Σελίδα 43 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 3341424344455393 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 421 έως 430 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ποιό έντυπο δημοσιεύτηκε αυτό ;;;

Τουιτάκι ήταν όπως και το παρακάτω.

"Είναι αξιωματική αντιπολίτευση, υπόσχονται στους πάντες τα πάντα, μοιράζουν δισεκατομμύρια σε κάθε πικραμένο, υποστηρίζουν κάθε αίτημα και παρόλαυτα τρώνε γιαούρτια! Φαντάσου δηλαδή να κυβερνήσουν κιόλας..."

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Dazzled.

Ολιβερ Στόουν: «Ο Τσίπρας θα κάνει τη διαφορά σε όλη την Ευρώπη, ίσως και σε όλον τον κόσμο»

Συνάντηση με τον αμερικανό σκηνοθέτη Ολιβερ Στόουν και τον σλοβένο φιλόσοφο Σλαβόι Ζιζεκ είχε την Τετάρτη στο Ζάγκρεμπ ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην κροατική πρωτεύουσα.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ Ανατροπή, στο οποίο ο Στόουν είναι τιμώμενο πρόσωπο. Ο πολυβραβευμένος αμερικανός σκηνοθέτης υπήρξε ένας χείμαρρος κολακευτικών σχολίων για τον Αλ. Τσίπρα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από το Ζάγκρεμπ από εκπροσώπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μόλις έφαγα με τον άνθρωπο που εύχομαι να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας σας» είπε ο Ολιβερ Στόουν και προσέθεσε: «Αυτός θεωρώ ότι είναι η ελπίδα της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει».

Τον ίδιο υπέρμετρο ενθουσιασμό με τον Στόουν επέδειξε και ο Σλαβόι Ζίζεκ: «Και εγώ του εύχομαι καλή τύχη. Και εγώ πιστεύω σε εκείνον. Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν μου τον ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».
    https://www.tanea.gr/news/politics/a...rd8U8.facebook

3. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

nikos1400 (15-05-13)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατσε να δω.
    πρωταπριλια ειναι παλι ??

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

5. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Monsta (15-05-13), S8N (15-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Αρχικό μήνυμα απο Samaro
    Σε ποιό έντυπο δημοσιεύτηκε αυτό ;;;
    Τουιτάκι ήταν όπως και το παρακάτω.
    Είπα κι εγώ !! Ποιός υπεύθυνος ανθρώπος μπορεί να δημοσιεύει τέτοια πράγματα !!

7. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

S8N (15-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έλα μου ντε.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη αν σε καποιο ποστ αποκαλουσαν τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας κλικα και μαφια.....θα το προσπερνουσες;;;
    εσυ τι νομιζεις, οτι θα το αφηνα?
    αυτην την εντυπωση σου εχουν δωσει τα κειμενα μου?
    εχουν υπαρξει και τετοια στο παρελθον (ειδικα την εποχη των φουρνων μικροκυματων για οσους θυμουνται) και πολλα μαλιστα και ακομα υπαρχουν καποια.

οποιος διατυπωνει ή χειροκροτει τετοιους υπαινιγμούς (ναι για εσας που πατατε thanks το λεω) ειναι το λιγοτερο μακρια νυκτωμενος και εμπαθης για να μην πω τιποτα βαρυτερο.

δυστυχως -για εσας- παιδια δεν εχουν ολοι τη νοοτροπια της συντεχνιας και της μαφιας οπως ισως εχετε συνηθισει στους χωρους σας.

προσωπικα το επαγγελμα μου το κρατησα και το κρατω ευλαβικα εξω απο το φορουμ μιχαλη οχι για αλλο λογο, αλλα για να μη δωσω σε κανεναν δικαιωμα για το παραμικρο.

αντιθετα εσενα και αρκετους ακομα τους εχω εγω και η ομαδα στο χωρο που πληρωνουμε να διαφημιζονται δωρεαν.
    λιγος σεβασμος λοιπον σε αυτους που δινουν βημα σε σενα και σε αλλους δεν βλαπτει.
    το εχουμε πει πολλες, απειρες φορες, κανενας δεν πιεσε κανεναν να γινει μελος, αν κατι δεν αρεσει να το συζητησουμε, αν δεν μπορουμε να βρουμε λυση κανεις δεν κραταει κανεναν με το ζορι.
    ασχημη, προσβλητικη, ειρωνικη συμπεριφορα φανερωνει μονο προβληματικο χαρακτηρα και τιποτε αλλο.

εχω την εντυπωση τελευταια οτι μετα απο τα 4 σχεδον χρονια που ειμαστε εδω μερικοι εμουμε αρχισει και παρα-γνωριζομαστε.
    ειτε λοιπον αυτο θα σταματησει σεβομενοι τους κανονες καλης συμπεριφορας και συζητησης, ειτε θα κλεισουμε τα γενικα θεματα και θα περιοριστουμε στο αυτοκινητο αφου βλεπουμε οτι αυτα δημιουργουν προστριβες, ειτε θα χωρισουν οι δρομοι μας με οσους δεν συμφωνουμε.
    σκεφτειτε το, εγω δεν εχω προβλημα σε καμια απο τις τρεις λυσεις.

τωρα οσο αφορα αυτο που ειπωθηκε για τα μαγαζια αυτοκινητου, ελευθεροι ειστε να το κανετε (και το εχετε κανει), δινοντας ομως στοιχεια σας.

αυτα τα ολιγα προς το παρον.

10. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (15-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πρέπει να 'ναι ο ίδιος που το 1997 με χλεύαζε λέγοντας πως ο VR6 κινητήρας του (184 PS) αποδίδει όσο 3 κινητήρες από το Golf 1.4 CL μου (60 PS).

12. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

gnx (15-05-13), Monsta (15-05-13), Samaro (15-05-13), Stathis (15-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το να ανακαλέσει τις άδειες και των δύο ανωτέρω κατηγοριών δέν διαχωρίζει του παράνομους απο τους μή, καθώς θα μπορούσε κάποιος παράνομος να ξαναπάρει άδεια
    (λέμε τωρα, κατα τα φαινόμενα δέν θα πάρει κανείς)ενώ κάποιος νόμιμος όχι.
    δε νομιζω οτι καποιος παρανομος θα μπορουσε να παρει αδεια, πως θα γινει αυτο?
    εικαζω οτι αυτο γινεται για να παρουν αδεια οι νομιμοι μονο.
    το ξαναειπα ομως δεν γνωριζω τι γινεται σε αυτον τον κλαδο, ουτε και τα ξερω ολα.
    να αντιδρουμε ομως σε ενα ανοιγμα επαγγελματος και μια εξυγιανση μου θυμιζει αντιστοιχες περιπτωσεις, ταξιτζηδων, φορτηγατζηδων, βοθραζτηδων, φαρμακοποιων κλπ κι ετσι με κανει καπως δυσπιστο.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν κατάλαβα καλά όλοι νόμιμοι είναι, απλώς κάποιοι είναι στην ουσία μεταπωλητές ενώ άλλοι είναι παραγωγοί.

Το όλο ζήτημα γίνεται για την επικείμενη έλευση εταιρειών στις λαϊκές.

15. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Ptboul (15-05-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εσυ τι νομιζεις, οτι θα το αφηνα?
    αυτην την εντυπωση σου εχουν δωσει τα κειμενα μου?
    εχουν υπαρξει και τετοια στο παρελθον (ειδικα την εποχη των φουρνων μικροκυματων για οσους θυμουνται) και πολλα μαλιστα και ακομα υπαρχουν καποια.

οποιος διατυπωνει ή χειροκροτει τετοιους υπαινιγμούς (ναι για εσας που πατατε thanks το λεω) ειναι το λιγοτερο μακρια νυκτωμενος και εμπαθης για να μην πω τιποτα βαρυτερο.

δυστυχως -για εσας- παιδια δεν εχουν ολοι τη νοοτροπια της συντεχνιας και της μαφιας οπως ισως εχετε συνηθισει στους χωρους σας.

προσωπικα το επαγγελμα μου το κρατησα και το κρατω ευλαβικα εξω απο το φορουμ μιχαλη οχι για αλλο λογο, αλλα για να μη δωσω σε κανεναν δικαιωμα για το παραμικρο.

αντιθετα εσενα και αρκετους ακομα τους εχω εγω και η ομαδα στο χωρο που πληρωνουμε να διαφημιζονται δωρεαν.
    λιγος σεβασμος λοιπον σε αυτους που δινουν βημα σε σενα και σε αλλους δεν βλαπτει.
    το εχουμε πει πολλες, απειρες φορες, κανενας δεν πιεσε κανεναν να γινει μελος, αν κατι δεν αρεσει να το συζητησουμε, αν δεν μπορουμε να βρουμε λυση κανεις δεν κραταει κανεναν με το ζορι.
    ασχημη, προσβλητικη, ειρωνικη συμπεριφορα φανερωνει μονο προβληματικο χαρακτηρα και τιποτε αλλο.

εχω την εντυπωση τελευταια οτι μετα απο τα 4 σχεδον χρονια που ειμαστε εδω μερικοι εμουμε αρχισει και παρα-γνωριζομαστε.
    ειτε λοιπον αυτο θα σταματησει σεβομενοι τους κανονες καλης συμπεριφορας και συζητησης, ειτε θα κλεισουμε τα γενικα θεματα και θα περιοριστουμε στο αυτοκινητο αφου βλεπουμε οτι αυτα δημιουργουν προστριβες, ειτε θα χωρισουν οι δρομοι μας με οσους δεν συμφωνουμε.
    σκεφτειτε το, εγω δεν εχω προβλημα σε καμια απο τις τρεις λυσεις.

τωρα οσο αφορα αυτο που ειπωθηκε για τα μαγαζια αυτοκινητου, ελευθεροι ειστε να το κανετε (και το εχετε κανει), δινοντας ομως στοιχεια σας.

αυτα τα ολιγα προς το παρον.
    Αρα συμφωνουμε οτι και ο Ηλιας δεν επρεπε να προσπερασει αυτο το οποιο κατα την κριση του τον προσεβαλε.
    Τωρα οσο αφορα την διαφημιση...την εκανα κατωπιν πιεσεων,και προσπαθω οσο γινετε να μην αναφερω το ποιος ειμαι και με τι καταπιανομαι.

υ.γ Για προσβλητικη συμπεριφορα και ειρωνεια πιστευω οτι δεν απευθυνεσαι σε εμενα.

17. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

S8N (15-05-13)

Σελίδα 43 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 3341424344455393 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP