Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Ντίνο, μερικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν είναι σε θέση να παίρνουν αποφάσεις αλλά κάνουν λάθος. Έχουν διαφορετικά κριτήρια σίγουρα, αλλά βάσει των κριτηρίων αυτών οι αποφάσεις τους είναι σωστές.
Εν προκειμένω, πήγαμε στην έκθεση το Σάββατο και είδαμε το Clio. Όση ώρα συζητούσα εκείνα κοίταζαν και τα άλλα, αλλά πάλι στο Clio κατέληξαν. Φεύγοντας, με ρώτησαν αν θα πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο. Τους είπα πως ναι, αλλά πρέπει να δώσουμε ένα από τα άλλα και μάλλον θα δώσουμε το Terios γιατί BMW δε θα ξαναπάρουμε εύκολα. Και τα δυο φώναζαν να κρατήσουμε το Daihatsu. Ίσως να τους αγχώνω με τις υποδείξεις μου στο Ε60 (μη λερώσεις, μη κλωτσάς το κάθισμα, πρόσεχε γιατί αυτό είναι ακριβό, κλπ), ίσως να μην έχουν πολλές παραστάσεις με αυτό, το θέμα παραμένει πως δε δέθηκαν ποτέ μαζί του.
Η γυναίκα μου κι εγώ δεν έχουμε κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας, κι ως εκ τούτου δεν έχουν ούτε τα παιδιά. Βλέπουν σχήματα, λεπτομέρειες, την ψυχολογία των γονιών τους και κρίνουν. Πέρα από το οικονομικό, το αυτοκίνητο πρέπει να σε ευχαριστεί και να μη σου προκαλεί σκοτούρες. Αρκετά προβλήματα έχουμε.