Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 33

Θέμα: Ασφαλεια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή Ασφαλεια

Παιδια καλησπερα.Εχω μια ερωτηση σχετικη με την ασφαλεια του αυτοκινητου μου.Το αυτοκινητο ειναι στο ονομα της μητερας μου κει μου ειπαν απο την ασφαλιστικη πως για να με καλυψει η ασφαλεια πρεπει να μου βαλουν μεσα την καλυψη οτι ειμαι οδηγος κατω των 23 ετων.Αυτο κοστιζει αρκετα-πολλα χρηματα.Δηλαδη εγω σαν οδηγος και κατοχος διπλωματος εδω και 2μιση χρονια σε περιπτωσ που τρακαρω για παραδειγμα με το αυτοκινητο του πατερα μου δε θα με καλυψει η ασφαλεια?Εγω κανω πολλα ταξιδια και με το αυτοκινητο του πατερα μου.Στην ουσια λεμε ασφαλεια αυτοκινητου και οχι οδηγου.Τι σημαινει δηλαδη αυτο?Αν δεν βαλω και αυτην την καλυψη σε περιπτωση ατυχηματος δε θα με καλυψει η ασφαλιστικη?Περιμενω καποια απαντηση απο καποιον που τυχων γνωριζει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστυχως φιλε μου ειναι αληθεια! Δεν προκειται να σε καλυψει η ασφαλεια σε περιπτωση τρακαρισματος. Θα πρεπει να πληρωσεις τα επιπλεον ασφαλιστρα!!!!!
    Βεβαια αν φταιει ο αλλος δεν εχεις προβλημα μονο αν φταις εσυ. Εκτος και αν πεσεις σε καλο τυπακι, κανετε φιλικη δηλωση και γραψεις τα στοιχεια που εχει γραμμενα στο ασφαληστηριο!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισχύει αυτό που σου είπαν, πρέπει να πληρώσετε το λεγόμενο επασφάλιστρο γιά κάλυψη νέου οδηγού, κάτω των 23 ετών. Δεν είμαι βέβαιος αν το ζητάνε όλες οι εταιρείες, αλλά το σωστό είναι αυτό.

4. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

BILL007 (15-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω το πληρωνω για καλο και για κακο...στο δικο μου αμαξι....ειναι 30 ευρω παραπανω....λεω δεν μαμιεται.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

30 ευρω ειναι????Εμενα μου ειπαν οτι ειναι γυρω στα 150-180...Πληρωνω για το κομπακτ (316) 530 ευρω σαφαλεια το χρονο και εχω πυρος-κλοπης και αυτο το επασφαλιστρο!!Πολλα δεν ειναι???

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν δίνεις 530 ε το χρόνο, τότε ναι είναι ακόμα 150 τουλάχιστον το επασφάλιστρο.

Rides
    0

Προεπιλογή

sorry 30 το εξαμηνο ειναι
    δεν ξερω αν επειδη ειναικλοπης παιζει τοσο μεγαλο ρολο ετσιωστε να φτασει τα 150 ολο το χρονο......σιγουρα ειναι πολλα αυτα που λες.....
    εγω παντως 30 το εξαμηνο

850 CSI Guest

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    30 ευρω ειναι????Εμενα μου ειπαν οτι ειναι γυρω στα 150-180...Πληρωνω για το κομπακτ (316) 530 ευρω σαφαλεια το χρονο και εχω πυρος-κλοπης και αυτο το επασφαλιστρο!!Πολλα δεν ειναι???
    μερα με τη μερα αυτα ανεβαινουν

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

530 πληρωνω μαζι με το επασφαλιστρο.Αλλα μου φαινονται πολλα!!Κανεις αλλος με 316 να μας πει ποσο πληρωνω?

Rides
    0

Προεπιλογή

To επ-ασφάλιστρο είναι υποχρεωτικό για οδηγούς με λιγότερο από ένα χρόνο στην κατοχή τους δίπλωμα ή κάτω των 23 ετών(ημερολογιακά ή ακριβής ημερομηνία γέννησης..παίζει ανάλογα με την εταιρία).

Η Ασπίς πχ δεν είχε καμιά επιβάρυνση(ήθελε να μαζέψει κόσμο και μετά να σκάσει...).

Οι περισσότερες εταιρίες σμρ κοστολογούν το επ-ασφάλιστρο από 30% μέχρι και 80% στην αστική ευθύνη του εκάστοτε αυτοκινήτου.H κάθε μια έχει το δικό της Underwriting.

Σε περίπτωση ατυχήματος και ενώ δεν έχουμε τα προβλεπόμενα...(επ-ασφάλιστρο) είμαστε στον αέρα.Οι ασφαλιστικές συνήθως καλύπτουν τον πελάτη...(αν υπάρχουν υλικές ζημιές και αφού πληρώνει την διαφορά στο συμβόλαιο ή την διαφορά x2 ή ακόμα και x3) αλλά κανείς δεν σου εγγυάται πως αν συμβεί κάτι σοβαρό(όπου σοβαρό=μεγάλες υλικές ζημιές ή ακόμα χειρότερα σωματικές βλάβες) θα είναι στο πλευρό σου και θα καθαρίσει για πάρτι σου.

Κοινώς....θυσιάστε μερικά ακόμα ¤ στο συμβόλαιο και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.Έτσι κι αλλιώς είναι παροδικό.

Συγνώμη αν σας μπέρδεψα ή αν έχω κάποια παράληψη.
    Ελπίζω να βοήθησα...έστω και λίγο.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP