καγκουρες (stunt mike, fotis..)
fotis (28-03-14), Stunt Mike (29-03-14)
Παιρνοντας στοιχεια απο τη σελιδα που ποσταρες...
1)nordschleife: M3 8 λεπτα κ 22 δευτερα. evo: 8 k 25
Σε μια διαδρομη 8+ λεπτων το evo ειναι 3 sec αργοτερο.
Ας σκεφτουμε τι ευθειες εχει το ring και τι γινεται εκει. Δειτε ποσο πισω ειναι το evo στο 0-200 ενω στο 0-100 ειναι μπροστα...
2)tsukuba
M3 1 07 11. evo 1 04 93
Διαδρομη 1 + λεπτου και το evo 3 ολοκληρα sec γρηγοροτερο.
3)hockenheim
M3 1 16 30. evo 1 18 20
Διαδρομη 1 + λεπτου και το εβο πισω κατα 1 sec και 90 εκατοστα δευτερολεπτου
Στο 4 εχουν ιδιο χρονο και για να μην μακρηγορω...
Τι συμπερασμα πρεπει να βγει?
nikos1400 (29-03-14), Vassilis ///M (29-03-14)
οτι αλλου υπερτερεί το Μ3 και αλλου το EVO..Εξαλλου ειναι και 2 διαφορετικής φιλοσοφίας αυτοκινητα.
chief (29-03-14)
Η συζήτηση πριν ήταν για βουνό και ορεινές διαδρομές όμως. Όχι για Αττική οδό, Ring, πίστα κτλπ.
Στο βουνό το evo είναι μπροστά...
Προφανώς η Μ3 είναι ανώτερο αυτοκίνητο και το περιβάλλον της δεν είναι το βουνό.
Aντε μην δανειστω το πρωην πουντακι μου και σε τσακωσω πουθενα σε καμια αντρικη διαδρομη της Β.Ευβοιας,να πειτε το Μιτριο,νταιχατσου μετα ρε!!!χαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!![]()
Υ.γ φυσικα και αστειευομαι!Μην μου αρχισετε τα πμ ολοι οι Μ3ακηδες του τυπου:
''εδω και τωρα να σε σκισουμε!''![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
μαλλον με την πολυ αναλυση χασαμε το νοημα...
εγω απλα τονιζω οτι πανω κατω με το αντιστοιχο evo της εποχης τα αμαξια ειναι ισαξια και αρα στο δρομο, που ειμαστε πραγματι μακρυα απο τα ορια...τα αμαξια θα ειναι παρα πολυ κοντα..εξου και ξεκινησα την πλακα οτι θελω να πετυχω ενα evo σε στροφοδιαδρομη (οπως και εχει γινει)...και ανοιξαν οι ασκοι του αιολου....
υγ...για την tsukuba που ολως τυχαιως ριχνει το evo στο m3 2.5sec...φυσικα δεν σχολιαζω καν...εδω στην ιδια πιστα ειδαμε μαμα s2000 να ακολουθει m3 στην ευθεια της...μαλλον καμια φυσσα abs θα ειχαν βγαλει τα τζαπονια για να χει κοφτη στις 6000rpm το μ3 το κοβω...ανεκδοτα...![]()
nikos1400 (29-03-14)
Παιδια τα ειπαμε πιο πανω,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ιπποδυναμης EVO ειναι πιο γρηγορο σε στροφοδιαδρομη.Νορμαλ το EVO δεν εχει την ιπποδυναμη της Μ3 Ε46.
insane in the ///Midbrain
chief (29-03-14)
Ειχα ενα παλιό περιοδικό evo , που ειχε σύγκριση σε διαδρομη το mitsubishi evo εκείνης της εποχής , με m3 e46 . Ειχε και αλλες διαδρομές με συγκριτικό το ιδιο evo και ενα Audi και σε μια άλλη διαδρομη με μια Alfa 156 gta. Αν το εχει κάποιος ας το ποσταρει.
Βέβαια δεν εχει να κάνει με το θέμα, αλλα επειδη αναφέρθηκε.
Προσωπικά πιστεύω οτι σε ελληνικούς δρόμους ειναι πιο εύκολο να πας γρήγορα με το evo παρά με το m3 e46 , τουλάχιστο με τα δικα μου χέρια.
Τωρα όσον αφορά την ευστάθεια .... Δεν μπορω να πω οτι εχω παρατηρήσει κατι, αλλα δεν το στρίβω και με τελικές.
Ολα ομως τα πλαίσια και όλες οι αναρτήσεις έχουν καποια όρια και καποια διαδρομη , όπου απο εκει και μετα αντιδρούν διαφορετικά. Οι συνθήκες στους δρόμους μας ειναι τόσο διαφορετικές , οι καμπές επίσης, αλλα και τα χιλιόμετρα καθε φορά που δεν βγαίνει εύκολα συμπέρασμα.
Leonidas_E39 (31-03-14), pilot (29-03-14)