Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 51

Θέμα: Μετά τα 160...

Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    320 Ε90: Εχθές παρατήρησα οτι μετά τα 160 το αυτοκίνητο παρουσίαζε ενα ελαφρύ τρέμουλο, αρχικά υπέθεσα οτι ήταν απο τα λάστιχα όμως όταν άφηνα το γκάζι σταματούσε, στη συνέχεια παρατήρησα οτι δεν ανέβαινε πάνω απο 210 ενω εχω δει κοντά 230 (κοντερ). Στροφές ανεβάζει κανονικά, δεν έχω ρεταρισμα σε ρελαντί, ούτε πρόβλημα στις αλλαγές, δεν ακούω κάποιο περίεργο θόρυβο, δεν έχει ανάψει κάποια ένδειξη, τι μπορεί να συμβαίνει? Κακή βενζίνη? Πολλαπλασιαστές? Κάποιο πρόβλημα στη μετάδοση?
    παντος οσο απλο ακουγετε τοσο ευκολα-δυσκολα μπορει να βρεθει το προβλημα...
    στην 5αρα ε39 με μολις 35000χλμ απο το 2007 που την εχω μου εκανε ενα τρεμουλο στο τιμονι ακριβως στα 110χλμ.
    1)Εχω κανει τουλαχιστον 4 ευθυγραμο-ζυγοσταθμισεις - τιποτα..
    2)Εχω αλαξει 2 φορες λαστηχα - με καινουρια - τιποτα
    3)Εβαλα 16αρες - τιποτα
    4)Εβαλα 18αρες καινουριες - τιποτα
    6)Ελενξα τζογους αν εχει - τιποτα , παρο ολα αυτα αλλαξα και ενα ψαλιδι μπροστα εντελως προλιπτηκα

τι να πω ακομα το ψαχνω με 70000χλμ σημερα και το τρεμουλο στα 110 υπαρχει....

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    και σε μενα 203 τελικη.
    !

ουπς λαθος!!!
    198 χιλ/ωρα ειναι η αληθεια!!!

υγ. χαχαχα εγω "κλεβω" και με το πληκτρολογιο χαχαχαχα

3. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

chrisgiapz3 (19-12-13), hades7 (22-12-13), Nick bmwlover (17-12-13)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι βρε Νικ ξερω πολυ καλα!!
    αλλου ειναι το point μου, οτι τα χιλιομετρα που βλεπουμε δεν ειναι πραγματικα, και αυτη ειναι η πραγματικοτητα!!
    Οι τιμες που δινει το εργοστασιο δεν ειναι στη τυχη, ουτε εμεις το παμε καλυτερα το αμαξι και επιασε περισσοτερα. Ισως σε καποιες κατηφορες με ευνοικο ανεμο , ισως ξεπεραστουν τα εργοστασιακα.
    Να σου πω και το αλλο το 90αρι το Ζ4 και το χ3 εχουν τον ιδιο κινητηρα αλλο βαρος αλλο αεροδυναμικο συντελεστη αλλη κυλιση, για αυτο και στο 90αρι δινει 215 και σε μενα 203 τελικη.
    Καπου υπαρχει ενας τυπος που βγαινει ακριβως απο τις στροφες και η πραγματικη ταχυτητα, θα ψαξω να τον βρω!!!
    Ειναι σιγουρο Γιαννη,αλλα ακριβως επειδη τα γνωριζουμε ολα αυτα και το να δεις τα προαναφερομενα νουμερα εστω κ στο κοντερ σε ορισμενα αμαξια απαιτει ιδιαιτερες συνθηκες κ επιδεξιοτητα,οταν αυτο συμβαινει αποτελει κατορθωμαπαντου υπαρχει ενδιαφερον,εξαρταται ομως απο το πως θα ψαξεις...
    Ι donut understeer...

5. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

Nino (17-12-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι σιγουρο Γιαννη,αλλα ακριβως επειδη τα γνωριζουμε ολα αυτα και το να δεις τα προαναφερομενα νουμερα εστω κ στο κοντερ σε ορισμενα αμαξια απαιτει ιδιαιτερες συνθηκες κ επιδεξιοτητα,οταν αυτο συμβαινει αποτελει κατορθωμαπαντου υπαρχει ενδιαφερον,εξαρταται ομως απο το πως θα ψαξεις...
    Αυτό περί κατορθώματος μου το εξηγείς λίγο μιας και εγώ αναφέρθηκα πρώτος για ταχύτητες που έχω δει?

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό περί κατορθώματος μου το εξηγείς λίγο μιας και εγώ αναφέρθηκα πρώτος για ταχύτητες που έχω δει?
    Πολυ ευχαριστως!!!
    Εαν δεν βιαζοσουν κ ειχες διαβασει πιο πριν
    Εχω δει 240 κοντερισια στο 116 σε πολυ κ ευνοικο δρομο...
    Οπως σωστα ειπωθηκε μπορει να ειναι πολλοι παραγοντες, εκτος των οσων αναφερθηκαν δες κ τις ζαντες μην ειναι καμια στραβη,ευθυγραμμιση,ρουλεμ αν,πολλα μπορει να ειναι...
    Γιαννη οσον αφορα το θεμα,σου εριξα thanks,οσον αφορα το αλλο,πιστευω οτι ξερεις οτι εγω προσωπικα δεν εχω κανεναν λογο να υπερβαλλω για το αμαξι μου το οποιο το αγαπω,αλλα ωρες ωρες του ριχνω κ τα καντηλια καθοτι ειναι λιγο εως αρκετα ψοφιο εκει που το θελω,κ οταν με "κερνανε τσαγακι",κ το αναφερω κ αυτοσαρκαζομαι

Οn topic again...
    δεν θα ειχες αρπαχτει,κ μη μου πεις οτι δεν αρπαχτηκες διοτι φανηκε στο υφος με το οποιο διατυπωσες το ερωτημα...
    Ι donut understeer...

Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ ευχαριστως!!!
    Εαν δεν βιαζοσουν κ ειχες διαβασει πιο πριν

δεν θα ειχες αρπαχτει,κ μη μου πεις οτι δεν αρπαχτηκες διοτι φανηκε στο υφος με το οποιο διατυπωσες το ερωτημα...
    Όπως το έχεις διατυπώσει επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες, άλλο ο ζωντανός λόγος, άλλο ο γραπτός όταν μάλιστα συνοδεύεται από smilies. Εν πάσει περιπτωση αρπαζομαι όταν θεωρώ ότι αδικουμαι ή όταν αμφισβητεί κάποιος αυτό που λέω και είναι αληθές.Αν δεν ισχύει κάτι από τα 2 κανένα πρόβλημα από μένα

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως το έχεις διατυπώσει επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες, άλλο ο ζωντανός λόγος, άλλο ο γραπτός όταν μάλιστα συνοδεύεται από smilies. Εν πάσει περιπτωση αρπαζομαι όταν θεωρώ ότι αδικουμαι ή όταν αμφισβητεί κάποιος αυτό που λέω και είναι αληθές.Αν δεν ισχύει κάτι από τα 2 κανένα πρόβλημα από μένα
    Μα πως μπορει να σε αμφισβητω oταν κ εγω ο ιδιος εδω γραφω
    Εχω δει 240 κοντερισια στο 116 σε πολυ κ ευνοικο δρομο...
    Οπως σωστα ειπωθηκε μπορει να ειναι πολλοι παραγοντες, εκτος των οσων αναφερθηκαν δες κ τις ζαντες μην ειναι καμια στραβη,ευθυγραμμιση,ρουλεμ αν,πολλα μπορει να ειναι...
    εχοντας κανει quοte ποστ αλλου κ οχι δικο σου,

κ οταν εδω
    λεω οτι σε αρκετα αμαξια μπορει στα κοντερ να υπαρχουν μεγαλα νουμερα τελικης αλλα ειναι ιδιατερα δυσκολο να δεις εστω κ τη βελονα να κατεβαινει σε αυτα τα νουμερα,ποσο μαλλον να ειναι πραγματικα,ιδιαιτερα σε αδυναμα κ βαρια αμαξια.Οταν λοιπον αυτο συμβαινει ειτε λογω βαρους,κλισης οδοστρωματος,φορας,κοφτιασ ματος 2ας,3ης,4ης,5ης,αερα κλπ ειναι κατορθωμα κ εχει ενδιαφερον καθοτι δεν ειναι κατι καθημερινο κ συνηθισμενο για τετοια αμαξια,κ σου ξαναλεω οτι συμπεριελαμβανα κ τον εαυτο μου κ αυτοσαρκαζομουν!!!
    Ι donut understeer...

Rides
    1

Προεπιλογή

Μα πως μπορει να σε αμφισβητω oταν κ εγω ο ιδιος εδω γραφω

εχοντας κανει quοte ποστ αλλου κ οχι δικο σου,

κ οταν εδω

λεω οτι σε αρκετα αμαξια μπορει στα κοντερ να υπαρχουν μεγαλα νουμερα τελικης αλλα ειναι ιδιατερα δυσκολο να δεις εστω κ τη βελονα να κατεβαινει σε αυτα τα νουμερα,ποσο μαλλον να ειναι πραγματικα,ιδιαιτερα σε αδυναμα κ βαρια αμαξια.Οταν λοιπον αυτο συμβαινει ειτε λογω βαρους,κλισης οδοστρωματος,φορας,κοφτιασ ματος 2ας,3ης,4ης,5ης,αερα κλπ ειναι κατορθωμα κ εχει ενδιαφερον καθοτι δεν ειναι κατι καθημερινο κ συνηθισμενο για τετοια αμαξια,κ σου ξαναλεω οτι συμπεριελαμβανα κ τον εαυτο μου κ αυτοσαρκαζομουν!!!
    πάμε on topic, το τρέμουλο δε συνδυασμό με την μειωμένη τελική μήπως υποδηλώνει πρόβλημα στην τροφοδοσία?

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάμε on topic, το τρέμουλο δε συνδυασμό με την μειωμένη τελική μήπως υποδηλώνει πρόβλημα στην τροφοδοσία?
    Μπα δε νομιζω,πιο πολυ για αεροδυναμικη,πιεση ελαστικων,ευθυγραμμιση,ζυγ οσταθμιση κ τα υπολοιπα που αναφερθηκαν προηγουμενως θα ελεγα!!!
    Ι donut understeer...

Rides
    1

Προεπιλογή

Μπα δε νομιζω,πιο πολυ για αεροδυναμικη,πιεση ελαστικων,ευθυγραμμιση,ζυγ οσταθμιση κ τα υπολοιπα που αναφερθηκαν προηγουμενως θα ελεγα!!!
    Ευθυγράμμιση το θεωρώ αδύνατον, δεν τραβάει καθόλου δεξιά αριστερά μακάρι να είναι ζυγοσταθμιση

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP