Σελίδα 5 από 18 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 178

Θέμα: Renault Clio 1.5 90 Dci

Rides
    0

Προεπιλογή

Παρε polo, ακου που σου λεω.
    Δεν ξερω που τον ειδες τον φτωχο εξοπλισμο.
    Το δικο μας εχει dsg7, ηλεκτρικα παντου, προβολεις που κανουν ντεμεκ οτι στριβουν με το τιμονι, τεμπελη εμπρος πισω, ενα cd που "τα λεει ολα", δεκαεξαρια, φιμε πισω, χρωμια, υποδοχες για πριζες μεχρι και το πορμπαγκαζ, κλιματισμο, ηλεκτρικους θερμαινομενους, εργοστασιακο συναγερμο, tpm, assitive parking, διπατο πορτμπαγκαζ, μεχρι και ambient lighting εχει.
    Τι σου λειπει;
    Α και τυπου bucket εμπρος ρυθμιζομενα και τα δυο σε ολες τις κατευθυνσεις και με οσφυικη υποστηριξη.
    Τι αλλο ψαχνεις σε ενα αμαξι πολης δηλαδη;
    Και σκεψου οτι ειναι το "μεγαλο" μας, οπου παμε με αυτο διακοπες φουλ αρματωμενοι και με ενα καθυστερημενο λυκοσκυλο 48 κιλα παρεα.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (28-06-13), chrisgiapz3 (25-06-13), giannis_compact (25-06-13), ntinos (25-06-13), S8N (25-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δικο μας εχει dsg7, ηλεκτρικα παντου, προβολεις που κανουν ντεμεκ οτι στριβουν με το τιμονι, τεμπελη εμπρος πισω, ενα cd που "τα λεει ολα", δεκαεξαρια, φιμε πισω, χρωμια, υποδοχες για πριζες μεχρι και το πορμπαγκαζ, κλιματισμο, ηλεκτρικους θερμαινομενους, εργοστασιακο συναγερμο, tpm, assitive parking, διπατο πορτμπαγκαζ, μεχρι και ambient lighting εχει.
    Τι σου λειπει;
    Α και τυπου bucket εμπρος ρυθμιζομενα και τα δυο σε ολες τις κατευθυνσεις και με οσφυικη υποστηριξη.
    Και σκεψου οτι ειναι το "μεγαλο" μας, οπου παμε με αυτο διακοπες φουλ αρματωμενοι και με ενα καθυστερημενο λυκοσκυλο 48 κιλα παρεα.
    για πες και τις τιμες απο τις αντλιες που μας ελεγες...

4. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Ptboul (26-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Οσα ξερει ο νυκοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος", οποτε οτι και να λεμε, ειμαστε εξω απο τον χορο.

Εγω (χωρις παιδια) απο ενα διλιτρο Ε90 πηγα σε ενα μικρο χιλιοτρακοσαρι πετρελαιο, αλλα μονο τον εαυτο μου μπορω να συμβουλεψω, (ομολογω οχι σωστα παντα )
    Ντίνο, μερικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν είναι σε θέση να παίρνουν αποφάσεις αλλά κάνουν λάθος. Έχουν διαφορετικά κριτήρια σίγουρα, αλλά βάσει των κριτηρίων αυτών οι αποφάσεις τους είναι σωστές.

Εν προκειμένω, πήγαμε στην έκθεση το Σάββατο και είδαμε το Clio. Όση ώρα συζητούσα εκείνα κοίταζαν και τα άλλα, αλλά πάλι στο Clio κατέληξαν. Φεύγοντας, με ρώτησαν αν θα πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο. Τους είπα πως ναι, αλλά πρέπει να δώσουμε ένα από τα άλλα και μάλλον θα δώσουμε το Terios γιατί BMW δε θα ξαναπάρουμε εύκολα. Και τα δυο φώναζαν να κρατήσουμε το Daihatsu. Ίσως να τους αγχώνω με τις υποδείξεις μου στο Ε60 (μη λερώσεις, μη κλωτσάς το κάθισμα, πρόσεχε γιατί αυτό είναι ακριβό, κλπ), ίσως να μην έχουν πολλές παραστάσεις με αυτό, το θέμα παραμένει πως δε δέθηκαν ποτέ μαζί του.

Η γυναίκα μου κι εγώ δεν έχουμε κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας, κι ως εκ τούτου δεν έχουν ούτε τα παιδιά. Βλέπουν σχήματα, λεπτομέρειες, την ψυχολογία των γονιών τους και κρίνουν. Πέρα από το οικονομικό, το αυτοκίνητο πρέπει να σε ευχαριστεί και να μη σου προκαλεί σκοτούρες. Αρκετά προβλήματα έχουμε.

6. The Following 14 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bassakos (28-06-13), chrisgiapz3 (25-06-13), imolarot (26-06-13), katsaraios (25-06-13), Konstantinos E60 (25-06-13), kostas 325 (25-06-13), m-power_01 (26-06-13), nikos1400 (18-12-13), ntinos (25-06-13), Panos 316T (25-06-13), PANOS-E60 (25-06-13), Ptboul (26-06-13), spar@ (25-06-13), vagmag (26-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

@ Σπαρα 1.350 η υψηλης με τα εργατικα και 850 το πολυδισκο του dsg.
    Φολκσβαγκεν παιρνεις. Αν δε θες προβληματα παρε τουοτα.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Ptboul (26-06-13), spar@ (25-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

χαχαχαχα vw παιρνεις λες και παιρνεις τζαγκουαρ!!!!χαχαχαχαχαχα

10. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Ptboul (26-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Eτσι οπως τα λεει η γρια ειναι spare!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

spar@ (25-06-13), Stamatis (25-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχαχα vw παιρνεις λες και παιρνεις τζαγκουαρ!!!!χαχαχαχαχαχα
    Ελα δε θελω σαχλα. Τζανκ-ουαρ.
    Ινδικα δεν ειναι αυτα;

14. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

spar@ (25-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντίνο, μερικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν είναι σε θέση να παίρνουν αποφάσεις αλλά κάνουν λάθος. Έχουν διαφορετικά κριτήρια σίγουρα, αλλά βάσει των κριτηρίων αυτών οι αποφάσεις τους είναι σωστές.

Εν προκειμένω, πήγαμε στην έκθεση το Σάββατο και είδαμε το Clio. Όση ώρα συζητούσα εκείνα κοίταζαν και τα άλλα, αλλά πάλι στο Clio κατέληξαν. Φεύγοντας, με ρώτησαν αν θα πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο. Τους είπα πως ναι, αλλά πρέπει να δώσουμε ένα από τα άλλα και μάλλον θα δώσουμε το Terios γιατί BMW δε θα ξαναπάρουμε εύκολα. Και τα δυο φώναζαν να κρατήσουμε το Daihatsu. Ίσως να τους αγχώνω με τις υποδείξεις μου στο Ε60 (μη λερώσεις, μη κλωτσάς το κάθισμα, πρόσεχε γιατί αυτό είναι ακριβό, κλπ), ίσως να μην έχουν πολλές παραστάσεις με αυτό, το θέμα παραμένει πως δε δέθηκαν ποτέ μαζί του.

Η γυναίκα μου κι εγώ δεν έχουμε κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας, κι ως εκ τούτου δεν έχουν ούτε τα παιδιά. Βλέπουν σχήματα, λεπτομέρειες, την ψυχολογία των γονιών τους και κρίνουν. Πέρα από το οικονομικό, το αυτοκίνητο πρέπει να σε ευχαριστεί και να μη σου προκαλεί σκοτούρες. Αρκετά προβλήματα έχουμε.

Να τα χαιρεσαι τα πιτσιρικια σου !

Ευχομαι να καταλαβες εστω με την δευτερη το νοημα του παραπανω που θελω να δωσω...

Το επιπλο εχει κλεισει τον κυκλο του.

16. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

S8N (25-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον για να συνοψίσουμε....το κλιο ειναι οπως τα λεει ο Σταματιος....τα πλαστικα του στο χρονο ειναι μαπα.....και γενικα ειναι σαν τον κωλο της μαιμους....

Παρε ενα τογιοτα να δεις ποιότητα..........στα μετρα του ρενο ειναι το yaris
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα το Clio μου αρέσει περισσότερο από όλα όσα ειπώθηκαν και νομίζω και σένα Άρη. Σκέφτεσαι, δηλαδή, να πας στην αντιπροσωπεία για τράμπα με το Ε60;
    Περιμένω μια προσφορά από έναν ενδιαφερόμενο, αλλά επειδή ο Σφακιανάκης το ξέρει το αυτοκίνητο περιμένω κι από 'κει μια εκτίμηση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρε κλιο ετσι οπως μου τα λες ο μονος που θα εχει προβλημα ειναι ο μπουλ παουερ_01 να χρειαστει ποτε αν μπει στο αυτοκινητο...
    που θα πει χμμμ ρενο... τριζει...κλπ
    Κι όμως το άτιμο με 16.000km δεν έκανε τσικ.

Τι σου λειπει;
    Πρόεδρε, το δικό σου πρέπει να κόστισε 20.000 έτσι όπως τα λες. Βάλε ότι τα diesel είναι ακριβότερα από τα 1.4 TSI και θα καταλάβεις. Ψάξε στο car για 1.6 TDI, δες τιμή, δες εξοπλισμό και φρίξε. Το 1.2 δεν το συζητώ, μπαίνεις μέσα φρεσκαδούρα κι όταν πιάσεις τα 100 έχεις γένια 3 ημερών. Δε θέλω να γίνω δελτίο ειδήσεων σε καμια προσπέραση.

Αυτά είναι που μου τη δίνουν. Ψάχνεις για εργοστασιακό navi στο διαδίκτυο και κάνουν ένα χιλιάρικο μεταχειρισμένα αμφίβολης προέλευσης. Μιλάμε για οθόνες 6,5'' με λειτουργικό της πλάκας. Αν το παραγγείλεις από το εργοστάσιο, σκας 3 χιλιάρικα για πλάκα. Με 600 ευρώ παίρνεις ipad retina +4G και το κολλάς στο ταμπλώ με πολυεστέρα ρε πστ μου. Ποιον κοροϊδεύουν?

Σελίδα 5 από 18 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP