@ Σπαρα 1.350 η υψηλης με τα εργατικα και 850 το πολυδισκο του dsg.
Φολκσβαγκεν παιρνεις. Αν δε θες προβληματα παρε τουοτα.
@ Σπαρα 1.350 η υψηλης με τα εργατικα και 850 το πολυδισκο του dsg.
Φολκσβαγκεν παιρνεις. Αν δε θες προβληματα παρε τουοτα.
Ptboul (26-06-13)
spar@ (25-06-13)
Τύπε, ο πατέρας μου έχει RAV4, o αδερφός μου έχει αλλάξει δυο Prius, πριν απ' αυτά είχε κι εκείνος RAV, εμείς έχουμε ένα Terios II που στην ουσία είναι Toyota Rush ήτοι ένα καμουφλαρισμένο RAV 2ης γενιάς.
Τα ξέρω και τα toyota και την ποιότητά τους. Προτιμώ τα μάπα πλαστικά (που είναι καλύτερα από τον toyota) από το να κυκλοφορώ σα ζωντανός-νεκρός (tarman ένα πράγμα). Αυτό το στερεότυπο του παντρεμένου με παιδιά, κοιλιά και τουότα δεν ταιριάζει σε μένα.
S8N (25-06-13)
Περιμένω μια προσφορά από έναν ενδιαφερόμενο, αλλά επειδή ο Σφακιανάκης το ξέρει το αυτοκίνητο περιμένω κι από 'κει μια εκτίμηση.
Κι όμως το άτιμο με 16.000km δεν έκανε τσικ.
Πρόεδρε, το δικό σου πρέπει να κόστισε 20.000 έτσι όπως τα λες. Βάλε ότι τα diesel είναι ακριβότερα από τα 1.4 TSI και θα καταλάβεις. Ψάξε στο car για 1.6 TDI, δες τιμή, δες εξοπλισμό και φρίξε. Το 1.2 δεν το συζητώ, μπαίνεις μέσα φρεσκαδούρα κι όταν πιάσεις τα 100 έχεις γένια 3 ημερών. Δε θέλω να γίνω δελτίο ειδήσεων σε καμια προσπέραση.
Αυτά είναι που μου τη δίνουν. Ψάχνεις για εργοστασιακό navi στο διαδίκτυο και κάνουν ένα χιλιάρικο μεταχειρισμένα αμφίβολης προέλευσης. Μιλάμε για οθόνες 6,5'' με λειτουργικό της πλάκας. Αν το παραγγείλεις από το εργοστάσιο, σκας 3 χιλιάρικα για πλάκα. Με 600 ευρώ παίρνεις ipad retina +4G και το κολλάς στο ταμπλώ με πολυεστέρα ρε πστ μου. Ποιον κοροϊδεύουν?