Σελίδα 6 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 185

Θέμα: transmission fault bmw e60

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πιθανόν Άρη η διαφορές στα αμπερ εχουν να κανουν με τον εξοπλισμό του καθε μοντέλου και τι φορτίο χρειάζεται.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη τελικά τι έχει γίνει με την ένδειξη βρήκες το πρόβλημα?
    Ποια είναι η βλάβη που ανέφερες?
    H βλαβη εχει μια ονομασια οπως ειδες 4f83,αλλα για να δει καποιος σε τι ακριβως αναφερεται,πρεπει να συνδεθει η OBD σε επισημο ντηλερ.....πραγμα που θα γινει απο εβδομαδα,εκει που μου ειπες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιθανόν Άρη η διαφορές στα αμπερ εχουν να κανουν με τον εξοπλισμό του καθε μοντέλου και τι φορτίο χρειάζεται.
    Αν δεις, συμφωνα με το σειριακο αριθμο του αυτοκινητου μου,στο realoem,η αντικατασταση διχως πολλες εξηγησεις και αφου λεει εχει καταργηθει η 80αρα,ΠΡΕΠΕΙ να γινει με 90αρα!!!

δες εδω:https://realoem.com/bmw/showparts.do...42&hg=61&fg=30

το θεμα ειναι οτι στη λιστα εχει και AGM και απλες.....η δικη μου δεν γραφει πουθενα AGM.....ειναι AKΡΙΒΩΣ οπως της φωτο:

σορυ για το μεγεθος της φωτο....

.....υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ΑGM????......ο κωδικος της δικης μου,οπως βλεπετε ειναι:61217555718 ενω εαν ηταν AGM :61217555719 συμφωνα με τον καταλογο του realoem......για ενα νουμερο διαφορα.......τι να πω,μπερδεμενα μας τα λενε.......

3. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (12-01-14), tokiko (12-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

οσο για τη Varta-BMW,οντως υπηρχε ή και υπαρχει συνεργασια,δειτε εδω:

5. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (12-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Άρη και εμένα η μπαταρία που φορούσε ήτανε bosch όχι ότι το έγραφε πουθενά, την αντικατέστησα με καινούργια bosch ίδιων αριθμών και δουλεύει πραγματικά πολύ καλά μιας και με το που πατάς το μπουτόν παίρνει πολύ γρήγορα. Γιατί λοιπόν αναφέρεστε σε αλλαγή των αμπερ γιατί μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. Ούτως η άλλος θα βγάλει ένδειξη το αυτοκίνητο αν του λείπουν αμπέρ. Οι μπαταρίες για την αντοχή τους έχει να κάνει καθαρά η συνεργασία δυναμού και μπαταρίας (κυκλώματος με λίγα λόγια).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 12-01-14 στις 17:53

Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβάζω στο realoem και βλέπω ότι σου λέει να την αντικαταστήσεις με την 90αρα για να αποφύγεις την εγγραφή της.

Προσοχή: Σε περίπτωση κατάργησης
    παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την μπαταρία
    7 604 822 (90Ah)!
    Δεν απαιτείται προσαρμογή της εντολής
    οχήματος!

Ή δεν κατάλαβα καλά.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη και εμένα η μπαταρία που φορούσε ήτανε bosch όχι ότι το έγραφε πουθενά, την αντικατέστησα με καινούργια bosch ίδιων αριθμών και δουλεύει πραγματικά πολύ καλά μιας και με το που πατάς το μπουτόν παίρνει πολύ γρήγορα. Γιατί λοιπόν αναφέρεστε σε αλλαγή των αμπερ γιατί μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει. Ούτως η άλλος θα βγάλει ένδειξη το αυτοκίνητο αν του λείπουν αμπέρ. Οι μπαταρίες για την αντοχή τους έχει να κάνει καθαρά η συνεργασία δυναμού και μπαταρίας (κυκλώματος με λίγα λόγια).
    Yπαρχουν καποια σημαντικα θεματα που αφορουν την αντικατασταση της μπαταριας,που δυστυχως καποιοι τεχνικοι τα περνουν στο ντουκου,εχοντας υποψη τους γενικους κανονες που ισχυουν για ολα τα οχηματα.....

καποιες λεπτομερειες λοιπον ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ για τα δικα μας συγχρονα και "κομπιουτεροκρατουμενα" οχηματα!!!!

Η μπαταρια ενω φορτιζει απο τον δυναμο,ειναι αυτη που δινει το ρευμα σε ολους τους εγκεφαλους του οχηματος......λιγο ρευμα να "ληψει" και τα Φαουλ "πεφτουν" σωριδον!!!

Ο μαστορας απλα σκεπτομενος,του φανταζουν υπερβολικες αυτες η λεπτομερειες,αφου στο παρελθον αλλαζες μια μπαταρια οταν απλα δεν επαιρνε μπροστα το αυτοκινητο.....τωρα χρειαζεται να αλλαξεις και οταν δεν λειτουργει σωστα

...ο δικος μου ηλεκτρολογος που μου αλλαξε την μπαταρια, ναι μεν αποδεχεται και το υποστηριζει κιολας το παραπανω γεγονος,ομως δεν συμφωνει στις λεπτομερειες,πχ.απο τα 80 πηγαμε στα 85 αμπερ,κλαϊν μαϊν....καταχωρηση??? σιγα τα ωα!!!....θα φορτισει......τι εξωτικα συστηματα μπορει να εχει ενα BMW που θα αφησει "ξεφορτιστα" τα 5 επιπλεον αμπερ???......

Και ομως ολα εχουν σημασια,και τα αμπερ και η καταχωρηση και ο τυπος της μπαταριας......

....αν αποδειχθει πχ.οτι η δικη μου ηταν τυπου AGM η νεα που δεν ειναι αυτου του τυπου,δεν θα φορτιζει!!!!....και οχι εξαιτιας των αμπερ,αλλα λογο της χαμηλοτερης φορτισης που ειναι προγραμματισμενο το οχημα να φορτιζει μια τυπου AGM.....

τελος παντων,μεγαλη ιστορια ειναι τελικα οι μπαταριες μας,μεχρι και εκρηξη σε πορτμπαγκαζ εχει σημειωθει λογο μη καταχωρησης της αλλαγης στο οχημα!!!

δες εδω:https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=468750

9. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (12-01-14), Dimimav (13-01-14), micz (12-01-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ε γιαυτό λέμε ότι βγάζεις βάζεις

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη τραβα σε κανα ντιλερ,πληρωσε τη κανα 200αρι να βρεις την υγεια σου ;-) αλλωστε μια 5ετια θα σου βγαλει χαλαρα,οποτε κανεις αποσβεση ;-) B-)

12. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

aristent (12-01-14), Konstantinos E60 (12-01-14), tokiko (12-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eτοιμος ειμαι Μπιλ,στο δρομο θα ειμαι απο εβδομαδα!!!

.... πανω απο 200 ευρω περιμενω το "λογαριασμο".....

14. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (12-01-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων

Παντως μου κανει εντύπωση που φοραει μονο 80Α μπαταρια......το δικο μου φοραει 105 η 110Α.
    Θειο...., κατι εχεις μπερδεψει.....

16. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (12-01-14)

Σελίδα 6 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP