Σελίδα 45 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 3543444546475595 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 441 έως 450 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

νομιζω οτι θα πρεπει να κανουμε μια καλη συναντηση και να συζητησουμε πολλααα πραγματα και ισως τοτε με αμοιβαιο σεβασμο ,αγαπη προς την αυτοκινηση αλλα και ενδιαφερον για τη καθημερινοτητα ,αλλα πανω απο ολα την αγαπη και τον ζηλο με τον οποιο στησαμε αυτον τον χωρο!!! να ξαναγινουμε η καλη παρεα που ειμασταν.
    Με μονιμη μανιωδη και ασταματητη καταδιωξη των παντων,εε θα ερθουν στιγμες που θα θιχτουν και ανθρωποι και καταστασεις!!
    Σε ενα δημοσιο φορουμ τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο αυτη ειναι η θεμελιωδης αρχη των ηλεκτρονικων διαλογων, σε οποιον δεν αρεσει να τον σχολιαζουνε δεν ποσταρει ή πολυ σωστα οσο δεν θιγεται η τιμη και η υποληψη του δεν συμμετεχει.
    Σε καμια ομως περιπτωση η γνωμη καποιων μονο ειναι η σωστη ή η αποδεκτη. Απο την αλλη τα thankς εχουν χασει τον αρχικο χαρακτηρα τους και σημαινουν εγκριση - υποστηριξη και αυτο Σταθη το "συστηματακι" ξεκινησε οχι απο εμας που ισως διαφωνουμε σε καποια θεματα.
    Ενα βημα η μαλλον ενα ποστ πισω ας κανει ο καθενας μας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 15-05-13 στις 17:20

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Bitz (15-05-13), gant (15-05-13), Ptboul (15-05-13), S8N (15-05-13), Samaro (15-05-13), Stathis (18-05-13), Κωνσταντίνος (15-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όση ώρα γράφουμε, ακούω ένα θόρυβο από τη φτερωτή του κλιματιστικού στο γραφείο. Στην αρχή έπεσε ένα μουμιοποιημένο μισοφαγωμένο έντομο. Εν συνεχεία ένα δεύτερο. Την τρίτη φορά νόμιζα ότι θα πάρω το DAIKIN στα χέρια όταν τελικά έπεσε μια ουρά από σαμιαμίδι. Πριν λίγο έπεσε και το ίδιο, μισοπεθαμένο.

Η πλάκα είναι ότι έκανα συντήρηση και καθαρισμό πριν από μια εβδομάδα.

Άτιμη μαφία ψυκτικών! ΟΥΥΥΥΡΤΤ.

4. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), gant (15-05-13), Κωνσταντίνος (15-05-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όση ώρα γράφουμε, ακούω ένα θόρυβο από τη φτερωτή του κλιματιστικού στο γραφείο. Στην αρχή έπεσε ένα μουμιοποιημένο μισοφαγωμένο έντομο. Εν συνεχεία ένα δεύτερο. Την τρίτη φορά νόμιζα ότι θα πάρω το DAIKIN στα χέρια όταν τελικά έπεσε μια ουρά από σαμιαμίδι. Πριν λίγο έπεσε και το ίδιο, μισοπεθαμένο.

Η πλάκα είναι ότι έκανα συντήρηση και καθαρισμό πριν από μια εβδομάδα.

Άτιμη μαφία ψυκτικών! ΟΥΥΥΥΡΤΤ.
    ρε εσυ το σαμιαμιδι ειναι "οικοσιτο" και τυχη για τον χωρο!! πρεπει να βρεις αλλο να φερεις!!!

6. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

S8N (15-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε εσυ το σαμιαμιδι ειναι "οικοσιτο" και τυχη για τον χωρο!! πρεπει να βρεις αλλο να φερεις!!!
    Δε φέρνεις κανα μυρωδικό απ' το μπαλκόνι να το φτιάξουμε στη γάστρα?

Είμαι νηστικός από το πρωί.

Μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου πριν λίγο και μου λέει "Πήρα ψάρι", καιρό έχουμε να φάμε ψαράκι σκέφτηκα, αλλά τελικά εννοούσε πως αγόρασε έναν μονομάχο σε γυάλα για τα παιδιά.

8. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Nino (15-05-13), Ptboul (15-05-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε φέρνεις κανα μυρωδικό απ' το μπαλκόνι να το φτιάξουμε στη γάστρα?

Είμαι νηστικός από το πρωί.

Μου τηλεφώνησε η γυναίκα μου πριν λίγο και μου λέει "Πήρα ψάρι", καιρό έχουμε να φάμε ψαράκι σκέφτηκα, αλλά τελικά εννοούσε πως αγόρασε έναν μονομάχο σε γυάλα για τα παιδιά.

οτι θελεις απο μυρωδικα .αλλα φιλε εγκριση απο fda μη ζητησεις χαχαχαχαχα
    μεχρι και φρεσκια δαφνη για τις φακες εχω, αυτα μου εμειναν μαζι με τα εκατονταδες μακαρονια απο την περσινη και προπερσινη χρεοκοπια
    Ελα απογευμα μαρουσι κερναμε κρεπα!!
    εμενα η γυναικα μου ειπε πηρα ψαρι για αυριο και της λεω \
    χορταινει ο λυκος με τα μουρα?
    χαχαχαχα
    στο χωριο μου το ψαρι ηταν για μεζε με ουζο χαχαχαχαχα

10. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (15-05-13), S8N (15-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομιζω οτι θα πρεπει να κανουμε μια καλη συναντηση και να συζητησουμε πολλααα πραγματα και ισως τοτε με αμοιβαιο σεβασμο ,αγαπη προς την αυτοκινηση αλλα και ενδιαφερον για τη καθημερινοτητα ,αλλα πανω απο ολα την αγαπη και τον ζηλο με τον οποιο στησαμε αυτον τον χωρο!!! να ξαναγινουμε η καλη παρεα που ειμασταν.
    Με μονιμη μανιωδη και ασταματητη καταδιωξη των παντων,εε θα ερθουν στιγμες που θα θιχτουν και ανθρωποι και καταστασεις!!
    Σε ενα δημοσιο φορουμ τα ποστ υποκεινται σε δημοσιο σχολιασμο αυτη ειναι η θεμελιωδης αρχη των ηλεκτρονικων διαλογων, σε οποιον δεν αρεσει να τον σχολιαζουνε δεν ποσταρει ή πολυ σωστα οσο δεν θιγεται η τιμη και η υποληψη του δεν συμμετεχει.
    Σε καμια ομως περιπτωση η γνωμη καποιων μονο ειναι η σωστη ή η αποδεκτη. Απο την αλλη τα thankς εχουν χασει τον αρχικο χαρακτηρα τους και σημαινουν εγκριση - υποστηριξη και αυτο Σταθη το "συστηματακι" ξεκινησε οχι απο εμας που ισως διαφωνουμε σε καποια θεματα.
    Ενα βημα η μαλλον ενα ποστ πισω ας κανει ο καθενας μας...
    Γιάννη, να ξέρεις πως όταν σε αποκαλώ τρωκτικό του δημοσίου, βδεληρό μίασμα και αιματορουφήχτρα του ιδιωτικού μόχθου, το κάνω για να δώσω πικάντικη γεύση στη σχέση μας. Αν προτιμάς άλλα επίθετα, κανένα πρόβλημα, ό,τι σε φτιάχνει.

12. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), doctore (15-05-13), Nino (15-05-13), Ptboul (15-05-13), Samaro (15-05-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο ηλιας καλα εκανε και καθησε και εξηγησε δυο πραγματα.
    στο δευτερο ποστ ομως, το πρωτο ηταν μονο προσωπικη επιθεση προς κατι που δεν του αρεσε δικαιως ή αδικως.

τη διαφημιση δεν την ειπα για κακο, δεν ξερω καν αν διαφημιζεσαι αν εχεις κανεις προσφορες κλπ, εχω καιρο να το παρακολουθησω, το ανεφερα λογω του τιτλου.

το σχολιο για την προσβλητικη συμπεριφορα δεν απευθυνοταν σε εσενα ειδικα, ομως η αιχμη και ο υπαινιγμος που αφησες ηταν ασχημος.
    επειδη αμφισβητησες την ευθυτητα και ακεραιοτητα του χαρακτηρα μου. πραγμα που δεν το επιτρεπω, ουτε εχω δωσει το δικαιωμα σε εσενα ή οποιον αλλο να το κανει.
    το ιδιο ασχημα αντεδρασαν οσοι πατησαν "μπραβο" σε ενα τετοιο γραφομενο.
    Σταθη δουλευομαστε;;;;
    Θελεις να μου πεις οτι απλα φανταστηκες οτι εχω κανει διαφημιση;
    Επισης για ποιον υπαινιγμο μιλας;
    Τωρα εαν προσεβαλα την ακεραιοτητα σου....ζηταω συγνωμη

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη δουλευομαστε;;;;
    Θελεις να μου πεις οτι απλα φανταστηκες οτι εχω κανει διαφημιση;
    Επισης για ποιον υπαινιγμο μιλας;
    Τωρα εαν προσεβαλα την ακεραιοτητα σου....ζηταω συγνωμη
    Μη το συνεχίζουμε βρε Μιχάλη, αφού ξέρουμε όλοι πως ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις και εντάσεις.

Πάντως, και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν διαπίστωσα πως δε σου είχα βάλει thanks από κάτω. Ξέρεις, Αρτέμης Μάτσας κι έτσι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 15-05-13 στις 18:19

15. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Bitz (15-05-13), Nino (16-05-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη, να ξέρεις πως όταν σε αποκαλώ τρωκτικό του δημοσίου, βδεληρό μίασμα και αιματορουφήχτρα του ιδιωτικού μόχθου, το κάνω για να δώσω πικάντικη γεύση στη σχέση μας. Αν προτιμάς άλλα επίθετα, κανένα πρόβλημα, ό,τι σε φτιάχνει.
    Οκ !!
    Μόνο μη με πεις χοντρό χαχαχαχα

17. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

S8N (15-05-13), Samaro (15-05-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ριχουμε τους παντες στο ιδιο καζανι ρε ηλια το εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτο.
    με τους κακους τα εχουμε, οι καλοι ειναι φιλοι μας...
    Νομίζω Στάθη με παρά πολυ σεβασμό ότι γίνεσαι καλός με τον Μονστα και μας τσουβάλιαζεις όσους διαφωνούμε στο συνεχές απίστευτο οχετο κατα των πάντων που φταίνε για την κατάντια της χώρας που ζούμε ολοι ·
    Παιδιά και αποπαιδια δλδ .
    Αν πέρα απο αυτα νομιζεισ οτι σε έχω προσβάλει σαν άνθρωπο όπως δυστυχώς αφήνεις τον φίλο σου να προσβάλει λυπάμαι δεν το ήθελα.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

19. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

bakalos (15-05-13), Samaro (15-05-13)

Σελίδα 45 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 3543444546475595 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •