Σελίδα 7 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 185

Θέμα: transmission fault bmw e60

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θειο...., κατι εχεις μπερδεψει.....
    Θειο Αλέξη σημερα την ειδα.......90Α φοραει τελικα.

2. The Following User Says Thank You to scania124 For This Useful Post:

alexm (12-01-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θειο Αλέξη σημερα την ειδα.......90Α φοραει τελικα.
    Θανο ειναι AGM;

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θανο ειναι AGM;
    Θα δω το πρωι.

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τελικα ειναι 90Α AGM.

6. The Following User Says Thank You to scania124 For This Useful Post:

BILL007 (13-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα νεοτερα απο το "μετωπο"....

Σημερα πηγα στον επισημο συνεργατη της BMW στην Καρδιτσα,το σφαλμα παρουσιαστηκε και στο δρομο προς τα εκει,οποτε ειχε(μαζι μ'αυτη) καταγραφει 3φορες η βλαβη!!!

Ο αντιπροσωπος εκει ηταν πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος,βαζοντας αμεσως το οχημα μεσα για τη διαγνωση!!!(στα + μεχρι και οχημα εξυπηρετησης πελατων μου εδωσε να παω στην πολη μεσα της Καρδιτσας!!!!...το συνεργειο ειναι εκτος πολης)

Τι εδειξε η διαγνωση???....γενικα πραγματα,οτι ειδα και στο λαπτοπ του ηλεκτρολογου της γειτονιας μου.....

.....ενα απ'ολα ηταν η αναβαθμιση του λογισμικου του σασμαν!!!!
    .... και ηταν το πρωτο που εκανε, μαζι με μια αναβαθμιση του λογισμικου του κινητηρα.

φυσικα εγινε και καποιος οπτικος ελεγχος της σταθμης του λιπαντικου του σασμαν,που ηταν ΟΚ.

δοκιμη στο δρομο μαζι με τον μαστορα και ολα εδειχναν καλα!!!.....μεχρι 180χιλ τελικης και δεν εβγαλε τιποτα!!!!

....συμφωνησα και εγω οτι μαλλον απο το update ηταν το προβλημα,ηδη η λειτουργια του οχηματος ηταν πιο ομαλη,οχι μερα με νυχτα,καλα πηγαινε και πριν,αλλα καπως καλυτερα,ομαλοτερα και πιο "στοχευμενα" γινοταν πλεον οι αλλαγες των ταχυτητων.

Τελος, αποφασιζουμε να βαλουμε την παλια δικη μου μπαταρια επανω,που την ειχα παρει μαζι μου και την ειχε βαλει απο την πρωτη στιγμη που εφτασα να φορτισει,αν και ηταν αρκετα δυνατη,βγαζοντας την Varta 85Ah που εβαλα πριν μια εβδομαδα... ...το τονιζω λιγο,μηπως και επαιξε ρολο....

Λογαριασμο (εντελως πληροφοριακα 125 ευρω μαζι με φπα23%) και φευγω.....

20 χιλ.εξω απο την Καρδιτσα

τρανσμισιον και παλι!!!!

η αληθεια ειναι οτι επιτηδες πηγαινα με 160-180 χιλ.ωστε να δω εαν εμφανιστει και δυστυχως εμφανιστικε!!!

Επιστροφη και ξανα πριζωμα!!!......βαζει ο μαστορας,απ'οτι μου ειπε,ενα προγραμμα να διαβασει το προβλημα ,αφου κανω παλι τη διαδρομη στις ιδιες συνθηκες!!!

Ξαναβγαινω λοιπον,επιτηδες απο την αρχη "πλακωμενος" και τσουπ να το παλι,σε ουτε 10 χιλ. πλεον αποσταση,επιστροφη,πριζωμα ,αναγνωση:

Υλικα προς αντικατασταση:
    Transmission

μου εκανε πριντ σκριν την οθονη που δειχνει την βλαβη.......δεν ειναι δυνατον λεω,"δεν εχω κατι αλλο να κανω" μου λεει.....μονο να πετυχω καμμια εκπτωση(μεχρι 50%) λογο λιγων χιλιομετρων(57.000)απο την BMW,σε καποιο προγραμμα goodwill .......

Δεν ξερω τι να πω.......σασμαν μονο εχει 4,700 ευρω,+εργασιες,προγραμμα,λι παντικα κλπ......οση εκπτωση και να γινει.....

Η αληθεια ειναι οτι αμφιβαλλω λιγο ως προς τη διαγνωση και ο λογος ειναι οτι δεν ειδα κατι που να δειχνει και να τσεκαρει τα επι μερους τμηματα του σασμαν.....δηλαδη ολο το σασμαν ειναι για πεταμα???.....εδω "βλεπουν" αλλα κι αλλα επιμερους θεματα,μεχρι και λαμπες καμμενες!!!!..... και στο σασμαν δεν δειχνει κατι κατεστραμμενο, αλλα ολο το σασμαν???

Θα μου τα πει και Πατρινος,αλλα πιστευω οτι ακομα κατι παιζει και με την μπαταρια....ή τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω.....

....του λεω του μαστορα να μην διακοψει το ρευμα,οταν θα ξαναβαλει επανω την παλια μου μπαταρια και μου απανταει:
    "δεν θα εχεις κανενα προβλημα αφου θα το πριζωσω και καταχωρισω τα παντα,δεν τρεχει κατι..."
    .....μηπως τελικα ομως "τρεχει"???...λεω εγω τωρα.....

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας,ευχομαι οι ειδικοι να μου δωσουν καποια αλλη λυση,γιατι αυτη που ακουσα σημερα,δεν με "βολευει" με τιποτα!!!!

ΥΣ....σορυ για το μακρυ κειμενο,αλλα ηθελα να ξερετε ολες τις λεπτομερειες που πιθανον να βοηθησουν στην "τηλεδιαγνωση"!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 14-01-14 στις 22:22

8. The Following 8 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (15-01-14), chrisgiapz3 (15-01-14), Leonidas_E39 (14-01-14), mark e92 (15-01-14), Panos 316T (16-01-14), Ptboul (15-01-14), scania124 (14-01-14), tokiko (14-01-14)

Rides
    1

Προεπιλογή bmw e60 transmission fault....

Άρη τεχνικά εγώ δεν εκφέρω άποψη διότι δεν γνωρίζω, αλλά συμπάσχω μαζί σου και σε καταλαβαίνω τέτοιες εποχές να ακούς αυτά.
    Μπορώ να σου πω μόνο να κλείσεις ραντεβού με μεγάλη αντιπροσωπεία των Αθηνών που έχει και περισσότερη πείρα στην αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων λόγω μεγάλης προσέλευσης αυτοκινήτων, για να το δουν και να ακούσεις και άλλες γνώμες (σαν τους γιατρούς ένα πράμα). Κάνε και μια επαφή με τον Νίκο (speed and style) όλο και κάτι θα ξέρει, επίσης πολύ καλό διαγνωστικό και τεχνικούς έχει και ο Σίττας Φλασκής.
    Νομίζω τελικά μόνο Αθήνα θα λύσεις το πρόβλημα που χωρίς να γνωρίζω, αισθάνομαι ότι δεν θέλει αλλαγή όλο το κιβώτιο.

10. The Following 3 Users Say Thank You to micz For This Useful Post:

aristent (14-01-14), nikos bob (15-01-14), scania124 (14-01-14)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πικρα Άρη....μονο αυτό εχω να πω.
    Ειναι πολυ ψυχοφθορο το να μην βρίσκεται η βλάβη,το εχω ζησει και σε καταλαβαίνω.
    Παντως αν φτάσει η δουλεια στην αντικατασταση του σασμάν καλο θα ηταν να στείλεις ενα μειλ στην γερμανια.....57000 και αλλαγη σασμαν δεν πανε μαζι.....best quality και π@@@@ες μπλε.!!!!

12. The Following User Says Thank You to scania124 For This Useful Post:

aristent (14-01-14)

Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα της λες σιγά σιγα αυτές τις τιμές γιατι ζω στον πέμπτο
    και ειναι κοντά το μπαλκόνι

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα νεοτερα απο το "μετωπο"....

Σημερα πηγα στον επισημο συνεργατη της BMW στην Καρδιτσα,το σφαλμα παρουσιαστηκε και στο δρομο προς τα εκει,οποτε ειχε(μαζι μ'αυτη) καταγραφει 3φορες η βλαβη!!!

Ο αντιπροσωπος εκει ηταν πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος,βαζοντας αμεσως το οχημα μεσα για τη διαγνωση!!!(στα + μεχρι και οχημα εξυπηρετησης πελατων μου εδωσε να παω στην πολη μεσα της Καρδιτσας!!!!...το συνεργειο ειναι εκτος πολης)

Τι εδειξε η διαγνωση???....γενικα πραγματα,οτι ειδα και στο λαπτοπ του ηλεκτρολογου της γειτονιας μου.....

.....ενα απ'ολα ηταν η αναβαθμιση του λογισμικου του σασμαν!!!!
    .... και ηταν το πρωτο που εκανε, μαζι με μια αναβαθμιση του λογισμικου του κινητηρα.

φυσικα εγινε και καποιος οπτικος ελεγχος της σταθμης του λιπαντικου του σασμαν,που ηταν ΟΚ.

δοκιμη στο δρομο μαζι με τον μαστορα και ολα εδειχναν καλα!!!.....μεχρι 180χιλ τελικης και δεν εβγαλε τιποτα!!!!

....συμφωνησα και εγω οτι μαλλον απο το update ηταν το προβλημα,ηδη η λειτουργια του οχηματος ηταν πιο ομαλη,οχι μερα με νυχτα,καλα πηγαινε και πριν,αλλα καπως καλυτερα,ομαλοτερα και πιο "στοχευμενα" γινοταν πλεον οι αλλαγες των ταχυτητων.

Τελος αποφασιζουμε να βαλουμε την παλια δικη μου μπαταρια επανω,βγαζοντας την Varta 85Ah και αφου την ειχε βαλει απο την πρωτη στιγμη που εφτασα να φορτισει,αν και ηταν αρκετα δυνατη.

Λογαριασμο (εντελως πληροφοριακα 125 ευρω μαζι με φπα23%) και φευγω.....

20 χιλ.εξω απο την Καρδιτσα

τρανσμισιον και παλι!!!!

η αληθεια ειναι οτι επιτηδες πηγαινα με 160-180 χιλ.ωστε να δω εαν εμφανιστει και δυστυχως εμφανιστικε!!!

Επιστροφη και ξανα πριζωμα!!!......βαζει ο μαστορας,απ'οτι μου ειπε,ενα προγραμμα να διαβασει το προβλημα ,αφου κανω παλι τη διαδρομη στις ιδιες συνθηκες!!!

Ξαναβγαινω λοιπον,επιτηδες απο την αρχη "πλακωμενος" και τσουπ να το παλι,σε ουτε 10 χιλ. πλεον αποσταση,επιστροφη,πριζωμα ,αναγνωση:

Υλικα προς αντικατασταση:
    Transmission

μου εκανε πριντ σκριν την οθονη που δειχνει την βλαβη.......δεν ειναι δυνατον λεω,"δεν εχω κατι αλλο να κανω" μου λεει.....μονο να πετυχω καμμια εκπτωση(μεχρι 50%) λογο λιγων χιλιομετρων(57.000)απο την BMW,σε καποιο προγραμμα goodwill .......

Δεν ξερω τι να πω.......σασμαν μονο εχει 4,700 ευρω,+εργασιες,προγραμμα,λι παντικα κλπ......οση εκπτωση και να γινει.....

Η αληθεια ειναι οτι αμφιβαλλω λιγο ως προς τη διαγνωση και ο λογος ειναι οτι δεν ειδα κατι που να δειχνει και να τσεκαρει τα επι μερους τμηματα του σασμαν.....δηλαδη ολο το σασμαν ειναι για πεταμα???.....εδω "βλεπουν" αλλα κι αλλα επιμερους θεματα,μεχρι και λαμπες καμμενες!!!!..... και στο σασμαν δεν δειχνει κατι κατεστραμμενο, αλλα ολο το σασμαν???

Θα μου τα πει και Πατρινος,αλλα πιστευω οτι κατι παιζει και με την μπαταρια ακομα.....του λεω του μαστορα να μην διακοψει το ρευμα,οταν θα ξαναβαλει επανω την παλια μου μπαταρια και μου απανταει:
    "δεν θα εχεις κανενα προβλημα αφου θα το πριζωσω και καταχωρισω τα παντα,δεν τρεχει κατι...".....μηπως τελικα ομως εχει???...λεω εγω τωρα.....

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας,ευχομαι οι ειδικοι να μου δωσουν καποια αλλη λυση,γιατι αυτη που ακουσα σημερα,δεν με βολευει με τιποτα!!!!

ΥΣ....σορυ για το μακρυ κειμενο,αλλα ηθελα να ξερετε ολες τις λεπτομερειες που πιθανον να βοηθησουν στην "τηλεδιαγνωση"!!!
    Άρη έλα μια Αθήνα ρε φίλε να το ψάξουμε και αλλού .
    Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αν έρθεις θα βρεθεί η βλάβη ουτε πως θέλω να μειώσω κάποιον άλλο μηχανικό αλλά ποτέ δε ξέρεις .
    Κάνε ενα κόπο και αν χρειαστείς αμάξι μετακίνησης θα σου δώσω τη Ζέτα .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

15. The Following 3 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

aristent (14-01-14), BILL007 (15-01-14), Dimimav (14-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη έλα μια Αθήνα ρε φίλε να το ψάξουμε και αλλού .
    Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αν έρθεις θα βρεθεί η βλάβη ουτε πως θέλω να μειώσω κάποιον άλλο μηχανικό αλλά ποτέ δε ξέρεις .
    Κάνε ενα κόπο και αν χρειαστείς αμάξι μετακίνησης θα σου δώσω τη Ζέτα .
    αν μη τι αλλο θα ευχαριστηθω κοντρες στην παραλιακη!!!!ερε "τσαγακια" που θα κερασω!!!!

Βαγγελη,ευχαριστω!!! ....θα δουμε,δεν ξερω τι θα κανω ακομη....

ενα στοιχειο που δεν εγραψα καθαρα,ειναι οτι το προβλημα παρουσιαζεται οταν ξεπερναω τα 140χιλ.τελικης και πανω και μαλιστα το στροφομετρο να δειχνει πανω απο 4000χιλ.στροφες......τοτε ειναι που αναβει η κιτρινη ενδειξη του σασμαν και ταυτοχρονα κατεβαζει αποτομα απο 6η σε 4 η ταχυτητα μεχρι και νεκρα βαζει για λιγα δευτερολεπτα!!!....μετα μενει κολλημενο στην 4η και προχωραω μεχρι να σταματησω και το σβησω καπου,οπου "εξαφανιζει" την βλαβη.....

17. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (15-01-14)

Σελίδα 7 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP