Σελίδα 10 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 130

Θέμα: Sony Ericsson Xperia mini

Rides
    1

Προεπιλογή

Ε τοτε σωσε τις μεσω του site της sony ericsson ή googlemail με τη διαδικασια μεσω του τηλεφωνου -> συνδεση web. Αλλο τροπο δεν ξερω σορυ

2. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

dimtz (19-08-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

μπορεις να περασεις τις επαφες σου ειτε στο office (outlook), ειτε αν εχεις λειτουργικο μετα των vista στα windows contacts(αυτο προτεινω).

ακομα μπορεις αν εχεις google contacts ή yahoo! address book.

4. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

dimtz (21-08-10)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι για το GPS. Οταν το αγορασεις θα σου πω - στειλω τι χρειαζεται να φορτωσεις.... αλλο απο εδω....
    φιλε Sharky για πες τι μπορουμε να κανουμε για το GPS??

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιποοοον ! Η συζηγος εχει πλεον το προ και εγω πηρα εχτες το απλο απο το φιλο Σνουπη! Οταν πηρα το δικο μου πηγε η γυναικα μου και εβαλε το δικο της g-mail στο δικο μου, αποτελεσμα ολες της οι επαφες να ερθουν στο κινητο μου!!! Κανενα προβλημα ....του πατησα ενα ρεσετ "επαναφορα εργοστασιακων" εκανα αλλο, δικο μου g-mail και ολα οκ! Ελα ομως που εμειναν οι επαφες μου στο g-mail της γυναικας μου και τωρα εχει αυτη το ιδιο προβλημα!!! Απο οτι φαινεται θα αλλαξει κι εκεινη το δικο της και ολα οκ.
    Εχοντας το 2 μερες στα χερια μου πιστευω οτι κανει τα λεφτα του! Γενικα ευχαριστημενος. Καποια applications που εχει και θελουν license και λοιπα μπορουμε να τα σβησουμε αν δεν τα χρειαζομαστε??? Με το GPS δεν μπορω να βγαλω ακρη... λεει για χρεωσεις κτλ ..........χωρις χρεωσεις οπως ηταν το παλιο χperia δεν γινεται???

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιποοοον ! Η συζηγος εχει πλεον το προ και εγω πηρα εχτες το απλο απο το φιλο Σνουπη! Οταν πηρα το δικο μου πηγε η γυναικα μου και εβαλε το δικο της g-mail στο δικο μου, αποτελεσμα ολες της οι επαφες να ερθουν στο κινητο μου!!! Κανενα προβλημα ....του πατησα ενα ρεσετ "επαναφορα εργοστασιακων" εκανα αλλο, δικο μου g-mail και ολα οκ! Ελα ομως που εμειναν οι επαφες μου στο g-mail της γυναικας μου και τωρα εχει αυτη το ιδιο προβλημα!!! Απο οτι φαινεται θα αλλαξει κι εκεινη το δικο της και ολα οκ.
    Εχοντας το 2 μερες στα χερια μου πιστευω οτι κανει τα λεφτα του! Γενικα ευχαριστημενος. Καποια applications που εχει και θελουν license και λοιπα μπορουμε να τα σβησουμε αν δεν τα χρειαζομαστε??? Με το GPS δεν μπορω να βγαλω ακρη... λεει για χρεωσεις κτλ ..........χωρις χρεωσεις οπως ηταν το παλιο χperia δεν γινεται???
    πιο σου αρεσε το pro η το απλο? εχουν πολλες διαφορες?

Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε Sharky για πες τι μπορουμε να κανουμε για το GPS??
    Εχεις ΡΜ.....

9. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

stavr (22-08-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχοντας το 2 μερες στα χερια μου πιστευω οτι κανει τα λεφτα του! Γενικα ευχαριστημενος.

1. Καποια applications που εχει και θελουν license και λοιπα μπορουμε να τα σβησουμε αν δεν τα χρειαζομαστε???
    2. Με το GPS δεν μπορω να βγαλω ακρη... λεει για χρεωσεις κτλ ..........χωρις χρεωσεις οπως ηταν το παλιο χperia δεν γινεται???
    Καλοριζικο!!!! Προσεξε μονο μη του φορτωσεις απο το μαρκετ α) προγραμματα που κλεινουν αποτομα τις ανοικτες σου εφαρμογες και β) προγραμματα που παρακολουθουν realtime τη καταναλωση της μπαταριας. Αυτα απο οτι ακουω ειναι βασικη αιτια να πεφτει γρηγορα η μπαταρια...κατι το οποιο δεν ειναι το φορτε του ....

1. Οχι δεν σβηνουν εκτος αν το κανεις routed - δεν ξερω πως γινεται, ουτε το συνιστω, αλλα αν σου πετυχει μετα κανεις οτι θες

2. Οταν συνδεεσε με web δεν χρεωνεσαι. Οταν ομως συνδεεσε μεσω διντυου κινητης ναι εχει χρεωσεις. Για το λογο αυτο φορτωνεις αυτα που σου εστειλα με ΡΜ....

11. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

stavr (22-08-10)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

καλη αρχη

First Trojan Hits Android Phones

A local outbreak of a mobile trojan in Russia has shown us something new: The Android operating system might need an antivirus.

The malware was detected by security firm Kaspersky, who confirmed the file is named “Trojan-SMS.AndroidOS.FakePlayer.a” and is downloaded as a typical .APK Android app. The company stated this is the first known Android (Android)-specific trojan.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ

πηγη:mashable.com

13. The Following 3 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

dimtz (22-08-10), Kostas_1 (21-08-10), stavr (22-08-10)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιο σου αρεσε το pro η το απλο? εχουν πολλες διαφορες?
    Διαφορες δεν βρηκα μεταξυ των 2 παρα μονο στο παχος, το προ εχει το πληκτρολογιο και ειναι λιγο πιο παχυ απο το αλλο.
    Τωρα ποιο απο τα 2........προσωπικα προτειμω το προ με βολευει καλυτερα στα μηνυματα λογω του πληκτρολογιου αλλα και η μικρη διαφορα στον ογκο για εμενα ειναι στα + μιας και το απλο εχει γλυστρισει απο τα χερια μου 2-3 φορες ηδη!!! ευτυχως χωρις πτωση ......ακομα !
    Το θεμα με την αναγνωριση κλησης το παρουσιαζει το προ, απο οτι μας ειπαν απο την εταιρια μαλλον ειναι προβλημα της συγκεκριμενης συσκευης. Αυριο θα επιστραφει και ελπιζω οτι θα αντικατασταθει αμεσως μιας και ειναι μιας εβδομαδας, ευχομαι να μην ακουσω διαφορα του στυλ "αφηστε το θα το στειλουμε Αθηνα για αναβαθμιση " κτλ γιατι θα εχουμε ξεστροφαλιασματα!!!

15. The Following User Says Thank You to stavr For This Useful Post:

dimtz (22-08-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

τελικα εκανα αναβαθμιση το experia και βρηκα την υγεια μου , 2 μερες τωρα και ακομα δεν το εχω φορτιση ενω πρωτα καθε μερα το φορτιζα, η αναβαθμιση ηταν θεμα 5 λεπτων και δωρεαν φυσικα, τελος καλα ολα καλα μικρο και θαυματουργο το experia

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP