bakalos (15-05-13), Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), gant (15-05-13), katsaraios (15-05-13), kostas 325 (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Nino (15-05-13), Ptboul (15-05-13), S8N (15-05-13), wheelman (15-05-13), ZWMZ (15-05-13)
Κανείς δέν προσπαθεί να σε φυμώσει και είναι σεβαστή η αποψη σου,
όμως σχόλια όπως τα παρακάτω
είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτα.Άλλη μία κλίκα (πωλητές λαικών αγορών) που αντιστέκονται στην επιβολή τάξης στο χώρο τους. Διαμαρτύρονται για την αναθεώρηση της αδείας τους κάθε 3 χρόνια. Ενώ στους παραγωγούς -όπως διαβάζω- ισχύει αναθεώρηση της αδείας κάθε 6 μήνες, όπου ελέγχονται αν έχουν πληρώσει τον ΟΓΑ.
Η συμμετοχή των εμπόρων-πωλητών στις λαϊκές και άσχετη με τον σκοπό τους είναι και ανταγωνίζεται αθέμιτα το λοιπό εμπόριο. Οπότε αν δε συμμορφωθεί η μαφία τους ας κλείσουν, έτσι κι αλλιώς δε χρειάζονται.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε διάλογο για το έαν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός η ύπαρξη Λαικών αγορών και το ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξης τους, όχι όμως και για τα παραπάνω σχόλια.
bakalos (15-05-13), Bitz (15-05-13), hades7 (15-05-13), katsaraios (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Nino (15-05-13), Ptboul (15-05-13), ZWMZ (15-05-13)
Παραπανω ειπες ηλια οτι δεν θα καθομουν με σταυρωμενα χερια αν ηθελαν να μου κλεισουν τη νομιμη επιχειρηση μου.
Φυσικα και δεν θα καθομουν, αν ομως η επιχειρηση μου ηταν παρανομη?
Αν εχω καταλαβει καλα εδω δεν μιλαμε για οσους ειναι νομιμοι στις λαϊκες, αλλα για οσους δεν ειναι και οχι μονο αυτο, αλλα αντιδρουν στην επιβολη κανονων ωστε να σταματησουν να ειναι παρανομοι και να μπει καποια ταξη.
Λαθος το εχω καταλαβει?
Αν θελετε να χαϊδευουμε οσους δεν ειναι συμφωνοι με το νομο επειδη τι να κανουμε ανθρωποι ειναι και αυτοι, ειναι μια αποψη, αλλα εγω τουλαχιστον ειμαι αντιθετος.
Οσο για οσους ενοχλουνται δηθεν και μιλανε για προπαγανδες και αλλα τετοια αστεια, ας μη συμμετεχουν ή ας μην απαντουν σε κατι που τους στεναχωρει, ουτε να λαμβανουν υπ οψη κατι που θεωρουν κατευθυνομενο.
Τα μαθηματα ομως ας τα αφησουν για αλλου. Οχι μαθηματα εδω.
Monsta (15-05-13)
ε καλά δεν έπαθε και τίποτα.
Ρε φίλε τρομολαγνεία ακόμα και στις ΠΙΟ ΑΚΥΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...ric-gates.html
Monsta (15-05-13)
gant (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Samaro (15-05-13)
330Ci STEPTRONIC (15-05-13), bakalos (15-05-13), gant (15-05-13), hades7 (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Nino (15-05-13), Samaro (15-05-13)
Οι απεργοί διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους...
https://www.athensvoice.gr/article/%...B3%CF%8E%CE%BD
Στο Μεταξουργείο η λαϊκή των απεργών
Στο σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο» έχει στηθεί τελικά από το πρωί και λειτουργεί η έκτακτη λαϊκή των απεργών πωλητών και παραγωγών, αφού η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα.
Οι απεργοί διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγελματός τους. Στην κινητοποίηση δεν συμμετέχουν οι παραγωγοί της Ανατολικής Αττικής.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών υποραμμίζει ότι με πρόσφατο νομοσχέδιο καταργείται η ισοβιότητα της άδειας, αφού εισάγεται η ισχύς της για τρία μόνο χρόνια, ενώ στη συνέχεια διεκδικείται η εναπαναδειοδότηση, μαζί με τους καινούργιους υποψήφιους πωλητές. Επίσης, σημειώνουν ότι «σύντομα, και πάντως πριν την 31/10/2014 που αυτοδικαίως λήγει η άδειά μας, θα έχουν νομοθετήσει και την είσοδο των εταιρειών στον χώρο των λαϊκών αγορών, έτσι ώστε και το υπαίθριο εμπόριο να αλωθεί από τα ολιγοπώλια».
Καταγέλλουν επίσης ότι με το νομοσχέδιο θα καταργηθεί:
«Κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητάς μας, αφού τα τρία χρόνια, δεν είναι ικανός χρόνος απόσβεσης, οποιασδήποτε επένδυσή μας.
Η υιοθέτηση και εξυπηρέτηση οποιουδήποτε οικογενειακού και προσωπικού στόχου, αφού δεν θα γνωρίζουμε, αν μετά από τρία χρόνια, θα έχουμε εργασία ή όχι
Η λαϊκότητα, η αμεσότητα, η ανάπτυξη προσωπικής επαφής στο πιο ζωντανό τμήμα του εμπορίου στη χώρα μας, αφού οι πωλητές θα εναλλάσσονται ανά τριετία>.
Μ.Φ.
A. Konstantinidis
Η εξαθλιωση του ελληνα πολιτη:
Πριν απο περιπου 2 μηνες εκανα το τραγικο λαθος να πληρωσω 2 φορες την ασφαλιστικη μου εισφορα στον ΟΑΕΕ(το ασφαλιστικο ταμειο των ελ.επαγγελματιων). Ο αφελης υπεθεσα οτι με την κοινη-κοινοτατη-λογικη θα επρεπε να γινεται αυτοματα συμψηφισμος ωστε να μην χρειαστει να πληρωσω το επομενο δημηνο. Αμ δε! Το ταμειο με υποχρεωσε: -Να καταθεσω αιτηση επιστροφης χρηματων πρωτοκολλημενη.
-Να καταθεσω τα πρωτοτυπα δικαιολογητικα που αποδεικνυουν οτι οντως πληρωσα(να σημειωθει οτι θα'πρεπε αυτο να φαινεται με μια ματια στο συστημα) -Να περιμενω σχεδον 2 μηνες για να ελεγθει το αιτημα απο την αρμοδια υπαλληλο -Να ξαναπαω στο ταμειο για να καταθεσω εκ νεου την μια αποδειξη πληρωμης γιατι δεν φαινοταν ευκρινως μια εντελως ασημαντη λεπτομερεια(η ερωτηση αν φαινονται η οχι οι πληρωμες στο συστημα εμεινε αναπαντητη).
-Να ξαναπαω παλι σημερα για να εισπραξω επιτελους την πολυποθητη επιταγη αφου εγιναν επιτελους οι ελεγχοι και μετα απο τηλεφωνημα να παω "οποτε θελω", απο την αρμοδια υπαλληλο.
-Να ξαναματαπαω καποια επομενη μερα γιατι η αρμοδια υπαλληλος ελλειπε σημερα(παρα το "οποτε θελω") και βεβαια δεν υπηρχε αντικαταστατης!
Ολα τα παραπανω απιστευτα Καφκικα περιστατικα ειναι απολυτως πραγματικα και αποδεικνυουν ποσο εχει αντιμετωπιστει το λεγομενο "τερας της γραφειοκρατιας" με το οποιο υποτιθεται οτι τα εχουν βαλει κυβερνησεις επι κυβερνησεων. Αποδεικνυουν επισης οτι για να γινει το τελειως απλο(ο συμψησιμος με τον λογαριασμο μου και εφοσον αυτο Δεν αρεσει στους αρμοδιους, εστω η επιστροφη των χρηματων) επρεπε εγω να κλεισω το μαγαζι μου(δεν με ρωτησε κανενας ουτε νοιαστηκε αν εχω καποιον να αφησω) για να διεκδικω τα απολυτως αυτονοητα.
Αυτο ακριβως εγω το ονομαζω πραγματικη εξαθλιωση του πολιτη. Και καμια αριστερα δεν ειδα να νοιαζεται για αυτην .Αν αντιθετως τολμησει να μιλησει καποιος για την απανθρωπη συμπεριφορα των υπαλληλων προς τον πολιτη αντιμετωπιζεται περιπου σαν φασιστας.
Οι υπαλληλοι να παραμεινουν ολοι στην θεση τους και χωρις μεωσεις αποδοχων! Οι ελευθεροι επαγγελματιες ας κλεισουν ολοι!
Ηλια σε παω τωρα πατημα κοντρα να ξεσπασεις ,εχω βαλει μαφ και προγραμμα θα σε ξεφλουδισω σαν καροτακι ...
Να πουμε μετα για την κλικα -μαφια των καταστηματων του ευρυτερου χωρου του αυτοκινητου που δεν ακουμπαμε τοσο φανατικα αν και θα επρεπε αφου ειμαστε και αυτοκινητιστικο φορουμ.
Αλλα οποιος εχει την λασπη κοιταει να την πεταξει στον διπλανο του και να το παιζει και λαμπικοςςςςς...
Ξυπνησανε μνημες χαχαχαχααχα ...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), gant (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Panos 316T (15-05-13), Samaro (15-05-13), wheelman (15-05-13)