Σελίδα 34 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 24323334353644 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατσε πρωτα να το πουλησει να το δεις εσυ μιας και εχεις σειρα και εγω αν δεν εχω μεχρι

τοτε οχημα το βλεπω και εγω !!!

Καλα κανεις και αποριπτεις δικη σου η τσεπη δικα σου τα ματια να παρεις οτι καλυτερο

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και φυσικα ολοι το ιδιο θελουμε για σενα δεν

ηρθαμε εδω για να σε φαμε αλλα για να σε βοηθησουμε οπως μπορουμε και οπως βλεπεις

ενω δεν σε ξερω σου μιλαω ανοιχτα,απλα αυτοκινητα που αξιζουν χωρις να τα ξερεις

δεν τα βγαζεις ακυρο μονο με μια φωτογραφια και χωρις ελεγχο ειναι ασχημο διοτι αν

ησουν και εσυ στην θεση του ιδιοτη με ενα αμαξι που αξιζει δεν θα αισθανοσουν το ιδιο

ανετα και ουτε θα το εδινες αν δεν ειχες αναγκη οικονομικη για ενα κοματι ψωμι !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 10-11-13 στις 18:45

2. The Following 2 Users Say Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

chief (10-11-13), zaharias (11-11-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατσε πρωτα να το πουλησει να το δεις εσυ μιας και εχεις σειρα και εγω αν δεν εχω μεχρι

Καλα κανεις και αποριπτεις δικη σου η τσεπη δικα σου τα ματια να παρεις οτι καλυτερο

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και φυσικα ολοι το ιδιο θελουμε για σενα δεν

ηρθαμε εδω για να σε φαμε αλλα για να σε βοηθησουμε οπως μπορουμε και οπως βλεπεις

ενω δεν σε ξερω σου μιλαω ανοιχτα,απλα αυτοκινητα που αξιζουν χωρις να τα ξερεις

δεν τα βγαζεις ακυρο μονο με μια φωτογραφια και χωρις ελεγχο ειναι ασχημο διοτι αν

ησουν και εσυ στην θεση του ιδιοτη με ενα αμαξι που αξιζει δεν θα αισθανοσουν το ιδιο

ανετα και ουτε θα το εδινες αν δεν ειχες αναγκη οικονομικη για ενα κοματι ψωμι !!!
    οκ Χρηστο εχεις δικιο...αν και το εξαντλησαμε παραπανω.
    Οπως το εχω ξαναπει...οτι καλυτερο για το καθενα!!!

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gregE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω φιλο με Μ3 τελος του 2004 με μολις 60000χλμ......αλλα δυσκολα να το πωληση
    Αν αλλαξει γνωμη...εδω ειμαι!!!

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερα Χρηστο,
    Σ ευχαριστω για την κουβεντα που παρεμεινε σε χαμηλους τονους .
    Οσο για τη προταιρεοτητα ουτε λογος απο μενα.
    Αλοιμονο αν βρεθει κατι και σου αρεσει να σκεφτεις εμενα.
    Πιο παλια δεν ειχες αναφερθει και σ αυτο το Μ3 που επισυναπτω φωτο?
    Πουληθηκε?
    cs αν δε κανω λαθος...
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα Χρηστο,
    Σ ευχαριστω για την κουβεντα που παρεμεινε σε χαμηλους τονους .
    Οσο για τη προταιρεοτητα ουτε λογος απο μενα.
    Αλοιμονο αν βρεθει κατι και σου αρεσει να σκεφτεις εμενα.
    Πιο παλια δεν ειχες αναφερθει και σ αυτο το Μ3 που επισυναπτω φωτο?
    Πουληθηκε?
    cs αν δε κανω λαθος...
    Σου ειπα και πιο επανω γι'αυτο το cs οτι τελικα δεν το δινει κατι παιζοταν με

ενα Χ6 που ηθελε αλλα δεν εγινε τιποτα διοτι ο μαντρας του το επαιρνε για

ψυχουλα . . .

Ειναι ΠΕΝΑ το αυτοκινητο με ιδιοκτητη που δεν το εχει για σκισιμο παρολο την

σχεδον καθημερινη χρηση του το αυτοκινητο ειναι 2005 μοντελο με ολα του τα

εξτρα επανω !!!

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις εδω ειμαστε οικογενεια και προσπαθουμε

μεσα απο μια οθονη να λυσουμε οτι προβλημα υπαρχει στον συμφορουμιτη μας !!!

Χθες μιλουσα με τον ΣτελιοΜ46 που επισης εχει ενα facelift M3 που ειναι και

αυτο ΠΕΝΑ !!! και σκεφτοταν να το βαλει αγγελια αν το παρει αποφαση (γιατι και περυσι το εβαλε αγγελια αλλα την απεσυρε δυσκολα πουλας ενα Μ3 οταν οικονομικα ακομη και σημερα το αντεχεις)

και σου πληροι αυτα που ζητας ειναι μια πολυ καλη και σοβαρη περιπτωση

με αρκετη προικα επανω !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 11-11-13 στις 11:01

7. The Following 9 Users Say Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

A8hnaios (12-11-13), Bazil Van Sinner (11-11-13), BILL007 (11-11-13), bill_m3 (11-11-13), chrisgiapz3 (11-11-13), gant (11-11-13), Leonidas_E39 (11-11-13), Vasilis M3 (11-11-13), zaharias (11-11-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτο ΠΕΝΑ !!! και σκεφτοταν να το βαλει αγγελια αν το παρει αποφαση (γιατι και περυσι το εβαλε αγγελια αλλα την απεσυρε δυσκολα πουλας ενα Μ3 οταν οικονομικα ακομη και σημερα το αντεχεις)

ΠΠππππππολυ ωραιο αυτοκινητο!!!!!

Και προσεγμενο με ωραια πραγματα πανω του.

Το δε σαλονι,ειναι λες και δεν εχει καθησει ποτε κανεις,φοβερο!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιταξε Αιμιλιε, εδω γινεται κριτικη σε σχεη με τη τιμη που αξιζουν με τα δικα σου κριτηρια .
    Αυτο απο τη μια ειναι σεβαστό αφου εσυ πληρωνεις, απο την αλλη γνωμη μου (και ισως γνωμη και αλλων) δεν ειναι και ο σωστός τροπος που ακολουθεις.

Για παραδειγμα, σε πιο παλιο πόστ δεν σου εκανε ενα Μ3 γιατι φορουσε εισαγωγη, αναρτηση και επειδη μπηκε πιστα.
    Για μενα και ισως για καποιον αλλο, εκτος του οτι τα εξτρα που ηταν φορτωμενο θα ηταν ενα θετικό στοιχειο, δεν θα εκανα αυτου του ειδους κριτική αν δεν πηγαινα να δω το αυτοκινητο απο κοντα.
    Κατ αρχας θα εδινα αριθμο πλαισιου στην BMW, για να δω ιστορικό.
    Θα εβαζα ενα GT1 πανω ή ενα Autologic για να δουμε μοτερ, αντλια, συμπλεκτη, βανος κλπ, να κοιταζα αν μετα απο τοα χρονια το πατωμα ειναι (αν ειναι) σωστα φτιαγμενο, να μην εχει καμια στουκα, αν ειναι τα συνεμπλοκ αλλαγμενα, ο θερμοστατης, ή αντλια νερου μετα απο τοσα χρονια, και διαφορα αλλα.

Στα ματια τα δικα σου, το αμαξι του ΝικΜ3 για παραδειγμα που ειναι 400 αλογα με της Παναγιας τα ματια απανω και εκανε μπαμ δυο φορες, να αξιζει 8 χιλιαρικα, στα δικα μου να αξιζει 38 χιλιαρικα γιατι ξερω οτι τα χρηματα που πεφτουν καθε χρονο στη συντηριη ειναι πολλα.
    Δεν τα γραφω κακοπροερετα, αλλα θεωρω οτι το να καθοματε απο το νετ, ή απο κουβεντες απο γνωστο του γνωστου και να κανουμε τους διπλοματουχους εκτιμητες οχηματων χωρις να ακολουθουμε μια σωστη διαδικασια ειναι λαθος.

Λαθος ειναι να ζηταμε και ενα αμαξι που αξιζει 20 χιλιαδες και εμεις να προσφερουμε 10.
    Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι την τιμη την οριζει ο πωλητης.
    Αν βγαζει κερδος και ποσο, στην ουσια δεν πρεπει να μας ενδιαφερει αν το αμαξι τα αξιζει.

Δεν πρεπει να ξεχνας οτι το αμαξι εκτος του οτι ειναι απ τα πιο ζημιαρικα μοντελα που εχει βγαλει η BMW, εχει κλεισει και 10ετία.
    Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να κυνηγας ενα αμαξι που πιστευεις οτι ηταν κλεισμενο σε γκαραζ 29 μερες το μηνα και ο ιδιοκτητης απλα το γυαλιζε.
    Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κοιταξεις για ενα αμαξι που ο ιδιοκτητης το συντηρουσε και του αλλαζε ανταλακτικα ακομη και πριν απο την ωρα τους.

Καλυτερα να τα βρεις ολα αλλαγμενα, γιατι θα χρειαστει να τα αλλαξεις εσυ.
    Αν νομιζεις οτι θα βρεις ενα Μ3 10ετιας και θα ειναι τζαμι σε ολα, θα πεσεις εξω.

Φιλικα παντα.
    + 1000000 ..... δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
    αιμιλιε απο την στιγμη που οπως ισχυριζεσε εχεις καλη σχεση μετα αυτοκινητα... δεν εχεις παρα να ελεγξεισ το αμαξι ...σε μηχανικο φανοποιο να ελεγξεις το ιστορικο απο bmw και αν λαβεις υποψη καποια θρεντ για το τι πρεπει να προσεξεις ...τοτε θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη και δεν χρειαζεσε τιποτα αλλο!! ολα τα αλλα ειναι μπουρδες ... φιλικα παντα ....

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το συμπαθειο ρε συ Χρηστο...ποσο διαφερουν τα παρακατω?
    Δε φορανε παρομοια πραγματα khm κλπ?
    Μη το παιρνεις προσωπικά επειδη εσυ ετυχε να γνωριζεις το ενα.
    Ειμαι στο car.gr εγω ο ασχετος οπως και πολλοι αλλοι που δε ξερουν κανενα απ τα δυο και βλεπουν...τι θα πουν?

20000
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4252271/

13500
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4253428/

υ.γ.
    Το ξερω βεβαια οτι εσυ παρεξηγηθηκες λιγοτερο απ τους υπολοιπους.
    Αλλα ας αναρωτηθουν και οι υπολοιποι.
    αυτο ακριβως ειναι το λαθος που κανεις ... τα εχεις δει τα προαναφερομενα αμαξια? τα εχει δει μηχανικος...? φανοποιος? μπορει ο ενασ να εχει αναγκη και να θελει να το σκοτωσει μπορει το οτιδηποτε... δεν πρεπει να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα... επειδη καποιοσ θελει να το σκοτωσει πρεπει και ο αλλος να το σκοτωσει ... :-)

11. The Following User Says Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

chrisgiapz3 (11-11-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πεστα ρε Χρηστο !
    Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να κανουμε αξιολογιση ενος αυτοκινητου απο την οθονη ή επειδη το ειδε ο φιλος του φιλου.

Αν το αμαξι δεν το τσεκαρει εξονυχιστικά μηχανικός και φανοποιος ,δεν βγαινει η πραγματικη του αξια.
    Τα υπόλοιπα ειναι μπουρδες.
    +100000000000000000000

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σου ειπα και πιο επανω γι'αυτο το cs οτι τελικα δεν το δινει κατι παιζοταν με

ενα Χ6 που ηθελε αλλα δεν εγινε τιποτα διοτι ο μαντρας του το επαιρνε για

ψυχουλα . . .

Ειναι ΠΕΝΑ το αυτοκινητο με ιδιοκτητη που δεν το εχει για σκισιμο παρολο την

σχεδον καθημερινη χρηση του αυτοκινητο ειναι 2005 μοντελο με ολα του τα

εξτρα επανω !!!

Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις εδω ειμαστε οικογενεια και προσπαθουμε

μεσα απο μια οθονη να λυσουμε οτι προβλημα υπαρχει στον συμφορουμιτη μας !!!

Καλημερα,
    Αν υπαρχει καποια τιμη για το cs...μπορουμε να το συζητησουμε.
    Για του Στελιου επισης.Αν και εχει διαβασει το θεμα μου οποτε γνωριζει οτι ψαχνω και μπορει να με ενοχλησει.Δε ξερω τους ιδιοκτητες ουτε τα αυτοκινητα τους αλλα απο χρωμα οπως το γνωριζεις το silvergray θα το εβαζα σε προταιρεοτητα.

Σελίδα 34 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 24323334353644 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP