρυθμισεις καπου θα σου εχει να κανεις διαμορφοση καρτας μνημης(αλλιως γνωστο και ως format memory stick).
    θα κανει μονο του το κινητο διαμορφωση και μετα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα για κολληματα της καρτας.

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Kostas_1 (02-10-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι σκ@τ@ κάνουν ρε γμτ μου με τα λογισμικά τους?
    Ενώ το sony ericsson K770i μέσω του bluetooth έπαιζε άνετα μεσω του dynavin σε όλα του, το xperia mini ενώ μου λέει στις υπηρεσίες του use for phone audio και use for media audio, το δεύτερο το κάνει, ακούγοντας τα μουσικά κομμάτια απ τα ηχεία του αυτοκινήτου, στην λειτουργία τηλεφώνου ενώ έχει επικοινωνία με την οθόνη του dynavin, επιλογή, phonelist κλπ, από ήχο τίποτα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτες τις μερες απεκτισα και εγω ενα mini!!
    Ευχαριστημενος ειμαι αλλα εχω μερικες ερωτησειςQ

Στις επαφες δεν μπορω να βαλω γενεθλεια και να τα βαζει κατ ευθειαν στο ημερολογιο??

Η φωτογραφικη δεν εχει ζουμ??

Προφιλ δεν εχει (οπως παλια)??

Σε πιο φακελο αποθηκευονται τα ρημαδιασμενα τα αρχεια(μουσικη, φωτο, βιντεο)???

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ Manual?????

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι σκ@τ@ κάνουν ρε γμτ μου με τα λογισμικά τους?
    Ενώ το sony ericsson K770i μέσω του bluetooth έπαιζε άνετα μεσω του dynavin σε όλα του, το xperia mini ενώ μου λέει στις υπηρεσίες του use for phone audio και use for media audio, το δεύτερο το κάνει, ακούγοντας τα μουσικά κομμάτια απ τα ηχεία του αυτοκινήτου, στην λειτουργία τηλεφώνου ενώ έχει επικοινωνία με την οθόνη του dynavin, επιλογή, phonelist κλπ, από ήχο τίποτα.

Κάνοντας upgrade σε Android 2.1 update1 μέσω wifi πριν λίγη ώρα, το ρημάδι έχει ανοικτή ακρόαση σε λειτουργία τηλεφώνου με το dynavin.
    Πάλι καλά.....έστω και μετά από μερικούς μήνες και αφου ήδη απ τις αρχές του Δεκέμβρη με ανάγκασε, όχι πως δεν το θελα κι εγώ δηλαδή, να σκάσω την 500αρα για το HTC Desire.

6. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

dimtz (04-03-11)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνοντας upgrade σε Android 2.1 update1 μέσω wifi πριν λίγη ώρα, το ρημάδι έχει ανοικτή ακρόαση σε λειτουργία τηλεφώνου με το dynavin.
    Πάλι καλά.....έστω και μετά από μερικούς μήνες και αφου ήδη απ τις αρχές του Δεκέμβρη με ανάγκασε, όχι πως δεν το θελα κι εγώ δηλαδή, να σκάσω την 500αρα για το HTC Desire.
    δηλ Γιωργο το συνδεσες με το dynavin? αυτο εδω δεν το καταλαβα "το ρημάδι έχει ανοικτή ακρόαση σε λειτουργία τηλεφώνου με το dynavin " πως γινετε δηλ????? απο περιεργια ρωτω george ετσι κι αλλιος βρηκα λυση

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλ Γιωργο το συνδεσες με το dynavin? αυτο εδω δεν το καταλαβα "το ρημάδι έχει ανοικτή ακρόαση σε λειτουργία τηλεφώνου με το dynavin " πως γινετε δηλ????? απο περιεργια ρωτω george ετσι κι αλλιος βρηκα λυση
    Ναι Δημήτρη, ήδη συνδεόνταν μέσω bluetooth, καλούσα η απαντούσα μέσω της οθόνης του dynavin, αλλά δεν είχα ανοικτή ακρόαση, τώρα πλέον και με ακούν πεντακάθαρα μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στην πρόσοψη και ακούω τον ομιλούντα απ τα ηχεία της μπέμπας τέλεια.

9. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

dimtz (04-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Γαι manual κλικ εδω, αναλογα με την εκδοση android που εχεις

Τα αρχεια που ηδη εχεις τα περνας στη καρτα σε ενα φακελο που φτιαχνεις εσυ.

Τις φωτο που που δημιουργεις με το τηλεφωνο τις βρηκα (στο δικο μου εχει τη παλια εκδοση android) μεσα στη καρτα πας στο φακελο DCIM και μετα 100MSDCF.

Για τα αλλα δεν ξερω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γαι manual κλικ εδω, αναλογα με την εκδοση android που εχεις

Τα αρχεια που ηδη εχεις τα περνας στη καρτα σε ενα φακελο που φτιαχνεις εσυ.

Τις φωτο που που δημιουργεις με το τηλεφωνο τις βρηκα (στο δικο μου εχει τη παλια εκδοση android) μεσα στη καρτα πας στο φακελο DCIM και μετα 100MSDCF.

Για τα αλλα δεν ξερω...
    Για το manual : εχω ψαξει στο συγκεκριμενο σαιτ αλλα δεν βλεπω τιποτα...Μα καλα τυφλος ειμαι????

Rides
    1

Rides
    0

Προεπιλογή

Γ@μοτο δεν δουλευει η ληψη..
    Ευχαριστω παντως, εγω το εψαχνα σαν manual για αυτο δεν εβρισκα τιποτα..

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 210111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP