Σελίδα 32 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιταξε Αιμιλιε, εδω γινεται κριτικη σε σχεη με τη τιμη που αξιζουν με τα δικα σου κριτηρια .
    Αυτο απο τη μια ειναι σεβαστό αφου εσυ πληρωνεις, απο την αλλη γνωμη μου (και ισως γνωμη και αλλων) δεν ειναι και ο σωστός τροπος που ακολουθεις.

Για παραδειγμα, σε πιο παλιο πόστ δεν σου εκανε ενα Μ3 γιατι φορουσε εισαγωγη, αναρτηση και επειδη μπηκε πιστα.
    Για μενα και ισως για καποιον αλλο, εκτος του οτι τα εξτρα που ηταν φορτωμενο θα ηταν ενα θετικό στοιχειο, δεν θα εκανα αυτου του ειδους κριτική αν δεν πηγαινα να δω το αυτοκινητο απο κοντα.
    Κατ αρχας θα εδινα αριθμο πλαισιου στην BMW, για να δω ιστορικό.
    Θα εβαζα ενα GT1 πανω ή ενα Autologic για να δουμε μοτερ, αντλια, συμπλεκτη, βανος κλπ, να κοιταζα αν μετα απο τοα χρονια το πατωμα ειναι (αν ειναι) σωστα φτιαγμενο, να μην εχει καμια στουκα, αν ειναι τα συνεμπλοκ αλλαγμενα, ο θερμοστατης, ή αντλια νερου μετα απο τοσα χρονια, και διαφορα αλλα.

Στα ματια τα δικα σου, το αμαξι του ΝικΜ3 για παραδειγμα που ειναι 400 αλογα με της Παναγιας τα ματια απανω και εκανε μπαμ δυο φορες, να αξιζει 8 χιλιαρικα, στα δικα μου να αξιζει 38 χιλιαρικα γιατι ξερω οτι τα χρηματα που πεφτουν καθε χρονο στη συντηριη ειναι πολλα.
    Δεν τα γραφω κακοπροερετα, αλλα θεωρω οτι το να καθοματε απο το νετ, ή απο κουβεντες απο γνωστο του γνωστου και να κανουμε τους διπλοματουχους εκτιμητες οχηματων χωρις να ακολουθουμε μια σωστη διαδικασια ειναι λαθος.

Λαθος ειναι να ζηταμε και ενα αμαξι που αξιζει 20 χιλιαδες και εμεις να προσφερουμε 10.
    Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι την τιμη την οριζει ο πωλητης.
    Αν βγαζει κερδος και ποσο, στην ουσια δεν πρεπει να μας ενδιαφερει αν το αμαξι τα αξιζει.

Δεν πρεπει να ξεχνας οτι το αμαξι εκτος του οτι ειναι απ τα πιο ζημιαρικα μοντελα που εχει βγαλει η BMW, εχει κλεισει και 10ετία.
    Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να κυνηγας ενα αμαξι που πιστευεις οτι ηταν κλεισμενο σε γκαραζ 29 μερες το μηνα και ο ιδιοκτητης απλα το γυαλιζε.
    Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κοιταξεις για ενα αμαξι που ο ιδιοκτητης το συντηρουσε και του αλλαζε ανταλακτικα ακομη και πριν απο την ωρα τους.

Καλυτερα να τα βρεις ολα αλλαγμενα, γιατι θα χρειαστει να τα αλλαξεις εσυ.
    Αν νομιζεις οτι θα βρεις ενα Μ3 10ετιας και θα ειναι τζαμι σε ολα, θα πεσεις εξω.

Φιλικα παντα.
    Το κίτρινο Μ3 με τα πολλά πράγματα επειδή προτάθηκε απο εσάς είπα οτι εμένα δε μου κάνει στα 26 και για τα χιλιόμετρα του.Γνωρίζω οτι για τα εξτρα του έχει πεσει πολυ χρημα....αλλα για μενα που δε το ξερω θα ηθελα να το αποφυγω αυτο κι οποιοδιποτε ειδικο που προσφερετε.Μου φτάνουν και μου περισσεουν τα 343ps.Απ την αρχή του θρεντ ομως μίλησα για μαμά αμάξι χωρις μετατροπές και ειδικά στο κινητηρα.Παθων!!!
    Ουτε περιμένω να αγορασω Μ3 που δε θα το εχει ευχαριστηθει ο προηγουμενος.Θα εψαχνα πιο low profile αυτοκινητο.Δε ζήτησα ούτε αυτοκίνητο κλεισμένο και αγκυροβολημένο 29 μέρες του μήνα.
    Για το ασημί ζητάω συγνώμη και ομολογουμένος παρασύρθηκα....δε μου επεφτε λογος για τη τιμη του ανθρωπου.Αν και πολλοι αναφερθηκαν οχι τοσο αλλα τοσο και σε πολλα αλλα θρεντ οταν μιλαμε για τιμες...όμως αφου μιλαμε για τη δικια μου αγορα δε πρεπει να πω τη γνωμη μου?

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις να θελω να ριξω λαδι στην φωτια και χωρις να ξερω τον Αιμιλιο.το νοημα του θρεντ εχει σκοπο την ευρεση ενος καθαρου m3.λεγοντας καθαρο εννουμε καλοσυντηρημενο,καλοδουλε ενο και γενικα ενα αυτοκινητο που δεν θα συσφιξει τις σχεσεις ιδιοκτητη μηχανικου σε βαθμο συγγενειας.η εμπειρεια ορισμενων μελων εχει βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση στο παρελθον και εχει υπαρξει λυση.οπως ενας πωλητης εχει δικαιωμα να προσφερει ενα φορτωμενο Μ3ε46 σχεδον στην κατηγορια τιμης ε92 αλλο τοσο εχει δικαιωμα να το αποριψει και ο αιμηλιος ως υπερτιμημενο.
    Ακριβώς...

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manosm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    sorry που παρεμβαινω αλλα θα μου πεσουν τα μαλλια μ αυτα που διαβαζω τοσες μερες.

Ο Αιμιλιος πουλαει ενα ε21 2.800 (!!!), τιμη κατα πολυ υψηλοτερη απο ενα μεσο 36αρι και μηδενιζει σχεδον ολα τα Μ46αρια κοστολογωντας τα στα 15.000 μαξ...
    Το χρυσαφι το Μ3, που δεν το ξερω κιολας, αλλα το παιδι που το ξερει εγραψε την γνωμη του μονο τροπετο δε βγηκε απο την ιντερνετικη επιθεωρηση και σαφεστατα υπερεκτιμημενο. Το οποιο φοραει πολλη και πανακριβη προικα πανω του και συμφωνα με το παιδι που γνωριζει το αμαξι, ειναι πολυ ΟΚ συνολο και προφανως ακριβοπληρωμενο και επειδη εχει μπει σε πιστα δεν αξιζει...
    Αυτο που δειχνει ο αιμιλιος ειναι ατομο που θελει να αγορασει σε τιμη πατωμα και ταυτοχρονα πουλαει σε τιμη ταβανι! Και παρολο που τον εχουν ρωτησει για το μπατζετ του, εχει αποφυγει να απαντησει... Το ενα του ξυνιζει και το αλλο του βρωμαει...
    Αντε τωρα να εχεις ενα ακριβοπληρωμενο και προσεγμενο αμαξι ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ οπως πρεπει και να σου λεει ο αλλος "ααα το εβαλες πιστα, εχει και εισαγωγη csl, κοψε μου 5 χιλιαρικα"
    Σου παραθετω τα παρακατω απο απαντησεις μου και για το Ε21 που το χεις ξαναπει αλλα δε μπηκες στο κοπω να το διαβασεις και για το budget μου οπως εχουν υποθει.Μαλλον στη συζητηση ερχεσε ουρανοκατεβατος....
    copy-paste απο προηγουμενα post...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχάς δεν υπάρχει σύγκριση...2800 φίλε μου κάνει μόνο το μπλοκέ και τα διπλά που έιναι κούτας και για να στέκεται έτσι μετα απο 36 χρόνια να είσαι σίγουρος οτι δεν πληρώνεται με 2800!!!
    Δεύτερον απο που έβγαλες συμπέρασμα οτι θέλω να πάρω Μ3 κοψοχρονιά?
    Sorry αλλα νομίζω οτι είναι λίγο άτοπο το σχόλιο.Φιλικά πάντα
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά όλοι μια χαρά τα λέμε...
    Εγώ απλά θα κάνω τη τοποθέτηση διαφορετικά αφού έχω δημιουργήσει ερωτηματικά για το ποσό που διαθέτω...στα 15 μακάρι να υπήρχε κάτι ενδιαφέρον,γύρω στα 20 για ένα αρκετά καλό και 25 ταβάνι αλλα όχι για αυτοκίνητα που θα έχουν 1500000khm.Τότε θα μιλάμε για αυτοκίνητο πολύ αστεράτο και δε μιλάω για τα χ extra που είναι καλοδεχούμενα.
    Παραπανω μιλαω για ευρω...τι δε καταλαβενεις???

4. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Vasilis M3 (10-11-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αιμιλιε νομιζω οτι ζηταs πολλα η' καλυτερα ζηταs συγκεκριμενα πραγματα.
    Φιλε μου για ολα τα πραγματα ανεξαιρετωs για ολα (οχι μονο τα αυτοκινητα)οταν εχουμε απαιτησειs , τοτε τιs πληρωνουμε.Θελω ΑΥΤΟ? Το πληρωνω το βρισκω 1000% και το εχω.η΄κανουμε συμβιβασμουs.Toσο απλα.Κριση και ξεκριση για καποια πραγματα δεν υπαρχει.
    Φιλικα Ankor
    Συμφωνώ...όταν κάτσει να σαι σίγουρος οτι θα το πληρώσω αν μπορω.
    Αν δε κατσει δε θα τα βαλω και μαυρα επειδη δε βρισκω το Μ3 που θα ηθελα.Υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα.Πολλα,λιγα,συγκ κριμενα δε ξερω αν ζηταω....Μ3 καθαρο και περιποιημενο το βλεπω εγω.Ουτε πληρωνω μαγκες καντε στη μπαντα ειπα.Θελω για τα γουστα που μου αναλογουν να πληρωσω το αναλογο τιμημα....

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστω για την ευστοχη τελευταια τοποθετηση του turboday και τα τελευταια σχολια BazilVanSinner-Nikos!-VasilisM3 επισης.
    Δε σας κρυβω οτι με σταναχωρησε πολυ η τροπη που πηρε οσο δε φανταζεστε...και παρολο τη περασμενη ωρα ενοιωσα οτι επρεπε να γραψω για να μη παρεξηγηθουμε.Δεν ειπα ουτε ρημαδι ουτε τροπετο κανενα.Ελπιζω να επανελθουμε στο θεμα μας και να τελειωσει εδω η τραβιγμενη λογομαχια.

7. The Following 2 Users Say Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-11-13), Vasilis M3 (10-11-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτοκινητο γνησιο,ατρακαριστο με γνησια χιλιομετρα service αρχη τελος

αντιπροσωπεια με ζαντες που εχουν ενα τριχιλιαρο (διαιρουμενες) με ελαστικα

michelin καλα εξατμηση hartge με αναρτηση pss9 με ολα του τα βιβλια το

κρινεις στα 10-12 χιλιαρικα ; ; ;

Οκ με τα δικα σου ματια εχεις δικιο δηλαδη τα χρεπια που τα πουλαν στα 12-

14 χιλιαρικα και θελουν να φτασουν τα 20κ για να γινουν αυτοκινητα αν

γινουν αυτοκινητα ειναι καλα ας πουμε ; ; ;

Εγω με 15 που τοσο θα φυγει ανετα θα ημουν ικανοποιημενος για ενα καλο

Μ3 τα 20κ που ζηταει το ξανατονιζω οτι ειναι αρκετα πολλα !!!
    Με το συμπαθειο ρε συ Χρηστο...ποσο διαφερουν τα παρακατω?
    Δε φορανε παρομοια πραγματα khm κλπ?
    Μη το παιρνεις προσωπικά επειδη εσυ ετυχε να γνωριζεις το ενα.
    Ειμαι στο car.gr εγω ο ασχετος οπως και πολλοι αλλοι που δε ξερουν κανενα απ τα δυο και βλεπουν...τι θα πουν?

20000
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4252271/

13500
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4253428/

υ.γ.
    Το ξερω βεβαια οτι εσυ παρεξηγηθηκες λιγοτερο απ τους υπολοιπους.
    Αλλα ας αναρωτηθουν και οι υπολοιποι.

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οταν δεις του ιδιώτη και του μαντρά απο κοντα
    Θα καταλάβεις και την διάφορα χρημάτων !!!
    Μεσα απο την οθόνη όλα είναι φωτογραφίες τιμές
    και παχουλα όμορφα λόγια !!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

chief (10-11-13), micz (10-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πεστα ρε Χρηστο !
    Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να κανουμε αξιολογιση ενος αυτοκινητου απο την οθονη ή επειδη το ειδε ο φιλος του φιλου.

Αν το αμαξι δεν το τσεκαρει εξονυχιστικά μηχανικός και φανοποιος ,δεν βγαινει η πραγματικη του αξια.
    Τα υπόλοιπα ειναι μπουρδες.
    M3 CSL

12. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

BILL007 (10-11-13), deepBLUE (12-11-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν δεις του ιδιώτη και του μαντρά απο κοντα
    Θα καταλάβεις και την διάφορα χρημάτων !!!
    Μεσα απο την οθόνη όλα είναι φωτογραφίες τιμές
    και παχουλα όμορφα λόγια !!!
    Καλημερα...
    Συμφωνοι... αλλα και συ γινεσαι αυστηρος με του μαντρα τωρα χωρις να το εχεις δει...εκτος κι αν ξερεις και το αλλο.Τοτε μονο θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη!!!Πριν απ το μαντρα καποιου χριστιανου ηταν κι αυτο.Καμια φορα μια φωτογραφια 1000 λεξεις.Εννοειται οτι πρεπει να το δεις απο κοντα αλλα απο μια φωτογραφια και δυο λογια γινεται η εκκινηση για ερευνα.Δε νομιζω οτι ειναι κακο να βαζω προτεραιοτητα ακομα και στο χρωμα.
    Νο1 silver gray
    No2 carbonschwarz-μπλε
    No3 scwarz 2-μαυρο
    Νο4 phoenixgelb metallic-κιτρινο(πολυ ιδιαιτερο γιατι φωναζει Μ3,Νο 2 κι αυτο για να το βλεπω ομως)
    Ασημι-laguna seca αποκλειονται...
    Για τα χρωματα εχω κανει τοποθετηση απ την αρχη της ζητησης.
    Χρηστο τελος αφου κι εσυ ενδιαφεροσουν για ενα estoril του lunatic κι αφου το ξερεις του φιλου...γιατι δε το παιρνεις εσυ?
    Ερωτηση κανω δε στη λεω!!!Γιατι απ το πληκτρολογιο βγαινουν αλλα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 10-11-13 στις 11:52

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πεστα ρε Χρηστο !
    Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να κανουμε αξιολογιση ενος αυτοκινητου απο την οθονη ή επειδη το ειδε ο φιλος του φιλου.

Αν το αμαξι δεν το τσεκαρει εξονυχιστικά μηχανικός και φανοποιος ,δεν βγαινει η πραγματικη του αξια.
    Τα υπόλοιπα ειναι μπουρδες.
    Καλημερα
    Μαζι σου...ολα ειναι μπουρδες και περι ανεμων και υδατων απο το pc.
    Αλλα για να προχωρησεις σε ραντεβου,μηχανικους φανοποιους δε πρεπει να σου αρεσει πρωτα αυτο που βλεπεις?
    Ξαναλεω,ψαχνω πρωτα καλο στο ματι και μετα στο κρεβατι...

15. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Vasilis M3 (10-11-13)

Σελίδα 32 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP