Σελίδα 4 από 18 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 178

Θέμα: Renault Clio 1.5 90 Dci

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο, το Golf V GTI που είχαμε είχε συνολικό μήκος 4,2m, 2,57m μεταξόνιο και 350 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Το Clio IV έχει 4,1m μήκος και 2,59m μεταξόνιο με 300 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Μόνο σε μετατρόχιο υστερεί 4 πόντους. 4 πόντοι είναι πολλοί? Θα μου πεις, εξαρτάται που τους έχεις...

Πλέον δε χρειάζεται να κουβαλάω καροτσάκια, μπανιέρες και γιογιό. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει. Μια χαρά βολεύομαι με ένα αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους. Εξάλλου, εμείς οι Large τύποι πηγαίνουμε με λίγα και γυρνάμε με πολλά, you know...
    Και παντα υπαρχει η μπαγκαζιερα οροφης...

2. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

S8N (25-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aρη αν δωσεις την πενβε.... πας για c4 diesel....
    αυτα που κοιτας ειναι μικρα... εκτος αν εχεις για ταξιδια το τεριος....
    Την δεκαετια του '80 ειχαμε γυρισει ολη την ελλαδα με ενα κορολα 1.300, φανταζομαι πως πολλοι απο εμας εχουν κανει ταξιδια με μικρα αυτοκινητα....

Οφειλουμε να προσαρμοζομαστε...

4. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

giannis_compact (25-06-13), Ptboul (26-06-13), S8N (25-06-13), Stathis (25-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σπύρο, το Golf V GTI που είχαμε είχε συνολικό μήκος 4,2m, 2,57m μεταξόνιο και 350 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Το Clio IV έχει 4,1m μήκος και 2,59m μεταξόνιο με 300 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Μόνο σε μετατρόχιο υστερεί 4 πόντους. 4 πόντοι είναι πολλοί? Θα μου πεις, εξαρτάται που τους έχεις...

Πλέον δε χρειάζεται να κουβαλάω καροτσάκια, μπανιέρες και γιογιό. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει. Μια χαρά βολεύομαι με ένα αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους. Εξάλλου, εμείς οι Large τύποι πηγαίνουμε με λίγα και γυρνάμε με πολλά, you know...
    Αρη μπορει να μην κουβαλας πραγματα αλλα τα παιδια μεγαλωνουν και χρειαζονται περισσοτερο χωρο.
    Μην κοιτας αριθμους.... απλα πηγαινε να δεις τα αυτοκινητα απο κοντα....να δεις καθισματα και διαμορφωση....
    το κλιο ισως σε καλυπτει, το c3 οχι...
    το σπαρκ με τιποτα, το i30 ναι...
    ΚΙΛ σιντ ναι, c4 ναι....
    οτι και να παρεις ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΚΙΟ.....ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΟΛΙΡΕΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΟΥΜ ΟΕ ΟΕ ΟΕ....
    εμεις οι λαρτζ εργενηδες, κανουμε ποδηλατο να σφιξουμε κορμι.....χααχαχ

6. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

S8N (25-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αρη μπορει να μην κουβαλας πραγματα αλλα τα παιδια μεγαλωνουν και χρειαζονται περισσοτερο χωρο.
    Μην κοιτας αριθμους.... απλα πηγαινε να δεις τα αυτοκινητα απο κοντα....να δεις καθισματα και διαμορφωση....
    το κλιο ισως σε καλυπτει, το c3 οχι...
    το σπαρκ με τιποτα, το i30 ναι...
    ΚΙΛ σιντ ναι, c4 ναι....
    οτι και να παρεις ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΚΙΟ.....ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΟΛΙΡΕΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΟΥΜ ΟΕ ΟΕ ΟΕ....
    εμεις οι λαρτζ εργενηδες, κανουμε ποδηλατο να σφιξουμε κορμι.....χααχαχ
    Οι γονεις ειναι αυτοι που χρειαζονατι περισσοτερο χωρο Σπυρο, οχι τα παιδια.
    Οι γονεις ειναι δυσκολοι στο να προσαρμοζονται (για να το "δεσω" με το προηγουμενο μου μνμ), και οχι τα παιδια

8. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

chrisgiapz3 (25-06-13), m-power_01 (25-06-13), S8N (25-06-13), spar@ (25-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την δεκαετια του '80 ειχαμε γυρισει ολη την ελλαδα με ενα κορολα 1.300, φανταζομαι πως πολλοι απο εμας εχουν κανει ταξιδια με μικρα αυτοκινητα....

Οφειλουμε να προσαρμοζομαστε...
    Ντινε μου μαζι σου ....εχεις δικιο.... και εγω εχω κανει ταξιδια με τα παντα πολλες φορες και για χαβαλε....
    το θεμα ειναι οτι αρχικα αλλες εποχες το 1980 και αλλες το 2013....
    και επισης αλλο ο Αρης το 2012 να ειχε τογιοτα αβενσις 1999 και τωρα να ψαχνει μικρο αμαξι καινουριο...δηλαδη να ειχε συνηθισει η σειτανοοικογενεια να ταξιδευει με τουγιοτα και τωρα να μπει στο ΚΙΛ....
    και διαφορετικα να εχουν συνηθισει στο 520 ε60 και σε μια βδομαδα να τους στοιβαζει σε μικρομεσαιο κορεατικο .....
    πρεπει να προσαρμοζομαστε ειναι σωστο, αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα σωστο μεταβατικο σταδιο....

10. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

ntinos (25-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ντινε μου μαζι σου ....εχεις δικιο.... και εγω εχω κανει ταξιδια με τα παντα πολλες φορες και για χαβαλε....
    το θεμα ειναι οτι αρχικα αλλες εποχες το 1980 και αλλες το 2013....
    και επισης αλλο ο Αρης το 2012 να ειχε τογιοτα αβενσις 1999 και τωρα να ψαχνει μικρο αμαξι καινουριο...δηλαδη να ειχε συνηθισει η σειτανοοικογενεια να ταξιδευει με τουγιοτα και τωρα να μπει στο ΚΙΛ....
    και διαφορετικα να εχουν συνηθισει στο 520 ε60 και σε μια βδομαδα να τους στοιβαζει σε μικρομεσαιο κορεατικο .....
    πρεπει να προσαρμοζομαστε ειναι σωστο, αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα σωστο μεταβατικο σταδιο....
    "Οσα ξερει ο νυκοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος", οποτε οτι και να λεμε, ειμαστε εξω απο τον χορο.

Εγω (χωρις παιδια) απο ενα διλιτρο Ε90 πηγα σε ενα μικρο χιλιοτρακοσαρι πετρελαιο, αλλα μονο τον εαυτο μου μπορω να συμβουλεψω, (ομολογω οχι σωστα παντα )

12. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

S8N (25-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μα, αυτό είναι το θέμα. Η σειτανοοικογένεια έχει συνηθίσει το τελευταίο 1,5 έτος σε Terios. O S8N κατέληξε να κάνει 2000 km το χρόνο μόνος σε μια βενζινοβόρα μαούνα. Παμε στο εξοχικό των παππούδων στη Φοινικούντα και παίρνουμε το Terios για να μη μας απασχολεί η άμμος, η σκόνη και τα αλάτια. Πάμε στο χωριό των άλλων παππούδων στα 1200 μέτρα υψόμετρο και παίρνουμε πάλι το Terios γιατί έχει 6 km χωματόδρομο και γιατί δε χωράει μεγάλο αυτοκίνητο στα σοκάκια.

Όταν ήμουν μικρός είχαμε μια Ε21 320 φερμένη από Γερμανία και κλεισμένη στο γκαράζ. Όλες τις μετακινήσεις τις κάναμε με ένα Fiat 126 και ένα Mini Cooper. Όταν πήραμε ένα 1300άρι Fiesta L νιώθαμε άρχοντες. Το Golf 2 1050 που αγοράσαμε στη συνέχεια μας φαινόταν τεράστιο.

Πως τα καταφέρναμε τότε και δε μπορούμε σήμερα?

Να σημειώσω και κάτι πολύ σημαντικό:

Το Clio είχε με διαφορά τον καλύτερο κλιματισμό. Ίσως το πράγμα που θα μου λείψει περισσότερο από την 5άρα.

14. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bassakos (28-06-13), ntinos (25-06-13), spar@ (25-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι γονεις ειναι αυτοι που χρειαζονατι περισσοτερο χωρο Σπυρο, οχι τα παιδια.
    Οι γονεις ειναι δυσκολοι στο να προσαρμοζονται (για να το "δεσω" με το προηγουμενο μου μνμ), και οχι τα παιδια
    Εχει κανει θενκς και ο μπουλ παουερ....
    ο οποιος κοτευει να κανει ταξιδι με το χιουνται αξιντεντ....
    και μας θεωρει ηρωες που κανουμε ταξιδι με citroen ax...
    χαχαχαχαχαχαχαχα χααχχαχααχχαχααχχαχαχαχαχ αχαχα

16. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

m-power_01 (26-06-13), S8N (25-06-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μα, αυτό είναι το θέμα. Η σειτανοοικογένεια έχει συνηθίσει το τελευταίο 1,5 έτος σε Terios. O S8N κατέληξε να κάνει 2000 km το χρόνο μόνος σε μια βενζινοβόρα μαούνα. Παμε στο εξοχικό των παππούδων στη Φοινικούντα και παίρνουμε το Terios για να μη μας απασχολεί η άμμος, η σκόνη και τα αλάτια. Πάμε στο χωριό των άλλων παππούδων στα 1200 μέτρα υψόμετρο και παίρνουμε πάλι το Terios γιατί έχει 6 km χωματόδρομο και γιατί δε χωράει μεγάλο αυτοκίνητο στα σοκάκια.

Όταν ήμουν μικρός είχαμε μια Ε21 320 φερμένη από Γερμανία και κλεισμένη στο γκαράζ. Όλες τις μετακινήσεις τις κάναμε με ένα Fiat 126 και ένα Mini Cooper. Όταν πήραμε ένα 1300άρι Fiesta L νιώθαμε άρχοντες. Το Golf 2 1050 που αγοράσαμε στη συνέχεια μας φαινόταν τεράστιο.

Το Clio είχε με διαφορά τον καλύτερο κλιματισμό. Ίσως το πράγμα που θα μου λείψει περισσότερο από την 5άρα.
    Εμένα το Clio μου αρέσει περισσότερο από όλα όσα ειπώθηκαν και νομίζω και σένα Άρη. Σκέφτεσαι, δηλαδή, να πας στην αντιπροσωπεία για τράμπα με το Ε60;

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παρε κλιο ετσι οπως μου τα λες ο μονος που θα εχει προβλημα ειναι ο μπουλ παουερ_01 να χρειαστει ποτε αν μπει στο αυτοκινητο...
    που θα πει χμμμ ρενο... τριζει...κλπ

Σελίδα 4 από 18 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP