Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: Ασφαλεια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Crab Εμφάνιση μηνυμάτων
    To θέμα είναι ότι παρουσιάζω στοιχεία και ο nikolas τα αναιρεί χωρίς να γνωρίζω την ιδιότητα του(αν την γνώριζα ίσως 1 λέξη ούτε καν πρόταση να αρκούσε) μέσα σε 1 γραμμή.
    Νομίζω ότι πας να δώσεις έκταση σε κάτι ασήμαντο...άλλωστε tease = πειράζω.
    Γιατί το είδες τόσο κακοπροαίρετα?
    Την ιδιοτητα του την γραφει κατω απο το nick name του.
    Καμμια εκταση δε παω να δωσω ομως αυτο δε σημαινει πως θα πρεπει να το δω οπως εσυ θα ηθελες.
    Απλα μου κανει εντυπωση πως ο καθενας θα μπορουσε να το παρει και ετσι οπως εγω μια και δε σε γνωριζω, αλλα ουτε και συ αν ο καθε αγνωστος χρηστης του φορουμ εχει την ιδια αισθηση χιουμορ με σενα.
    Αν ηταν ενα μελος που θα μπορουσες να εχεις ανταλλαξει καποια μηνυματα και καποια οικιοτητα υπηρχε τοτε δε θα το σχολιαζα καν, στην περιπτωση μας ομως δε νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την ιδιοτητα του την γραφει κατω απο το nick name του.
    Καμμια εκταση δε παω να δωσω ομως αυτο δε σημαινει πως θα πρεπει να το δω οπως εσυ θα ηθελες.
    Απλα μου κανει εντυπωση πως ο καθενας θα μπορουσε να το παρει και ετσι οπως εγω μια και δε σε γνωριζω, αλλα ουτε και συ αν ο καθε αγνωστος χρηστης του φορουμ εχει την ιδια αισθηση χιουμορ με σενα.
    Αν ηταν ενα μελος που θα μπορουσες να εχεις ανταλλαξει καποια μηνυματα και καποια οικιοτητα υπηρχε τοτε δε θα το σχολιαζα καν, στην περιπτωση μας ομως δε νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο.
    Η αλήθεια είναι όταν δεν γνώριζα πως να αντλήσω όλες τις πληροφορίες που δίνει το site κι έτσι δεν το παρατήρησα.
    Ζητώ συγνώμη λοιπόν από τον Nikola γιατί αν γνώριζα ότι είναι συνάδελφος θα ερχόμουν σε επαφή μαζί του μέσω pm και μόνον εκεί.
    Ελπίζω να γίνει δεκτή κυρίως από τον ίδιο μιας και δεν υπήρχε δόλος.

Γενικά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται.Προσωπικά όταν δεν γνωρίζω κάποιον σκέφτομαι μονοδιάστατα αναγνωρίζοντας το κάθε τι που λέει καλοπροαίρετα και μόνο.
    Λάθος μου λοιπόν και πάλι που θεώρησα κάτι προσωπικό,δεδομένο για όλους.Κακός σκέφτηκα έτσι...Συγνώμη και πάλι.

Τέλος συγνώμη για την αναστάτωση και θα μεριμνήσω να μην επαναληφθεί μένοντας στα περί αυτοκίνησης και μόνον εκεί.

υ.γ Ο nikolas γράφει insurer κι εσύ administrator και όχι advocate.Θα εκτιμούσα αν είχες μείνει στον ρόλο σου γιατί νομίζω και πάλι πως υπερέβαλλες λιγάκι.Εγώ σαν νέος δεν ήξερα που γράφει την ιδιότητα του καθενός αλλά εσύ σαν παλιός θα μπορούσες να στείλεις ένα pm.O λόγος που στα λέω εδώ είναι γιατί εσύ άρχισες δημόσια επίπληξη.

Αυτά από εμένα και συγνώμη και πάλι για την αναστάτωση.

3. The Following User Says Thank You to Crab For This Useful Post:

deepBLUE (18-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP